По отношение на цените момичета имам и аз, какво да ви кажа, като бивша пациентка на КИРМ ПЛевен. При уточнена цена, твърдо уточнена цена за инвитро с донорска яйцеклетка от 8000 лева, на последният преглед баш преди самата процедура ме увериха, че цената е скочила на около 10 000-12 000 лева за мен. Ами аз, трябваше да се почувствам поласкана, сигурно "за мен" специално са скочили цените!
Като това е цената само за инвитрото, т.с самото инвитро, лекарствата по стимулацията на донорката, трансфера и всичките и нейни изследвания. Като аргумент защо е тази нов цена беше отговорът на д-р Емин, който още ми откева в ушите: че сега тоест за мен видиш ли, донорът ще се подложи и на тест за интелигентност!
Да не говорим, че за всичките изследвания преди това на мен исъпругът ми, дадохме около 800 -1000 лева. Отделно той пи ихранителни добавки да си подобри състоянието на човечетата, подвижността им ... като оте очевадно си нямат такъв проблем изобщо ...
Но ... всеки с мението си, аз съм от разочарованите пациентки, Вие може да сте очаровани. Всеки с мнението си, с моето никого не ангажирам, просто споделям, то изатова са форумите по принцип.