0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Кой е правил ин витро в Плевен?
« Отговор #200 -: Януари 27, 2009, 12:29:21 pm »
Моля да споделите мнение за др.Бързашки
*
Re: Кой е правил ин витро в Плевен?
« Отговор #201 -: Януари 27, 2009, 18:41:07 pm »
Успех an_manisto!
Re: Кой е правил ин витро в Плевен?
« Отговор #202 -: Януари 27, 2009, 23:21:16 pm »
Лекарството е пУрЕгон!

А що се отнася до:

Цитат
Искам да попитам някой ползвал ли е такива големи количества при стемулация и как се чуствате ?
Може би става дума за стИмулация? Да, аз съм била на изключително високи дози, кажи какво точно те притеснява.

Цитат
Колко дни продължава стимулацията ?
Къс или дълъг протокол? На кой ден от цикъла започна процедурата?

Цитат
изопщо
или може би изоБщо?
При мен нещата малко са по сложни аз преди няколко месеца отидох във Плевен за инвитро със донорска яйцеклетка и тъй като бях направила всички възможни изследвания  и 8 месеца бях на хормонална "Естрофем и Ултрогестан " след прегледа на доктор Емин ми заяви че моите яйчници са проработели и са поликистозни така че имам шанс да пробваме ин-вито със моя яйцеклетка и така след два месеца на третия ден от цикъла започнах стимулация със Puregon 100 IU/0.5 ml.лепенки Клемара ,Естрофем и на петия ден ще се разбере дали ще се образуват яйцеклетки или следващия месец ще продължим със донорска програма . Незнам със какъв портокол съм доктор Емин ми обясни че ако се образуват яйцеклетки продължаваме със стимулацията , след това пункция и трансфер. Дано ви стана ясно поне малко . Успех и късмет на всички.
Re: Кой е правил ин витро в Плевен?
« Отговор #203 -: Януари 29, 2009, 12:53:58 pm »
Успех an_manisto!
Благодаря.... и на теб :goodluck:
Молете се за нещата,които желаете,но работете за нещата,от които имате нужда.
Re: Кой е правил ин витро в Плевен?
« Отговор #204 -: Февруари 01, 2009, 12:59:58 pm »
Моля за Вашите отзиви за доц.Стойков и д-р Бързашки.
*
Re: Кой е правил ин витро в Плевен?
« Отговор #205 -: Февруари 01, 2009, 18:04:48 pm »
Здравей аз съм при Доц.Стойков и съм доволна за д-р Бързашки нищо не мога да ти кажа
Re: Кой е правил ин витро в Плевен?
« Отговор #206 -: Февруари 01, 2009, 19:45:45 pm »
Няма никакво значение при кой си и двамата са добри там всички работят във екип под прякото наблюдение на доцент Конова . Аз съм при доктор Емин но всеки път когато отида доцент Конова иска да знае какво естанало и докаде сме стигнали. Голямо внимание от страна на целия персонал на клиниката.
Re: Кой е правил ин витро в Плевен?
« Отговор #207 -: Февруари 03, 2009, 12:06:14 pm »
 Има ли някой правил ин витро при д - р Бързашки?
Re: Кой е правил ин витро в Плевен?
« Отговор #208 -: Февруари 10, 2009, 18:16:32 pm »
Някой има ли информация дали клиниката в Плевен ще участва при евентуалното отпускане на пари за безплатни опити?Ако някой е попитал там моля да ми пише.
Re: Кой е правил ин витро в Плевен?
« Отговор #209 -: Февруари 11, 2009, 13:35:00 pm »
Здравейте момичета ,днес разбрах за поредния (четвърти) ми неуспешен опит.Всичките ми опити са правени в АГ Варна.Сега ме наочиха към Плевен .Моля споделете мнения.
*
Re: Кой е правил ин витро в Плевен?
« Отговор #210 -: Февруари 11, 2009, 21:19:42 pm »
Аз имам един неуспешен опит в Плевен. В момента съм в процедура отново,
дано този път е успешен.Доволна съм от клиниката и отношението на екипа.
*
Re: Кой е правил ин витро в Плевен?
« Отговор #211 -: Февруари 11, 2009, 21:25:16 pm »
кики,генетични и имунологични изследвания правила ли си?
.
Re: Кой е правил ин витро в Плевен?
« Отговор #212 -: Февруари 11, 2009, 23:16:27 pm »
Не съм правила генетични и имунологични изследвания до сега .Този път мисля да си направя такива изследвания.
 Разкажи за първия опит ,защо беше неуспешен.
Re: Кой е правил ин витро в Плевен?
« Отговор #213 -: Февруари 23, 2009, 16:30:01 pm »
Моля ако някой знае повече за донорската програма (за яйцеклетки) на клиниката в Плевен да даде малко повече информация. Имам предвид процедурата, медикаменти, прегледи, престой, цени - всичко ще ми е полезно. Има ли успели момичета с донорска яйцеклетка? Благодаря!
*
Re: Кой е правил ин витро в Плевен?
« Отговор #214 -: Февруари 23, 2009, 20:20:48 pm »
Влез в сайта на клиниката има цени:www.ivfpleven.com
В момента правя икси там,лекарствата си ги взимам от клиниката просто ми е по удобно така.
Ако не си от Плевен предлагат настаняване в хотел на приемливи цени за времето което ти се налага да останеш.
Re: Кой е правил ин витро в Плевен?
« Отговор #215 -: Февруари 23, 2009, 20:57:00 pm »
 f____ , пак ли си при доц. Стойков?
 Успех ти желая утре!
*
Re: Кой е правил ин витро в Плевен?
« Отговор #216 -: Февруари 23, 2009, 23:29:40 pm »
Да при Доц.Стойков съм.Благодаря дано всичко е наред утре
*

