0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
Re: Цервикална слуз и забременяване
« Отговор #20 -: Юни 12, 2008, 09:59:18 am »
тази тема  наистина е важна-аз миналия месец бях на Клостил-прегнилче-правихме  фоликуметрия -уж всико наред-сексихме -д-р Владимиров каза че остава само да чакаме  и :( днес ми дойде.
Наистина в  дните  на овуто нямах никаква слуз,ама нали трябва - :bed: се .
Спермограмата  е добра/не е отлична ,но все пак / и уж  няма други проблеми...
Замислям се   дали именно ц слуз не е  сериозен проблем и възнамерявам да питам д-ра  при следващия преглед.Както и за сиропа  и ще ви пиша мнението му.

*
« Отговор #21 -: Юни 12, 2008, 10:54:39 am »
Здравейте момичета: много полезна темичка !  А аз по този повод имам въпросче. Защо според вас цервикалната ми слуз свършва 2-3 дни преди овуто , така ли трябва или ???  :ask:
DSC00102
*

rez

• *
  • 29
  • вече сме трима
« Отговор #22 -: Юни 12, 2008, 16:12:41 pm »
И аз наблюдавам нещо, което не ми е много ясно: точно в края на МЦ, последнните 1-2 дни когато е само зацапване, има нещо като ц.слуз. и ако е, тогава защо се появява тогава? 8O
« Отговор #23 -: Юни 12, 2008, 16:43:50 pm »
Аз лично когато пия редовно това:  http://www.doppelherz.de/produkte/1582.html ми се увеличава цервикалната слуз. А за Мукосолванта се изненадвам, обаче ще опитам.
« Отговор #24 -: Юни 15, 2008, 17:51:32 pm »
 Само искам да отбележа , че при мен Мукосолвана действа. Вчера съм пила 2 с. л. през 3 часа и днес 1 с.л. Имам цервикална слуз , прилично количество , разтеглива до към 2см. Остава сърчице да отбележа. :lol:
*

nimika

• *
  • 3357
« Отговор #25 -: Юни 15, 2008, 20:25:18 pm »
ти сама ли си го назначи  да го пиеш?
аз днес бях при д-р Владимиров,но беше страшна лудница и реших да не бавя  опашката  с питанията  си ,т.к след  два дни пак съм там и ще говорим по въпроса.

« Отговор #26 -: Юни 15, 2008, 20:59:14 pm »
 Да , сама взех решението да го пия. Не вярвам да ми навреди с нещо...
 Консултирай се с док. и пиши какво е казал по въпроса.
« Отговор #27 -: Юни 16, 2008, 22:23:15 pm »
Цитат
Само искам да отбележа , че при мен Мукосолвана действа. Вчера съм пила 2 с. л. през 3 часа и днес 1 с.л. Имам цервикална слуз , прилично количество , разтеглива до към 2см. Остава сърчице да отбележа.

Браво! Радвам се, че действа остава и да има резултат.
*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
« Отговор #28 -: Юни 16, 2008, 22:27:15 pm »
И аз наблюдавам нещо, което не ми е много ясно: точно в края на МЦ, последнните 1-2 дни когато е само зацапване, има нещо като ц.слуз. и ако е, тогава защо се появява тогава? 8O
И при мен се появява не само по време на ову ,а и точно дни преди ми дойде...даже я усещам и...тичам да проверявам да не е пристигнала пущината!Някой знае ли защо преди цикъл е обилна ЦС?
*
« Отговор #29 -: Юни 16, 2008, 22:43:20 pm »
Фаталуоман този муксолван го пиеш само в деня на предполагаемата Овулация ли или няколко дни. Мисля да пробвам затова питам
« Отговор #30 -: Юни 17, 2008, 10:10:23 am »
Фаталуоман този муксолван го пиеш само в деня на предполагаемата Овулация ли или няколко дни. Мисля да пробвам затова питам
Аз да кажа честно за този месец незная точно на кой ден ще е или е била ову. Щяхме да правим инсе ,което се отложи и док. каза че ще е около 13 ден на МЦ овуто.
Денис пък каза , че когато има повече фоликули , графиката не е показателна , защото БТ много варира и сега незная кога е. Правим сърчица около датата и започнах да пия Мукосолвана пак около датата, 2 -3 часа преди секс.За първи месец пробвам, след като прочетох статията по - горе. Лекар не ми го е предписвал. Просто реших , че няма какво повече да губя този месец.
« Отговор #31 -: Юни 17, 2008, 12:40:15 pm »
А някой няма ли да коментира това?
http://www.doppelherz.de/produkte/1582.html
Само аз ли съм го ползвала?
« Отговор #32 -: Юни 17, 2008, 12:42:46 pm »
А някой няма ли да коментира това?
http://www.doppelherz.de/produkte/1582.html
Само за ли съм го ползвала?

