0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lolitta

• *
  • 3
  • Очаквам моето мъниче
Здравейте!

Аз съм с Хашимото и съм бременна в 13г.с.За момента посещавам болница Токуда за ЖК и др. Тодорова ми следи хормоните всеки месец, но се замислям дали избора ми за проследяване на бременността е добър. В Токуда се записах при др. Герганова, по препоръка на приятелка, раждала при нея, но не съм сигурна дали при раждане в тази болница, ще могат добре да се погрижат за мен и бебето ми. Имам още време до раждането, но бих искала да се ориентирам още сега, коя болница и лекар ще е най-добрия вариант в моя случай. Знам, че на бебето се правят изследвания на хормоните след раждането, но има ли нещо по-специално за мен и за него, което да изисква точно определена болница и лекар? Също така незнам дали тази бременност с Хашимото се води рискова? За момента нямам проблеми, като изключим отлепване на сака в 8 г.с., но сега всичко е наред.
Ще се радвам да ме посъветвате с нещо, за да може всичко да мине нормално, когато дойде времето!
Д-р Катя Тодорова е добър избор в твоя случай. Аз също съм с Хашимото и тя ме следеше по време на бременността. Мисля, че можеш да и се довериш.
Лека бременност!
*
Подкрепям избора на д-р Тодорова.Тя най -добре може да те консултира във връзка с Хашимотото.И аз на нея се доверих по време на бремеността ми(и аз съм с Хашимото).Иначе отделно си ходи на ЖК.Не мога да ти дам мнение за доктор в Токуда.

И аз съм с Хашимото. Може да питаш д-р Тодорова да ти препоръча лекар за раждането, но не мисля, че трябва нещо специално при раждането. На мен лично при последния преглед, тя ми написа препоръки за изследване на бебето и кога аз да правя контроли. Кои хапчета да продължа и т.н.
*

Lolitta

• *
  • 3
  • Очаквам моето мъниче
Благодаря ви много момичета!

В края на месеца съм пак при нея и ще я попитам за някой лекар за проследяване и раждане.