0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Време е за сбъднати желания! 2.VІ - 8. VІ.
« Отговор #320 -: Юни 07, 2008, 08:24:41 am »
Добро утро и от мен!

Първо на Любчето желая прекрасен ден, изпълнен само с положителни емоции, въпреки напрежението, суматохата, че понякога дори и хаос. Запомнете само хубавите моменти, насладете се един на друг и следващите поне 50г. да се обичате както днес :-).

Мдааааааа, Любчето е многооооооо яка  :lol:

svetal4y , за такава машина определено Виста тогава, не беше уточнила тази МАЛКА подробност. Ще го питам като стане и по някое време ще пиша.

АЙде чао засега, че трябва да си допия кафето и да ходя на работа  :(, но после по забавления. Ще се постарая да ви нагледам по някое време следобяд.

*
« Отговор #321 -: Юни 07, 2008, 09:24:15 am »
Добро утро и от мен.Хайде и аз да се присъединя към топлите пожелания за Любчето и Бойко и техния сватбен ден,който им желая да бъде незабравим!
Иначе като цяло-много скапано време :?,а то и моето настроение е такова та ще гледам да не се мяркам много за да не развалям и вашето.

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #322 -: Юни 07, 2008, 09:52:52 am »

Любе и Бойко,
днес е най-хубавият ден в живота ви!
Нека дните ви заедно от тук насетне да са също толкова щастливи и усмихнати, в хармония и любов!
Нека всички ваши желания се превърнат в реалност!
Днес времето навън е дъждовно, но според народните поверия това може да означава само едно - ще ви върви по вода!
Бъдете щастливи за винаги!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
« Отговор #323 -: Юни 07, 2008, 10:06:12 am »
Здравейте ммичета набързо и от мен.

Любче и Бойко, бъдете живи и здрави, обичайте се и се пазете един друг..Бъдете разумни, за да съхраните любовта си, и най-важното- от сърце ви пожелавам догодина да празнувате и появата на следващия член на семействто.
Аз отивам на гости при мама днес, по късно ще се появя.
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #324 -: Юни 07, 2008, 10:35:55 am »
Мацки, забравих да ви кажа - спермограмата ни е отлична! Продължавам да си задавам въпроса, защо м...а му, след като и при двамата всичко е наред, не се получава! Аааа, вече ми писна да от секс по график, от задаване на въпроси и получаване на едни и същи отговори! Трябва да стане вече!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #325 -: Юни 07, 2008, 11:59:20 am »

Любче и Бойко, честит празник!!!
Нека днешния ден е едно ново начало за вас!!!
Нека никога не се оттървете от здраве, щастие и късмет!!!
Нека усмивките и смеха винаги да са близо до вас!!!
Нека се сбъднат всичките ви желания и мечти!!!

*
« Отговор #326 -: Юни 07, 2008, 11:59:26 am »
Мацки, забравих да ви кажа - спермограмата ни е отлична! Продължавам да си задавам въпроса, защо м...а му, след като и при двамата всичко е наред, не се получава! Аааа, вече ми писна да от секс по график, от задаване на въпроси и получаване на едни и същи отговори! Трябва да стане вече!
Ами и аз това казвам...хайде вече да става :)

*
« Отговор #327 -: Юни 07, 2008, 12:12:10 pm »
-Това е за Любето и Бойко,защото неможах да намеря куриер :D

« Отговор #328 -: Юни 07, 2008, 12:17:01 pm »
Искам първо да поздравя младото бъдещо семейство Любчето и Бойко:
♥ Мило младо семейство, днес е най-хубавият ден в живота ви!
 Нека дните ви заедно от тук насетне да са също толкова щастливи и усмихнати, в  хармония и любов!
 Нека всички ваши желания се превърнат в реалност!