    dess_dess

  • *****
  • 2328
  • станах двойна мама
Re: Кой е правил ин витро в Плевен?
« Отговор #217 -: Февруари 24, 2009, 09:41:00 am »
здравейте, аз бях включена в донорската програма за инвитро с донорски яйцеклетки в КИРМ Плевен.
При първото ми посещение в клиниката доц. Конова директно ме насочи към д-р А. Емин, като занимаващ се с тези процедури т.с с донорските.
С нея разбрахме и че цената е около 6-7000 лева най-многои се чака около 2-3 месеца за донор да ти намерят подходящ. Съгласихме се и стартирахме ето как:
На следващият ден бях подборно прегледана от доктора който ми назаначи и съответното лечение, т.к имах проблеми с МЦ.
Пих фемостон, после и оргаметрил за предизвикване на МЦ.
Нямаше и месец когато една вечер мисля, че беше неделя д-р Емин ми позвъни на мобилният телефон и ми каза, да отида спешно във Плевен да ме види а аз, съм от Варна, защото ми е намерил донор. като чух това, бях просто окрилена!
Исках да литна от щастие! Добре, че не отлетях....
Отидох, прегледа ме пак назначими куп изследвания които трябваше там намясто да направя аз и съпругът ми, и за които платихме около 500.00 лева.
Но парите са най-малкият в случаят проблем, та нали е за осъществяване на моята мечта, да имам собствено бебе, ще дам колкото трябва само да го гушна ....
и явно и д-р Емин разбра това и се почна. Цената която вече ми обяви беше около 10 000 /до 11 000 лева. При което ние се стъписахме, тъй като тя излизаше доста извън обявените им цени и уговорените при това с доц. Конова и първоначално с него. зависело от стимулацията на донора, е хубаво но аз мога да си набява тези лекарства и от Румъния  и Турция и да ми излязат къде къде по-на сметка. Стори ми се прекалено много.
Прибрахме се във Варна малко разстроени и малко разочаровани. Отоново ми се обади доктора да ме пита /всъщност направи ми впечатление, че д-р Емин ме търси винаги на мобилен телефон  ито в извън работно за него време, в неделя , късон вечер към 22.00 часа, но аз, си помислих, че този човек явно обгрижва пациентите си и е загрижен за тях и не обърнах, кой знае, какво внимание на това/??? Сега вече обръщам и анализирам всичко ама късно.... и не съвсем! Отоново разпитахме за цената този път и съпругът ми влезе с мен  и д-р Емин каза, ами окончателно, че цената ще е около 8 000/ до най-много 8 500 лева, и дали сме съгласни и ако сме да започваме, моята подготовка. С тази цена вече се съгласихме и решихме, че тя е окончателната! Е да ама не, д-р Емин видя моето и изобщо нашето отчаяние и реши да се възползва от това явно ... незнам ...
Изписа ми нови лекарства и инжекции декапептил да си ги бия и отново платихме сумати пари за тях, ама, както и да е, казах ви, аз за бебето всичко, щях и ще направя, но не, и в КИРМ Плевен вече!
Последва отново негово позвъняване, дали имам |МЦ, потвърдих, че имам такъв и отново ме повика в Плевен, тръгнах макар бурята навън това беше в предният петък на 20 февруари, бедствено положение но аз му казах, по телефона д-ре емин от варна пътувам, ще закъснея най-вероятно с влака пътувам и пр.. и пр..
отидох там намясто, от клиниката се обаждаха на пациенти записани при него дали потвърждават или отменят часовете си, а аз, там накрака го чакам да ме приеме. И най-накрая ме прие, ама не в гинекологичният си кабинет за де ме прегледа, та нали затова ме беше извикал чак от Варна, а в някакъв там офис. При което д-р Емин ми каза, че цената вече е друга т.с ще излезе към 11 000/12 000 лева, защото от предната седмица до тази, цените се били значително повишили???? Били излязли нови Наредби за този проблем ... а пък аз съм юрист и нали се сещата, че всички законови и незаконови процедури, наредби и прочие съм ги изчела ....
По отношение на донора, пишейки си на компюъра ми заяви, че екато мене чернокоса а пък аз съм руса и със сини очи, че цената етакава тъй като видиш ли му се правят много нови изследвания, които предната седмица като ходихме сякаш не му се включваха??? и че го и подлагат на тест за интелигентност ... просто нямам думи, д-р Емин стоеше срещу мене и ме лъжеше сякаш съм малоумна и на 12 години ... Разочарова ме много.
Изписа ми пак куп изследвания, които аз вече не направих, даде ми празни рецепти да си ги попълня с каквото там преценя негови с печата на КИРМ Плевен, т.к му казах, че това което ми изписва трябва вече да е във вид на рецепта, т.к във Варна приемат само с рецепта тези медикаменти, при което д-р Емин, беше много учеден ??? Страннно ми се стори, и ми заяви, че не е проблем да си изпиша там каквото си искам и не е проблем дори да го подпиша.
Честно да Ви кажа, разочаровах се много. И не смятам нито сега нито когато и да е било да правя инвитро в КИРМ Плевен.
Това емоята горчива история, не съм се отказала от инвитрото, но смятам да си потърся сама донор и да си го направя тук във Варна или в София но не и в Плевен.
Пиша Ви всичко това, не за да Ви кажа не ходете там, а за да знаете на мене какво ми се случи там ... Пък всичко е въвв Ваши ръце! Изборът си е изцяло Ваш. Успех!



