0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
Re: Време е за сбъднати желания! 2.VІ - 8. VІ.
« Отговор #160 -: Юни 05, 2008, 12:08:12 pm »
уууу, колко много се е подготвила нашата СОФФФ!!!!Ей, мацка ще се издуем много си ги наредила на масата, дано толкова плодовита и да се окаже нашата година, старите кучета/кучки в женски род трябва да го напиша, та старите кучета трябва да се раздигат от таз седянка и по други теми да тръгнемммм!

Биби стискам палци и гледай да се похвалиш, друго не искам да чувам.... :secret:

Мацки колко дена да чакам за да си купувам тест за бебе, на кои ден ще ми покаже реални резултати?????? :ask: :BangHead:помощ......
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #161 -: Юни 05, 2008, 12:12:20 pm »
Симони мила ако нети стиска купувай днес и утре направи, но най-вярно кога показва немога да ти кажа, нали знаеш нямам опит - но пък до 7 ден сигурно незнам и аз.

*
« Отговор #162 -: Юни 05, 2008, 12:20:05 pm »
Здравейте момичета.
Първо искам да честитя рожденния ден на Соф ида й пожелая най съкровеното й желание да се сбъдне. :happy_birthday_1: :happy_birthday_1: :happy_birthday_1:
Иначе да се отчета за ЦС-доки беше много внимателна и наистина нищо не усетих...обаче тръбата ми пропуска ограничено и е избутана вляво към таза каквото и да означава това. :)До есента ще караме така пък ако не стане и аз ще мина по пътя на лапароскопията.Приятен ден.

*

simoni

• 352
« Отговор #163 -: Юни 05, 2008, 12:55:40 pm »
понеже съм си вкъщи и мога да пиша без ограничения, ще си задам всички въпроси, защото предполагам утре ще ми е напечено на работа.

Вчера имах някакви пробождания от долу, най- отдолу и също така ми се сгади на два пъти....Дали е онова или е другото, трябва да ми пише някои които е правил проучване, на кои ден отчитат резултатите на тест за бебета. Ако ме хване мъж ми какво занива моята глава ще ми се скара, че го мисля пак много- та аз не съм спирала, просто го мисля без да се треса от нерви...ето, пак ме прободе отдолу като че ли ниско по към яйчниците, едно като боц- боц....що ли е то??? 8O :wink:
*
« Отговор #164 -: Юни 05, 2008, 13:08:20 pm »
Симони,най-лошото е ,че и ПМС и ранните симптоми за бременност са еднакви и само времето ги различава..Ако не дойде значи са били за бременност,а ако дойде значи са били за лелката симптоми.. А теста отчита най-вярно след 12-14 дни след овулация... Дано и ти ,заедно с Бибица да се похвалите..
« Отговор #165 -: Юни 05, 2008, 13:09:37 pm »
Симони зависи колко дена ти закъснява? Ако са повече от 5, вземи си тест. Те нали пишат, че даже отчитат и до 1 ден от закъснението.

Биби,  :crossfingers: дано хич да не идва гадината.
Симони и за теб се отнася това.
« Последна редакция: Юни 05, 2008, 13:25:01 pm от meminger1 »

Beware those who know the price of everything and the value of nothing!
*

simoni

• 352
« Отговор #166 -: Юни 05, 2008, 13:26:45 pm »
срам срам, още нито един ден не ми закъснява, днес я не чакам гадинката! :oops:просто си задавам въпроси на които и аз знам отговора но нали знаете някои като ти го каже е още по сигурно! :) :wink:благодаря ви момичета я да се преброя, значи на 26- 28 овул.днес ми е  10 ден от овул. значи поне още 3-5 дена трябва да се чака!
« Отговор #167 -: Юни 05, 2008, 13:28:03 pm »
Момичета да ви попитам всичко с профила ми наред ли е? А графиката ми отваря ли се? Че нещо взех да се съмнявам, че не се виждам.
Извинявам се предварително, знам че въпроса ми не е за тук.
Ще се надявам само на един отговор. Благодаря ви.

*
« Отговор #168 -: Юни 05, 2008, 13:38:45 pm »
meminger1 всичко е наред с профила ти..Не се коси ;)
« Отговор #169 -: Юни 05, 2008, 13:49:03 pm »
Благодаря ти luba_boiko за бързия отговор. По едно време си мислех, че съм станала невидима. :lol: :lol: :lol:

*

bobi 2

• 384
  • "член на групата 3 от 6" хихи
« Отговор #170 -: Юни 05, 2008, 13:58:36 pm »
срам срам, още нито един ден не ми закъснява, днес я не чакам гадинката! :oops:просто си задавам въпроси на които и аз знам отговора но нали знаете някои като ти го каже е още по сигурно! :) :wink:благодаря ви момичета я да се преброя, значи на 26- 28 овул.днес ми е  10 ден от овул. значи поне още 3-5 дена трябва да се чака!
Здравей, при първата ми бременност на маитап си взех тест около 5 дни преди цикъла и видях втората чертичка  мнооого слаба. С теста в деня, когато трябваше да ми дойде чертите вече си бяха еднакви. Същия ден отидох и на преглед, където докторката видя бебока.
« Отговор #171 -: Юни 05, 2008, 14:35:55 pm »
СОФФФФ, !

