Аз като го написах в темата на над 35годишните и тука по накратко....
Значи в онкогинекологията стоях на 28,29 и 30-ти до 13.30ч.
На 28-ми правих предварителни прегледи по списък в поликлиниката - сам си обикаляш кабинетите и после занасяш в отделението резултатите и лягаш в предоперационна стая. В нея бях с още 4жени и като в сюрреалистичен филм така се смяхме цял следобед и цяла нощ , до 7.30 когато отведоха първата. Мен ме взеха към 11.15ч Докторите и сестрите , които ме подготвяха се шегуваха помежду си и направо ме е яд , че проспах и веселбата и операцията ....Много исках да гледам, падам си по такива неща.Съжалявам , че не питах доцента дали не мога да си взема запис. Овързаха ме, анестезиолога ми викаше да дишам, погледнах часовника беше 11.40ч. Следващия спомен ми е от някакъв глас , който ме вика , нещо което сънувам и огнена дупка на стомаха,местеха ме на количка , после на легло ....Опитвах се да говоря , нямах глас. УСпях да попитам колоко е часа , казаха ми - един. След това ми биха течен аспирин и паспах до към17.30 , защото чух , че почва "Гордата Аси"- някъде работеше тв. До сутринта на следващия ден -30-ти, всичко ми е дремане , неудобство и наблядение на един шантав дядо през 2 стаички от моята, някакъв чичка с цироза и шетнята на персонала.Професор Горчев мина на визитация , след него и доцента и двамата казаха ,че си тръгвам на обяд . Качиха ме в отделението към 9.30, дойдоха майка и мъжо , оправихме плащания , болнични и подобни и си тръгнах. НА 10-тия ден трябва да ми махнат конците ,към края на месеца трябва да отида на контрилен преглед. Доцента ми каза , че ми е запазил левия яйчник , но ми е махнал тръбите , защото са били зверски запушени и обхванати от кистата , пък и да не пречат на ин-витрото. Това е Еви.