0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    baracuda

  • *****
  • 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
Re: Кой е правил ин витро в Плевен?
« Отговор #180 -: Октомври 18, 2008, 21:56:04 pm »
Знаеш ли баракуда, всичко на този свят е важно. В сайта на КИРМ пише, че те разбират пациентите си и тяхната болка.
Аз не смятам, че ти дьлжа обяснение. Написах го заради това момиче, което е пострадало от такова отношение. Това е информация. Ако не ти харесва-не я чети. Но ще ти кажа, че вьпросьт не е само в това да забременееш, а да задьржиш бебето.А за това ти е нужен лекар, особено ако ситуацията е критична, както беше при мен. Ако ти харесва този начин наработа, значи този лекар е твоят лекар. Ето, имаш един довод да отидеш при него. Знам какво е да страдаш и те разбирам. Успех от цялото ми сьрце!

  Въпреки това,не харесвам хората,които не уважават труда на лекаря си и правят такива грозни изказвания.И въобще не ме разбираш,за съжаление.Надявам се ,че ти е ясно колко пациенти има въпросният доктор и колко много момичета има,които не могат да "задържат бебето".Спирам до тук и ти желая успех до края!Просто можеше само да се извиниш...не се заяждам.Леко бременеене!
Re: Кой е правил ин витро в Плевен?
« Отговор #181 -: Октомври 18, 2008, 23:31:37 pm »
Аз правих инвитро в КИРМ-Плевен при д-р Алкан Емин миналата година и сега имам петмесечна дъщеричка.
Д-р Емин не ми е държал ръката, пък и не съм очаквала такова нещо, но направи така, че забременях от първи опит. И то след 8 години лутане при "софийски" доктори, които не ми се споменават. И след трудна стимулация, при която яйчниците ми реагираха зле и заедно с фоликулите произведоха и две кисти.Въпреки това бях бременна. Последва трудна бременност, кървене на няколко пъти, лежане два месеца в болница, но нито за миг не съм си помисляла да обвинявам някого за нещо. А само вярвах. Силно. Че щом съм забременяла, трябва и да задържа бебето. И Чудото стана. Трябва много смелост. Забременяването е първата важна крачка, но след това е нужна много психическа устойчивост и вяра в успеха.
Д-р Емин не говори и не обяснява много, но винаги знае какво прави. Затова някои остават с грешното впечатление, че не им обръща вниманието, което очакват. В критични ситуации е хладнокръвен и взема премерени и точни решения.
Радвайте се на бременността и не се оставяйте да ви влияят настроения и незначителни подробности.
мама на Розанна и Иван
Re: Кой е правил ин витро в Плевен?
« Отговор #182 -: Октомври 19, 2008, 16:34:58 pm »
Искам да попитам момичетата правили инвитро в Плевен лекарствата за стимулацията от къде си ги купувате - от клиниката или от друго място, и каква е цената им. Попитах в клиниката за цената на инвитро и те ми отговориха че е 2300 лв., но само процедурата по подготовка, пробен трансфер и т.н без лекарства.
Благодаря ви предварително!


Kато пациентка на клиниката,почти в края на процедурата:
Цена на инвитро:2500
Всички лекарества за стимулацията се закупуват отделно, в клиниката и в зависимост от продължението на стимулацията варират между 3000 и 4000
Re: Кой е правил ин витро в Плевен?
« Отговор #183 -: Октомври 19, 2008, 17:51:44 pm »
Niq_W_G
Благодаря ти и успешен финал. Стискам палци.
*
Re: Кой е правил ин витро в Плевен?
« Отговор #184 -: Октомври 20, 2008, 19:08:46 pm »
Аз също имах проблеми в началото, беше ми се отлепил плодния сак. Влязох си в болницата като пич и д-р Емин разбра чак като ме изписваха. Винаги съм казвала, че като човек е малко чешит, но като доктор за мен е най- добрия.

[/url]
Re: Кой е правил ин витро в Плевен?
« Отговор #185 -: Октомври 20, 2008, 19:51:05 pm »
Все бях чела момичета да плюят лекари, ама досега не бях попадала на такава дето е бременна и плюе точно лекаря,който се е постарал да стигне до тази бременност.  8O УЖАС...Звучи много егоистично... И аз като tamito  имам 5-месечен син благодарение на д-р Емин.Мога да кажа че аз когато имах проблем се чувствах неудобно да му звъня, защото знаех че има момичета които са в кабинета и чакат също както аз съм чакала...Бъдете благодарни бе хора...В края на краищата има много гинеколози които могат да ви помогнат през бременността,докато д-р Емин помага на други да имат така мечтаното за тях бебе.

Re: Кой е правил ин витро в Плевен?
« Отговор #186 -: Ноември 11, 2008, 10:26:35 am »
Не съм писала в тази тема, защото не съм правила ин витро в Плевен. Няма и да направя там, ако стигнем до ин витро, дори това да е последната клиника в България. Просто не обичам да ме лъжат.

Обаче това:
И да има андролог в клиниката,незнам защо някой е решил че няма.
Не, няма андролог в клиниката и никога не е имало. Светла, радвам се на всяко момиче, което е успяло, но моля те, не въвеждай хората в заблуждение, защото така ще им навредиш, а много боли от това.
*
Re: Кой е правил ин витро в Плевен?
« Отговор #187 -: Ноември 11, 2008, 10:53:36 am »
Татяна, явно не си доволна от клиниката, ами напиши от какво точно. И мен са ме лъгали от клиника и то доста добра, но не съм писала във всички теми отнасящи се до нея. Смених я и затворих страницата.

