Симба, поне за ТСХ-то да те успокоя. Моето преди да забременея беше към долна граница, а след забременяването удари земята, вкопа се чак - апаратите не го хващат, 0.05, че и под него (<0.05). Консултирах се точно с трима ендокринолози, които ме успокоиха, че това не е толкова важно, важното е ФТ3и ФТ4 да са в норма - тях пуска ли ги? При мен бяха над норма и ми беше малко терсене да не се наложи лечение, но сега са слезли под и дано се задържат така. Казаха ми, че ТСХ ще си остане така ниско. Не е проблем и не се налага лечение. При бременност често ставало така.
Фраксипаринът и аз го спрях внезапно по други причини и си мисля, че не е проблем, въпреки че фибриногенът ми е малко над норма. Кръвооттокът нали ти го гледаха и е наред? Д-р Сигридов ме успокои, че ако има някакъв проблем, ще се види на УЗ.
За размерите също не се притеснявай, нали знаеш, че са плюс/минус. Освен това на различните апарати докторите мерят различно, мен ми се е случвало в два поредни дни различни отклонения да ми дадат. Те затова са тези плюс/минус, не се притеснявай въобще!