0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тема на бременните N 26
« Отговор #260 -: Юни 21, 2008, 15:55:21 pm »
Честито и от мен Мини!!! :D лека бременност!!!
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #261 -: Юни 21, 2008, 16:23:10 pm »
ИЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ МИНИИИИИИИИ.
Майчицеее нямаш си представа, ама нямаш си какво щастие изпитах като прочетох ей сега за бъдещото братче или сестриче на Стефи :D :D :D :D :D :D, Божеее, Божеееееее пожелавам ти лека бременност от цялото си сърце.
Много прегръдки от нас.
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
« Отговор #262 -: Юни 21, 2008, 16:26:24 pm »
Честито, Мини!!! Безпроблемна бременност до края!!! :P :P :P

« Отговор #263 -: Юни 21, 2008, 17:57:01 pm »
Мини,честито,мила!Щастливо и безпроблемно очакване ти желая!
Много се радвам!
There's no way to happiness,
Happiness is the way!

*
« Отговор #264 -: Юни 21, 2008, 18:06:05 pm »
Честита бременност на Мини! Безпроблемни девет месеца и пожелавам!

Пропуснала съм доста новини за почти седмица, откакто не съм влизала във форума въобще! Ще се постарая да намеря време да наваксам занапред. Вината обаче е на един гаден вирус, който се беше промъкнал в компютъра ми, като доста подкрепа и помощ срещна и от страна на скапания ми Windows! Справих се и с двамата, като преинсталирах платформата, както ме посъветва един майстор, като каза, че това трябва да се прави на година и половина поне веднъж. Мъжът ми няма време да се занимава и с моя лаптоп, който беше оставен изцяло на моите "грижи", които почти не го убиха от обгрижване, но овладяхме положението. Купих си най-после външен хард диск и работата се оправи, макар че бях откъсната почти седмица от домашния си любимец!  :D Цялата тази информация май не е за тази тема, но понеже нямам представа къде и е мястото, можете да я забравите съвсем спокойно.  :D

На бебешкия фронт. Най-после се реших да купя някои неща за бебето. Всъщност, почти всичко купих и чак се плаша, като го пиша, но ще трябва да свикна с мисълта. Основно и почти всичко онлайн пазарувах и за два дена го стовариха пред вратата и следващите няколко дена ги разучавах нещата кое за какво служи. Нов свят с нови вещи, които ще трябва тепърва да опознавам. Останаха още някои неща, но за тях ще отида до някой и друг магазин. Иначе, пазарувах от този адрес: http://www.mothercare.com
Разгледах  и българския сайт на Данет и направо се побърках от цените, които имат повечето неща там! Наистина ли и в магазините детските неща имат такива цени?! Ужасно високи са! Толкова засега.

Весел и слънчев уикенд на всички!  :D
« Последна редакция: Юни 21, 2008, 18:10:06 pm от DivaRoza »
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #265 -: Юни 21, 2008, 19:43:44 pm »
хехе, ами скъпи са я.
Аз не мисля че в ДаНет са високи цените. Но там нещата са само фирмени. Има и на по-ниски цени, но на други производители.
Разучавай сега новите покупки и не си мисли за цените. Не е здравословно.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #266 -: Юни 21, 2008, 20:02:51 pm »
Напротив, много са им високи.
Зимата си купих инхалатор на Чико за 82 лева, при тях е 110, на всичкото отгоре излезе едва ли не им се моля да ми го продадат, правиха уж справки и не зная още какво и след две седмици директно получих мейл, че са ми го изпратили, без да ме питат преди това дали потвърждавам поръчката. Отказах я на основание неизпълнение на сроковете за доставка.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #267 -: Юни 21, 2008, 20:54:39 pm »
Аз не съм купувала от тях, та не знам за изпълнението на поръчките. Но си правя справки за цените там. И винаги са се оказвали като в магазините. Не знам за Чико.
Много мразя висенето вкъщи в очакване на куриера. И понеже ДаНет нямат отстъпки, няма какво да ме накара да си пазарувам от тях.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #268 -: Юни 22, 2008, 07:44:28 am »
Привет на новите бременелки,желая им леко бременеене и успешен финал. :D
« Отговор #269 -: Юни 22, 2008, 09:20:52 am »
Честита бременност mini! Успешен финал! :P
*

Anika85

• 195
  • Много се обичаме
« Отговор #270 -: Юни 22, 2008, 11:47:32 am »
Честито Мини, пожелавам ти леки 9 месеца, и накрая най - полсушното бебче.

Мимичета  знаете ли къде в Бургас се прави Фетална морфология. Ходих на скрининг в 13 седмица, при док. Димитрова във фемина, но вече съм си в Бургас и сега се чудя къде да записвам час. Благодаря предварително! Хубав ден на всички.

*
« Отговор #271 -: Юни 22, 2008, 12:02:42 pm »
За последен път пиша в тази тема.За мое голяма съжаление направих спонтанен аборт.Много ми е мъчно.От два дена сълзите не спират да текат.Пиша и плача.Защо,защо......не спира да ме ъзмъчва въпроса зашо е трябвало да стане така.Да някои ще кажат че така е трябвало да стане,че може да е за добро.Когато го чакаш толкова време обаче това не ти действа утешително.
Остана само да си махна лентичката.....
На всички бременелки лека бременност и момичета много се пазете!
Прегръщам ви силно всички!
*
« Отговор #272 -: Юни 22, 2008, 12:15:52 pm »
Пими  :bighug:
« Отговор #273 -: Юни 22, 2008, 12:31:40 pm »
Пими, много съжалявам!
Стискам палци да се съвземеш възможно най-бързо!
« Отговор #274 -: Юни 22, 2008, 14:48:25 pm »
Пими мила искренно ти съчувствам :( каквото и да кажа не би ти помогнало нито успокоило .... поплачи си  :(.... пожелавам ти бързо възстановяване и бъди силна! :bighug:
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #275 -: Юни 22, 2008, 15:00:43 pm »
Пими, съжалявам
ще стане пак- вярвам  :crossfingers:
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
« Отговор #276 -: Юни 22, 2008, 15:09:06 pm »
Pimi, много съжалявам мила :( Каквото и да кажа ще е недостатъчно и безмислено. Затова искам само да те прегрърна и да ти пожелая бързо възстановяване и много късмет и успехи занапред!
 :bighug: :bighug: :bighug:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #277 -: Юни 22, 2008, 15:23:30 pm »
Пими, много съжалявам! :(
 :bighug:всички думи в момента са излишни,но аз вярвам че ти ще успеш
« Отговор #278 -: Юни 22, 2008, 15:33:19 pm »
Pimi, страшно много съжалявам за това, което ти се е случило.
Не се и съмнявам, че пак ще имаш причина да пишеш в темите на бременните.
 :bighug:
« Отговор #279 -: Юни 22, 2008, 16:32:10 pm »
Ееее Пими :(
Много съжалявам!

Кураж и бързо възстановяване, пак ще си в темата и дано да е по-скоро!
Благодаря ти, Бени!