Живей сега,
Усмихвай се сега,
Радвай се на това, което имаш днес
и се бори за всичко онова, което искаш да имаш утре. Хубав и щур празник!

ВиЛи, съжалявам за лелката!
Бибица, :crossfingers: утрешния тест да е наред и да покаже това, което всички очакваме!
Симони, щом днес трябва да ти дойде, утре спокойно можеш да си направиш тест - ако има нещо, той ще покаже. Пожелавам ти го от сърце!
Меги, мила, всички сме с теб утре. Вярвай, а ние ще се молим.
Мими, спокойно, душко, всичко ще е наред!
Аз спокойно си чакам, ама бт взе да пада, тъй че май вече е ясно какво ще дочакам.
Ако съм изпуснала някоя, да ме прощава - следващия път! Чаоооооооо !!!
P.S. Кайли, какво се спотайваш? Нищо не казваш. Какво става с теб? Отдавна не си писала...
« Последна редакция: Юни 05, 2008, 14:38:58 pm от ВеТи »
Don't worry, be hippy
*
« Отговор #172 -: Юни 05, 2008, 14:57:07 pm »
Здравейте момичета  :bighug:
Първо да честияте рождения ден на Sof  :hbirth: пожелавам ти от сърце да се сбъднат най-съкровените ти мечти!
ВеТи ако питаш за мен ... имам много бач (останах сама в офиса колегите ми напуснаха  :balk_145:) само влизам да видя какво ново има и кой ще се похвали с  :bfp1:
Аз имам закъснение от 2-3 дни и мноооого слаби ПМС. Страх ме е да си направя тест, защото предния път много ми беше трудно когато показа една черта.
Не съм Ви забравила момичета много си ви обичам  :bighug:
На всички стискам палци да видят желаните две черти   :balk_103:
« Последна редакция: Юни 05, 2008, 14:59:01 pm от Kylie »
« Отговор #173 -: Юни 05, 2008, 15:07:20 pm »
Kylie и ние ти стискаме палци за 2 черти. Изчакай още малко, набери кураж и действай за теста. Успех. Ние сме с теб!!! :comm:

*
« Отговор #174 -: Юни 05, 2008, 15:11:37 pm »
Благодаря meminger1  :bighug:
Мисля довечера след работа да си купя един шуър и утре сутринта ако не е дошла таз гад да го направя. Ще доложа веднага  :mrgreen:
Искам да ви питам имате ли промяна в дължината на цикъла след като започнахте да работите за бебе, защото моя определено намяля с около 2 дни ?
« Отговор #175 -: Юни 05, 2008, 15:23:43 pm »
Надявам се утре сутринта да си най-щастливия човек, да видиш  :bfp:
При мен няма промяна в дължината на цикъла все си е около 24-25 дни. И защо така е намалял? Да не пиеш някакви хапчета?
 :bighug:

*
« Отговор #176 -: Юни 05, 2008, 15:25:59 pm »
Освен фолиева киселина друго не пия. Дали пък не е от нея? Ако трябва да съм точна от както я пия е така..
*

bobi 2

• 384
  • "член на групата 3 от 6" хихи
« Отговор #177 -: Юни 05, 2008, 15:57:27 pm »
Искам да ви питам имате ли промяна в дължината на цикъла след като започнахте да работите за бебе, защото моя определено намяля с около 2 дни ?
[/quote]
На мен ми се увеличи единия месец 4-тири дни, другия 9.
« Отговор #178 -: Юни 05, 2008, 16:36:43 pm »

ВеТи ако питаш за мен ...

Да, мила, за теб питам. Отдавна не си се мяркала и сега като те видях, се надявах, че имаш да се похвалиш нещо. Ха дано да е така! Дано закъснението да е на хубаво! Стискам палци тестчето утре да покаже две тлъсти чертички! Викаш, че цикъла ти е намалял с два дена и имаш 2-3 дена закъснение. Това 4-5 дена закъснение ли е прави, или ти тия двата дена ги приспадаш /надявам се да ме разбра какво се опитвам да те попитам  :wink:/? Иначе и на мен цикъла ми се промени напоследък, но не откакто бебеправим, ама на мен май ми е след постите и диетите - ти да си правила напоследък?
Don't worry, be hippy
*
« Отговор #179 -: Юни 05, 2008, 16:41:24 pm »
ВеТи диетки не спазвам затова доста килца си качих  :oops:
Имам предвид, че цикъла ми преди беше 29-30 дни, а откакто бебеправим стана 26-27. Но все пак са само 2-3 дни и немисля, че е кой зане какво  :wink: от последния ми М са минали 31 дни т.е. вече ми е 2/3-ти ден закъснение. Ох как се надявам ......