Здравейте Мишлета и tsvetiniki, от клиниката явно са си взели поука и организацията сега е перфектна.
Браво!
Мишлетата недоволстваха, че са чакали допълнително да им попълнят документите, а е можело това да стане и преди да влязят при лекаря. Така беше и при нас първият път.
Сега още на рецепцията момичето много любезно те пита дали си пациент и имаш ли досие и ако нямаш първо те праща да ти го попълнят, така че влизаш с готови документи и се избягва допълнителното чакане.
От 2 посещения мишлетата не могат да добият реална представа, но аз ходя вече 1 година и съм доволна, защото все пак в сравнение с някои други клиники, където е пълна лудница, тук е приятно и спокойно. Обстановката не е изнервена и пациентките не се карат на конвейр.
Харесвам работата на д-р Емин, но все ми се иска да е малко по-разговорлив, за да те предразположи. Защото аз като вляза при него и се гипсирвам, глътвам си граматиката и забравям какво искам да го питам.А определено съм от приказливите и открити хора, обичам да общувам.
Успех на всички избрали тази клиника!