Re: Кой е правил ин витро в Плевен?
« Отговор #218 -: Февруари 24, 2009, 10:05:30 am »
Имам 3 опита в КИРМ. При д-р Емин.
Наистина излиза скъпичко, но не мисля, че го прави за да печели от това.
Лично за мен в КИРМ са правени доста отстъпки.
И предполагам, че не съм единствената.
Всеки си избира лекар и клиника.
И има право на мнение.
Аз смятам, че д-р Емин е свестен човек. И се надявам, да става все по-добър лекар.
В КИРМ съм получила внимание, добро отношение, разбиране и човещина.
Никой не е застрахован от грешки.
Нека не бъдем толкова крайни.
*

    dess_dess

  • *****
  • 2328
  • станах двойна мама
Re: Кой е правил ин витро в Плевен?
« Отговор #219 -: Февруари 24, 2009, 10:16:32 am »
Грешки е едно, а непрекъсната промяна в цената е друго, още повече използвайки състоянието на хората срещу теб, щом съм там ,значи имам проблем  и не мисля, ,че именно с цената трябва да се спекулира.(написах поста си, не за да откажа някоя от вас а просто споделих това, което на мен ми се случи там и това е). Така е всеки си има право на избор, но за мен, той не е вече в КИРМ Плевин. Сравнявам клиниката там с тази в Солун Якентро. С едни и същи донор се прави инвитро на няколко семейства, което не е редно и излиза, къде къде по-насметка на клиниката. Но на чий гръб!
Всеки си избира сам, това е моят избор... а вашият е във Вашите ръце.