Здравейте момичета,
Абсолютно съм съгласна с мнението, че лоши неща могат да се кажат за всяка клиника. Ние сме били и в двете най-титулувани клиники в София, като и в двата случая чакахме по близо година за първи преглед. В едната клиника ми изкараха резултати за Антимюлеров хормон и Инхибин Б приблизително равни на 0. После трябваше да правя същите изследвания още два пъти (единият в Германия), за да се докаже, че първите резултати не са верни. В същата клиника върнаха на моя позната 6 ембриона, а на друга 10?!? В другата клиника ИКСИ-то ни излезе около 9 000 лева без донорска яйцеклетка, и аз си мислех, че цените са си просто такива. Вярно е, че при мен стимулацията беше по-тежка в сравнение с други момичета, но най-ниската сума, за която чух беше 7 500 лева. И в двете клиники няма никакво лично отношение, много често телефоните на докторите са изключени. Момичетата са толкова много, че вървят като на конвейрн – по 5-6 минути за всяка. Веднъж ми се случи да чакам 9 часа, за да ме приемат. Това е. Навсякъде има лошо. Процентът на успеваемост в тези клиники е 20-25 %. За клиниката в Плевен за първи път чух след раждането на тризначетата в началото на годината. Тук процентът на успеваемост е 80 %. За мен или наистина са много добри, или има много малко момичета, които ходят там, и така високият процент ... В общи линии насочили сме се натам.