« Отговор #329 -: Юни 07, 2008, 12:22:47 pm »
Соф,поздравления за хубавата спермограма.Сега остава след няколко дни да видиш заветните 2 чертички.Наистина много се надявам да си следващата щастливка.Успех .
*
« Отговор #330 -: Юни 07, 2008, 12:32:39 pm »
Привет момичета :)
Любе и Бойко пожелавам Ви един незабравим сватбен ден изпълнен с много емоции :) Нека винаги в сърцата ви да гори пламъка на любовта.
 :bighug:
« Отговор #331 -: Юни 07, 2008, 12:33:59 pm »

Мили, Любе и Бойко, честит празник!
Пoжелавам ви щастие по-прекрасно от зората,
по-необятно от небето, по-дълбоко от океана!
Живейте така, че всеки ден да си казвате:
"Беше по-хубаво от вчера!"
« Последна редакция: Юни 07, 2008, 12:39:28 pm от ВеТи »
Don't worry, be hippy
*
« Отговор #332 -: Юни 07, 2008, 13:58:14 pm »
Любе честит празник!
« Отговор #333 -: Юни 07, 2008, 17:02:20 pm »
Здравейте момичета.Отбивам се да пожелая на всички скоро да видят заветните две чертички и най- вече се отбивам да честитя на Любето.
Мила Любче, желая ти всичко за което си мечтала до този момент да се превърне в реалност, както се превърна мечтаният сватбен ден в истинско и радостно събитие. Пожелавам Ви от сърце да не спирате да се обичате никога и скоро да се увеличите поне с още един член на семейството :married:.  :bighug:
Сега за мен какво да кажа... за сега съм добре ( да чукна на дърво) бебо расте, скоро сме на преглед да видим как расте и какво ще е  :sbabygirl: или  :babyboy:
« Последна редакция: Юни 07, 2008, 17:06:22 pm от ladybebi »
*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
« Отговор #334 -: Юни 07, 2008, 17:39:17 pm »
Честит празник,Любе ! :balk_102:Дано дъждовете в цяла България днес показват ,че на вас ще ви върви по вода!Дай боже ,младото семейство  :married: :married: :married:скоро да си и има и трети член :balk_127:
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
« Отговор #335 -: Юни 07, 2008, 18:11:22 pm »
Здравейте още не съм ви прочела, но ще го направя, искам да ви кажа че ме хваща шубето за моя ден 12, четвъртък! Нали няма нужда да ви казвам колко силно го желаяяя, СЪРЦЕ ПОД МОЕТО СЪРЦЕ! Мацки, наистина аз съм благословена, че имам едно ангелче, пожелавам ви и на всички вас да се сбъдне тази магия тази благословия, наистина ви пожелавам стигнете до моето и на много други момичета да се молите за второ! Мисля, че всяка една от нас заслужава да бъде майка, да има възможността да почувства как тъпти сърчице под нашето сърце...мисля, че всяка ще получи това благоденство....Амин!

Ей, мацки днес Любето се жени, дано дъжда да и е на късметтт! Да е щастлива и скоро още един в семейството!!!!

Ей, мъж ми сега мина покрай мен и се зачете, и вика- ЕЙ КАКВО ЩЕ СТАВА НА 12, ПАК СЪМ ПРОПУСНАЛ, а аз просто не съм му казала, май ще трябва да му кажа.....
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #336 -: Юни 07, 2008, 19:28:38 pm »
Любе,честит празник и от мен:-) Нека семейния живот ви носи много щастие и....сбъдване на мечтата :bori_007: :bori_004: :ballons: :bighug:
И да пуснеш яко снимчици :photo:
*
« Отговор #337 -: Юни 07, 2008, 20:23:13 pm »
Малееее в цяа Бг ли вали?Тук във Варна капка не е капнала.И ано и утре е така, че ще ходим на офроуд.Тук е много пусто.Голям лов пада
*

simoni

• 352
« Отговор #338 -: Юни 07, 2008, 20:42:09 pm »
вече и в София не вали, така че Любето трябва да не се намокри....е, малко пръска ....да се надяваме че има кои да и държи чадъра.... Дано да си изкарат многоооо хубавооооо!Много се радвам че шще сключат брак, ей мацки знаете ли, че мъжа когато подписва ДОКАЗВА ОЩЕ ЕДИН ПЪТ ПРЕД СЕБЕ СИ КАКВО ПРАВИ, ИЛИ ПО- ТОЧНО ЧЕ ЗНАЕ КАКВО ПРАВИ!!!!!

Аз само се чудя за себе си, защо не става.....вече моето 1000% чувство, досадно на повечето ме е напуснало и в момента е това дето, ....нещо му накъцва....лека вечел на всички в темата!
*

simoni

• 352
« Отговор #339 -: Юни 07, 2008, 20:43:10 pm »
ей вики здравей, къде беше мила, че не съм те чела. Как си, до къде стигна с големия ремонт? 8O :lol: