0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Време е за сбъднати желания! 2.VІ - 8. VІ.
« Отговор #240 -: Юни 06, 2008, 14:13:58 pm »
 :wink:
благодаря
и аз се надявам скоро да се преместя, имам някакво усещане, че бързо ще стане, но не се шашкам много. Знам висчко необходимо, но с таткото сме решили да си правим бебе с любов, а не по часовник.

Още веднъж, УСПЕХ на всички

*
« Отговор #241 -: Юни 06, 2008, 14:17:19 pm »
Красико-мернах те :)Да знаеш че ти ще ме отсрамваш :D :D :D

*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #242 -: Юни 06, 2008, 14:19:21 pm »
Kylie , бледа втора чертичка си е +++ резултат . Честито !!!

:welcome3:
elenakg  , pony_petya   , дано скоро се преместите в друга тема !
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #243 -: Юни 06, 2008, 14:22:48 pm »

Абе знае ли човек  :lol:
Нямам никакви симптоми , а ми закъснява с два дни  :ask:
Пък не ми се прави и тест , всеки път като направя и то вземе ,че ми дойде  :lol:
« Отговор #244 -: Юни 06, 2008, 14:24:59 pm »
Така............
Любе,пожелавам ти една неповторима емоция за утрешния ден!!!Да си в прекрасно настроение непрестанно и никой да не те ядоса или разстрои!!!Ще има много усмивки,целувки,танци,веселие и едно голямо и важно ДА!!!Пожелавам ти това да е едно ново,важно,голямо и прекрасно начало на новия ви живот с Бойко!!!!Аз след сватбата съм много по-щастлива,пожелавам ти да разберш,колко е прекрасен семейния живот!!!Пожелавам ти всичкото щастие!!!!!!!!!!!!
Меги,не съм спряла да мисля за теб!!!Утре ще повтаряте ли???Дано войниците да успеят да превземат крепостта!А сега започва голямото чакане,но ние ще чакаме с теб и така ще е мъничко по-лесно!
Мими,съжалявам мила,но понякога за да се оправи нещо,то трябва първо тотално да се обърка.За съжаление такива са природните въпроси!!!Но се успокой!!!!Във форума има мамчета,които са били с много по-сериозни проблеми,и въпреки това са успели!!!НЕ ГУБИ НАДЕЖДА!!!!!!!!ВЯРВАЙ!!!!!!!!!Аз съм с теб!Ако имаш нужда от подкрепа,само кажи!
Биби,съжалявам!!!Поне да не беше закъснявала гадината,та да не дава празни надежди!!!Гад мръсна!!!!
Кайли,тихичко честитоооооооооо,мила!!!!!!!!!!!!!Радвам се за теб!!!Много!!!
Соф,обявяваб те за официален създател на пплодонасни седмични теми!!!Виж там постарай се и другата седмица,и така докато всички се разкараме от тука!!!Определено имаш лека рръчичка,доказано е вече!!!!!!!!!!
Светулчицеяки снимки си направила,много сладурски,също като теб!!!!А надвечер какво,пак ли ще скитосваш някъде??
Пърси,на мен след ЦС зацапването ми беше 2 дни.Но при всички е различно.Нормално е да го има.
Еленакг,Пони Петя добре дошли,тук ще се почувствате като сред приятели,но дано да несе задържите много тук,щото и ние скоро ще се махаме и ще се местим в друга темичка!!!
Всички момичета,които не споменавам поименно,прегръщам ви силно и чакам да се похвалите.Хайде започвайте!!!!!!!!
 :D :D :D
 :D :D
 :D
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #245 -: Юни 06, 2008, 14:33:12 pm »
Момичето много ви благодаря - вие сте най-добро което имам в момента  :bighug: :balk_21: благодяря на всички ви всички заслужавате така силно желата заветна мечта.

Мимче мила, поплачи си ми, нека да ти се излее мъката , а после погледни на пред събери всички сили и само напред. Ние сме с теб нали знаеш  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: всички заедно към нашата тъй голяма мечта  :balk_21: :balk_21:

elenakg, pony_petya   добре дошли и скорострелно да се преместите в другата тема. :balk_64:

« Отговор #246 -: Юни 06, 2008, 14:51:26 pm »
elenakd, pony-petya  :welcome:  пожелавам ви скорошно преместване от тази тема. Успех!