Аз лично дори и не съм го виждала в аптеките, но бих се навила да го ползвам.Ти да не би от нета да го поръчваш? И конкретно за ц.слуз ли го пиеш или за друго?
« Отговор #33 -: Юни 17, 2008, 13:31:20 pm »
Аз го пих просто така. Някъде се казваше, че Mg успокоява и така си беше, обаче ц.с. се увеличи доволно и реших са обменим инфо. Иначе в по-големите аптеки го има, а в по-малките става със заявка.
*

nimika

• *
  • 3357
« Отговор #34 -: Юни 17, 2008, 16:34:59 pm »
така -днес бях пак при д-р Владимиров-отново съм на кломид и вероятно прегнил после-опитваме пак по ест път да видим какво ще стане.
Коментирах с него въпроса за церв. слуз-отговорът му е че  -да -кломида има този ефект да намалява  церв слуз.
Решение -ами няма категорично доказано ефикасно  за случай като моя -впредвид че опитваме по ест път - но при асистирани методи чрез гонадотропини  се  компенсира проблема.При мен каза че с поликистозния яйчник  засега  е това .
За  Мукосолвана каза че  няма доказани твърдения -в смисъл че едва ли ще  ми помогне като пия ,но едва ли би навредил ,ако смятам че ще е полезен- и се чудя дали да  не го започна.
макар че думите  на д-ра бяха ,че проблема не е  във втечняването на секрета ,а  в намалянето му като количество-т.е като го няма  в достаъчност и да е по втченен това няма да помогне.
green apple-за това ://www.doppelherz.de/produkte/1582.html-мисля че все пак  си трябва  конултация  с лекар-при опити за  забременяване приема на каквито и да е  витамини трябва е  контролиран.

*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #35 -: Юни 17, 2008, 20:24:43 pm »
След шест месеца стимулации , кладенчето ми съвсем беше пресъхнало  :oops:
Направо ужас ! А то взело , че станало и без ЦС , и с по-малко  :bed:
И в месеца , в който нямах никаква надежда да се е получило - бум  preggo
Ако е писано да стане , ще се получи и от половин път , и без ЦС !
Късмет момичета , надежда винаги има !
:bighug:   :bighug:   :bighug:
*

nimika

• *
  • 3357
« Отговор #36 -: Юни 18, 2008, 08:18:50 am »
 krasiko-благодаря ти мила-такива  постове винаги са хубави -да чуем,че и когато си мислим че няма надежда ,такава винаги има :bighug:

« Отговор #37 -: Юни 18, 2008, 14:44:05 pm »
След шест месеца стимулации , кладенчето ми съвсем беше пресъхнало  :oops:
Направо ужас ! А то взело , че станало и без ЦС , и с по-малко  :bed:
И в месеца , в който нямах никаква надежда да се е получило - бум  preggo
Ако е писано да стане , ще се получи и от половин път , и без ЦС !
Късмет момичета , надежда винаги има !
:bighug:   :bighug:   :bighug:
Е това е сега нещо оптимистично и дано  preggoда е "заразно".
*

nimika

• *
  • 3357
« Отговор #38 -: Юни 18, 2008, 20:19:27 pm »
ха дано-ама да е многооооооооо заразно

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #39 -: Юни 25, 2008, 22:41:21 pm »
здравейте милички..Мисля че въпроса ми е към тази тема.. каква е слузта когато има бременност..аз имам " закъснение" от 21 дена.. и след два дена съм на преглед дано се види нещо повече от преди 1 седмица.. Моля ви кажете ми за слузта..аз имам една такава бяла разтеглива.. няма мирис,нищо..просто е като мляко и се разтяга.. благодаря предварително..