Tamara, понеже казах, че ще ти пиша за Анти Д-то...
Знам, че по каса се полага, ставало е дума тука из форума. Sia e спец. Ти питаше специално за Тина Киркова. Ами аз си я платих след раждането, независимо, че ми беше първо, защото част от сестрите там са макаци /не заради резуса/, а е доста трудно да се разбереш с тях - само се почесват и се тупат в гърдите /не викат у-у-у-у поне/, а имаш на разполижение 72 часа. През това време може и да не успееш да извикаш на среща в "джунглата" шефа, нито никой и да ги попиташ аджеба като се полага, защо трябва да си я платиш. А може и изобщо да не се сетиш за тая ампула, те - евентуално.
Слава Богу, поне в аптеката им я имаше, когато аз раждах /няма и година/. А сега незнам как е. Но си спомням, че при аборта ми, освен че ми я забавиха с 24 ДНИ, да, ДНИ, то и я намериха трудно. Тогава я плати шефа на клиниката, където следяха бременността ми до аборта. Плати я, щото се бяха о..ли яко. А аборта го правих в Шейново, по точно абразиото след аборта. Там изобщо ме изпъдиха и преди аборта и след това като псе, каква ти Анти Д...Всъщност, за да съм коректна, ще кажа, че сестрите, администрацията, анестезиолога бяха свръх любезни и симпатчини, негативно се изказвам само за правещата абразиото, позната ми лекарка, "близка" уж...
Та, като ти казах да разузнаеш, имах предвид да си подготвена, а и да подготвиш екипа и лекаря си - да са ня линия с полагащата се Анти Д без хър мър и макашки и всякакви маймунски изпълнения.
Поздрави и много успех!