Beware those who know the price of everything and the value of nothing!
*
« Отговор #247 -: Юни 06, 2008, 14:55:14 pm »

Абе знае ли човек  :lol:
Нямам никакви симптоми , а ми закъснява с два дни  :ask:
Пък не ми се прави и тест , всеки път като направя и то вземе ,че ми дойде  :lol:
Леле и да си траеш-по принцип ако ти е точен може да направиш едно тестче :)

« Отговор #248 -: Юни 06, 2008, 15:00:56 pm »
bibica и Наскомими...имате  :bighug: :bighug: :bighug: от мен
На леля съкровището - 3 години и 8 месеца
« Отговор #249 -: Юни 06, 2008, 15:16:43 pm »
Момичета, много, много ви благодаря  :thankyousign: за пожеланията и толкова силно колкото на себе си го пожелавам, пожелавам и на всички вас да си пишем след време в другите темички...на бременните и после на мамите :dance2:
*

bibica

• 532
« Отговор #250 -: Юни 06, 2008, 15:36:40 pm »
Ей Адриани каде с таиш ти мила???  :bighug:

« Отговор #251 -: Юни 06, 2008, 16:08:12 pm »
Тук съм...тук съм.. има непрекъснат поток от чужди хора в офиса и нямам възможност да се включвам активно, но редовно ви чета...моята лелка също се опитва да ме споходи днес...очаквах си я, защото точно когато бях в О, милото беше в командировка:(( сега бързам за новия месец..И да не пропусна да се похваля...на фона на целия хаос бях за 3 дни в Гръция на почивка...еее...блажено хубаво време...стягайте се всички да се съберем на зачатска среща там:)
« Отговор #252 -: Юни 06, 2008, 16:12:25 pm »
 :D Съгласна!
« Отговор #253 -: Юни 06, 2008, 16:15:53 pm »
благодаря
и аз се надявам скоро да се преместя, имам някакво усещане, че бързо ще стане, но не се шашкам много. Знам висчко необходимо, но с таткото сме решили да си правим бебе с любов, а не по часовник.

Повярвай ми, всички ние си правим бебетата с любов - едното в никакъв случай не изключва другото. Но като опитваш от година- две и не става само с любов, си принуден да търсиш и други "методи". Пожелавам ти никога да не ти се налага да го правиш по часовник...
Адрианче, аз като ти гледам графиката, че то няма почти празно, бе мила, за каква командировка говориш  :wink:???
Меги, все още стискам палци и чакаме новини...
Любе, утре ще се осъществи най-прекрасната и незабравима сватба на света  :bighug:
« Последна редакция: Юни 06, 2008, 16:22:09 pm от ВеТи »
Don't worry, be hippy
« Отговор #254 -: Юни 06, 2008, 16:20:59 pm »
ВеТи, а ти как си,мила ?Нищо не пишеш за себе си!Малко ме притеснява това!Хайде усмихни се !!!!!!
*

bibica

• 532
« Отговор #255 -: Юни 06, 2008, 16:21:45 pm »
благодаря

Повярвай ми, всички ние си правим бебетата с любов - едното в никакъв случай не изключва другото. Но като опитваш от година- две и не става само с любов, си принуден да търсиш и други "методи". Пожелавам ти никога да не ти се налага да го правиш по часовник...

:good_post: дано никога не по часовник.
Адриани пусни малко снимки да се полюбуваме, пък лелките ще минат и после заедно  preggo на Гръцкоо

« Отговор #256 -: Юни 06, 2008, 16:32:26 pm »
Много са големи снимките..пък аз с двете леви ръце не мога да ги оразмеря като хората..ако някой ми помогне в събота..ще ви ги пусна и на вас:)
« Отговор #257 -: Юни 06, 2008, 16:48:58 pm »
ВеТи, а ти как си,мила ?Нищо не пишеш за себе си!Малко ме притеснява това!Хайде усмихни се !!!!!!

Вили, добре съм, душа ! Какво за себе си - чакам си гадната, че не бяхме много усърдни с милото със сърчицата този месец  . А и съм заета сега - изпит ми предстои много скоро, а и нали уж сме в процес на купуване на къща, та има какво да ме разсейва от вечните ми мисли... Та живот и здраве, в нашата си къща се надявам и бебчето да реши да се появи вече
Иначе сега си пийвам и чакам милото да си дойде от работа.
Гледам по-често да се усмихвам и вие всички много ми помагате за това
Don't worry, be hippy
*
« Отговор #258 -: Юни 06, 2008, 16:54:04 pm »
Здравейте момичета,
Отдавна не съм писала! Ама няма с какво да се похваля!
Тази седмица беше секс маратон - бях в овулация - и сега чакаме!
На 18,06 трябва да ми идва - дано да ме подмине!
Имам някакви тъпи болки ниско долу, в яйчниците от време на време, в кръста!
Но не им обръщам внимание, че започвам да си втълпявам и после.....
И докато бях в овулация имах парене при уриниране - нормално ли е?! 8O
« Отговор #259 -: Юни 06, 2008, 16:55:02 pm »
Цитат
[Адрианче, аз като ти гледам графиката, че то няма почти празно, бе мила, за каква командировка говориш  ???/quote]

Точно там, където е празно..и тогава беше О....ужасен късмет....Добре че тук винаги лъха оптимизъм и успяхте да ме разсмеете...ВеТи стискам ти палци специално..аз утре съм на втория държавен изпит...май ще се завършва тази година:)