0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Време е за сбъднати желания! 2.VІ - 8. VІ.
« Отговор #300 -: Юни 06, 2008, 21:09:57 pm »
Първо-и аз ще съм пред Мегината врата!
И второ-речено сторено!Надявам се да сте доволни!!!!!! :lol:

Ще вардим мойта, но дай първо да завадим преди мен, че после да си спретнем един бременен купон.

Ааааааааааа, и БРАВО за мистър Бийн  :lol: :lol: :lol:

« Отговор #301 -: Юни 06, 2008, 21:21:52 pm »
Ся.......обмислям значи варианта с пазенето на вратите и права си-много врати има за пазене.И понеже трябва и да се ловува междувременно,взимаме си и мъжете с нас и хем ще си ловуваме,хем още по-ефикасно ще пазим вратите.И така от врата на врата и после вкупом в другия подфорум шъ си спретнем седмична.
Егати теорията!Нещо не ме слуша главата днеска,ама....... 8Oслучва се и в най-добрите български семейства :D
*
« Отговор #302 -: Юни 06, 2008, 21:26:08 pm »
Добра идея за мъжете. Моят отговаря на критериите за пазене на врати, достатъчно е едър, че да се справи  :lol:, макар че досега не е успял да уварди нашата врата да не идва лелята вкъщи. Може пък за другите жени да се окаже по-внимателен да не я пуска хахахахаха

« Отговор #303 -: Юни 06, 2008, 21:41:15 pm »
Моя си е професионален охранител и също е едричък-126литра!Явно само собствените си врати не могат да опазят.Ама в група съм сигурна,че ще свършат работа!
*
« Отговор #304 -: Юни 06, 2008, 21:53:25 pm »
ехееее, полудяхте.
Мнг се радвам на дбрт ви настроение.Аз малко зачезнах че се опитвам да си сложа антивирусна програма, ама за 64битов уиндоус има ли измислена, бе!Не мога да улуча такава.Тука имам 4 литра домашно вино червено, много яко.Ама се не се сещам да го пия.Пуста бира
« Отговор #305 -: Юни 06, 2008, 21:59:39 pm »
Светулче,не мога да ти помогна за антивирусната освен да ти кажа,че мойта е Аваст или нещо такова  :oops:
Виж ся ние и пред вашата врета ще дойдем знаеш кога :wink:,ама ние с моя мъж пием бяло винце ,така че виж кво ще направиш по въпроса!АААААА и мезенце си хапваме! :D
*
« Отговор #306 -: Юни 06, 2008, 22:03:49 pm »
Грижи нямате Вили, за какво мислиш вързваме и берем 20 декара лозя ааааа?
*
« Отговор #307 -: Юни 06, 2008, 22:04:48 pm »
Компа ми е на уиндоус виста 64-битов и понеже е нов-кво нов бая време вече мина откакто излезе , и явно не са се разбързали с анитвирусната.Ама нищо, сложих няква като изтече пак и така.....
*
« Отговор #308 -: Юни 06, 2008, 22:20:45 pm »
Компа ми е на уиндоус виста 64-битов и понеже е нов-кво нов бая време вече мина откакто излезе , и явно не са се разбързали с анитвирусната.Ама нищо, сложих няква като изтече пак и така.....

Що въобще се мъчиш с тази Виста, не можа да се наложи вече доста години и масово си се ползва ХР-то. Утре ще питам мъжо се пак за антивирусна, защото той с това се занимава и е по-наясно с тези работи, но определено не препоръчва Вистата на никого. При тях на работа е сложена само на един комп за тестване, за всеки случай, ако някой клиент държи програмата му да работи и на Виста.

Що се отнася за гроздето, гледайте си го, щото тук много фенове на винцето сме, особено зимно време :-)

*
« Отговор #309 -: Юни 06, 2008, 22:22:35 pm »
Айде лека ви нощ, утре не знам дали ще мога да седна на компа, че първо съм на работа, после малко работа с майка ми и след това съм на сбирка на класа по повод ... години от завършването. :-)
Така че лека нощ и утре хубад ден ви желая, дано завършим седмицата ударно с +++ резултати :-)

*
« Отговор #310 -: Юни 06, 2008, 22:24:37 pm »
Мегс, Вистата е препоръчителна доколкото разбрах от сички умни глави които познавам за двуядрени процесори.А моя е такъв.Щом можеш, питай в такъв случай ква антивирусна има по случая, че ми бръмна главата.Експито не можело да управлява просто двете ядра.Иначе компа е като совалка.Зверски бърз.
А за гроздето-гледаме го , нема къде да ходим.
Ох започнаха да ми се ядат разни неща.НЕ някви странни, но ей ся много конкретно ми се дояде картофено пюре, ама го омахах на вечеря.А съм гладна като че ли не  съм яла.....хммммммммм
*
« Отговор #311 -: Юни 06, 2008, 22:25:12 pm »
Лека миличка, и утре да си прекараш страхотно.
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #312 -: Юни 06, 2008, 22:28:39 pm »
 :balk_126:
« Отговор #313 -: Юни 06, 2008, 22:29:47 pm »
Лека нощ,Меги и сънувай ангелчета!!!
А ето това е специално за Любето,която сега милата треска я тресе и в тях сигурно е пълно с тълпа ентусиезирани роднини,които повече пречат отколкото да помагат.
Любе желая ти всичко най-най-...............прекрасно!
« Последна редакция: Юни 06, 2008, 22:40:18 pm от ВиЛиЛи »
*
« Отговор #314 -: Юни 06, 2008, 22:32:13 pm »
Любчето е яка, ще се справи.Боже не мога да си представя суматохата.Щот не съм се женила, ама и няма сигурно."повече пречат отколкото помагат"-на всички мероприятия свързани с родата е така- ноо вярвам, че Любчето ще се спарви и ще и бъде хубаво.Е, така или иначе ще си каже после
*
« Отговор #315 -: Юни 06, 2008, 22:39:16 pm »
Мили хора, отивам да нанкам въпреки зверския глад за картфено пюре.ХАйде лека нощ и  прекрасно утро.
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #316 -: Юни 07, 2008, 06:35:21 am »
Добро утро момичета и приятен weekend !
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #317 -: Юни 07, 2008, 06:42:22 am »

Бойко и Любче,
днес е вашият най-важен,
най-романтичен,
най-вълнуващ ден!
Ден зареден с безкрайно красиви и незабравими емоции!
Днес е ВАШИЯТ сватбен ден!
Денят, който ще помните до края на живота си,
денят, в който ще слеете душите си в едно
и от тук нататъка ще бъдете един за друг
съпруг и съпруга!
Бъдете много, много щастливи!
Обичайте се и живейте в мир и хармония!

п.п. Таз година булка, догодина люлка! Пу-пу-пу!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
« Отговор #318 -: Юни 07, 2008, 07:15:53 am »
Добро утро,момичета!!!!!!
Любе-бъдете щастливи!!!!!
Аз съм на работа,но на вас желая:
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #319 -: Юни 07, 2008, 07:51:00 am »
Добро утро милички !
Прекрасен ден на всички !

Любче , днес да бъдеш най-красивата булка ! И на пук на лошото време , много добро настроение !
Желая ви цялото щастие на света !