[/url]
*

    Aubergine

Re: Кой е правил ин витро в Плевен?
« Отговор #188 -: Ноември 11, 2008, 12:34:42 pm »
Чудех се дали изобщо си струва да пиша в тази тема, защото не искам да "плюя", но нека споделя все пак..
В Плевен правихме имунологични изследвания, резултатите от тях няма да коментирам, защото нямам база за сравнение. Откри се хламидия при мъжа ми, мислех, че след като взеха кръв в 3 епруветки и на мен са направили това изследване, но не би. По свое усмотрение той се изследва и тук, в София, в две различни лаборатории /в последствие и в трета/ и нямаше никаква хламидия.. Аз също нямам, и микоплазма пусках.
Стават лабораторни грешки, да. Нищо не казвам, само дето стресът, който изживяхме си е за наша сметка, защото все пак ни предстоеше ИКСИ и всичко уж беше наред, а хламидия не се бори лесно, както знаем.. Плевен не ми е чак толкова близо, за да правя всяка седмица изследвания там.
Както и да е, само исках да споделя, факт е обаче , че на имунологичните нямам вяра сега.. Дано всичко е наред.

А и да -  няма андролог там.
Re: Кой е правил ин витро в Плевен?
« Отговор #189 -: Ноември 11, 2008, 13:42:17 pm »
Всички изследвания, които правих там, в последствие направих и в София. Едни и същи резултати излизат от изследванията, и при мен и при мъжа ми.
Говоря за имунологични при мен и SDI тест при мъжа ми.
*
Re: Кой е правил ин витро в Плевен?
« Отговор #190 -: Ноември 11, 2008, 15:19:06 pm »
Интересна тема се е заформила......Не мислите ли, че винаги ще има доволни и недоволни от различните клиники.
На мен в Плевен ми харесва, мисля скоро да правя ин витро там. Винаги има шанс да съм сред неуспелите, но това не значи, че ще тръгна да ги "плюя". Все пак и природата си казва думата.
Не очаквам докторът да отговаря на тел. си денонощно, има и други пациентки сигурно.А и не виждам какво ще си говоря с него толкова. Каквото ме интересува - има учебници, интернет, други доктори....Един такъв друг доктор ще следи бременността. Не за друго, но все пак там е "ин витро" център, за бременността може и други добри доктори да помогнат, а в центъра да освободя място на друга двойка, която се нуждае от помощ. Или опитът може да е неуспешен и да повторим.....
Но каквото и да стане ще знам, че тези хора са ми помогнали повече от всички останали, при които съм била.
Успех на всички и не забравяйте, че медицината е почти толкова точна, колкото теологията. Въпреки, че на нас това не ни харесва.


*
Re: Кой е правил ин витро в Плевен?
« Отговор #191 -: Ноември 11, 2008, 16:08:36 pm »
Успех на всички и не забравяйте, че медицината е почти толкова точна, колкото теологията. Въпреки, че на нас това не ни харесва.
:good_post: :good_post: :good_post:

[/url]
Re: Кой е правил ин витро в Плевен?
« Отговор #192 -: Ноември 11, 2008, 16:31:00 pm »
здравейте
аз правя второ инвитро в клиниката в Плевен. първото беше с положителен тект и за съжаление със спонтанен аборт в 8 седмица. Съвсем скоро ще разбера резултата от втория опит.
мога само да кажа, че екипът е прекрасен, отзивчив и позитивно настроен.
Re: Кой е правил ин витро в Плевен?
« Отговор #193 -: Януари 26, 2009, 21:16:29 pm »
Здавейте момичета !Вече съм във процедура и док.Емин ми назначи Пуриган 100 о.5млг.сутрин и вечер, и голямо количество Клемара за 5 дни трябва да си поставя 48 лепенки,отделно Естрофем които дозата се увеличава до 5*1на ден +Селен витамини фолиева киселина , Искам да попитам някой ползвал ли е такива големи количества при стемулация и как се чуствате ? Колко дни продължава стимулацията ? след два дни ще разбера да ли съм образувала Яйцеклетки.при мен нещата са много под въпрос не се знае дали изопщо ще се образуват.
*
Re: Кой е правил ин витро в Плевен?
« Отговор #194 -: Януари 26, 2009, 23:06:16 pm »
kari_13, би ли уточнила какво означава "Пуриган 100 о.5млг "
*
Re: Кой е правил ин витро в Плевен?
« Отговор #195 -: Януари 26, 2009, 23:08:58 pm »
Може би има предвид ПУРИГОН
Re: Кой е правил ин витро в Плевен?
« Отговор #196 -: Януари 26, 2009, 23:11:45 pm »
Лекарството е пУрЕгон!

А що се отнася до:

Цитат
Искам да попитам някой ползвал ли е такива големи количества при стемулация и как се чуствате ?
Може би става дума за стИмулация? Да, аз съм била на изключително високи дози, кажи какво точно те притеснява.

Цитат
Колко дни продължава стимулацията ?
Къс или дълъг протокол? На кой ден от цикъла започна процедурата?

Цитат
изопщо
или може би изоБщо?
« Последна редакция: Януари 26, 2009, 23:16:38 pm от rally_pat »

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
Re: Кой е правил ин витро в Плевен?
« Отговор #197 -: Януари 26, 2009, 23:12:31 pm »
 :lol:
*
Re: Кой е правил ин витро в Плевен?
« Отговор #198 -: Януари 26, 2009, 23:19:56 pm »
Съжалявам сбърках буквата
Re: Кой е правил ин витро в Плевен?
« Отговор #199 -: Януари 27, 2009, 11:21:20 am »
Аз започвам втора процедура икси,при първата имах известни съмнения но сега съм абсолютно спокойна относно лечението което ми назначава д-р Емин,така че му се довери имай вяра и в него и в себе си и ще се получи.
Молете се за нещата,които желаете,но работете за нещата,от които имате нужда.