0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Време е за сбъднати желания! 2.VІ - 8. VІ.
« Отговор #120 -: Юни 04, 2008, 16:02:56 pm »
Sof, пожелавам ти от все сърце да не си втълпяваш , а наистина да се окаже , че си бременна  :) и скоро коремчето ти да расте не защото си папкала повечко, а зощото в него се развива един нов живот и дългоочаквано съкровище.

Стискам ти палци миличка. :bighug: :goodluck:
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #121 -: Юни 04, 2008, 16:49:09 pm »
Sof, пожелавам ти от все сърце да не си втълпяваш , а наистина да се окаже , че си бременна  :) и скоро коремчето ти да расте не защото си папкала повечко, а зощото в него се развива един нов живот и дългоочаквано съкровище.

Стискам ти палци миличка. :bighug: :goodluck:

Дано !!!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #122 -: Юни 04, 2008, 16:56:02 pm »
Мацки, дано да сте прави, дет се вика, От вашата уста, в Божиите уши! Яд ме е на мене си, че си втълпявам. Всеки път гледам да се опазя от такива мисли, ама тоя месец ми е нещо натрапчиво. Абе, каквото сабя покаже! Сега ше бягам, че довечера сме на важен рожден ден! Един кмет има 50-годишен юбилей, и както изглежда, ние сме от Ходжовите патки (дано да съм го написала правилно) и ще трябва да се подготвям - подаръци, букети, тоалети, грим-мрим... Ле-лиииии! Хвана ме лигавата вълна!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #123 -: Юни 04, 2008, 17:28:29 pm »
софи,може и да не си внушаваш, може и да понамирисва на ..... айде няма да казвам,ама много ще ти стискам палци!
07.10.2009
*
« Отговор #124 -: Юни 04, 2008, 18:23:38 pm »
Привет момичета
Не съм писала отдавна :oops:, но ви четях редовно. Изтича и третия месец след моето абразио. Утре съм при доки да каже дали всико е ок за нови опити. Сега си чакам лелката (пращайте я при мен :lol:) и от 18 се надявам че ще ловуваме. Прегръщам ви всички и ви пожелавам късмет в  :00001754: :eggsperm:

*
« Отговор #125 -: Юни 04, 2008, 18:29:15 pm »
Мараба, компания!!!
Заварвам добро настроение в каквото съм и аз  :lol: :lol: :lol:.

Мимче, всичко ще е ок, използвай момента и си направи всички изследвание,ч е иначе сумати пари трябва да дадеш.
Софито, дано не си ги втълпяваш и ако си овца да изкараш едно теленце (не знам то ли беше малкото на овцата)след 9 месеца.
Биби, радвам се, че отново си сред нас и очаквам само добри новини от теб.
И понеже някого съм забравила, не ми се сърдете, прегръщам ви от сърце  :D

Аз да ви кажа фоликула ми е пораснал до 17 мм и по план в петък ще е инсето.  :lol: :lol: :lol:

« Отговор #126 -: Юни 04, 2008, 18:42:22 pm »
Меги :crossfingers:за петък.
Соф,миличка,време ти е да имаш своите две чертички.Дано всичките ти симптоми са бременни :DКъсмет утре.
Мимче,ще ни липсваш.
Бибица,очакваме те с  :bfp:
*
« Отговор #127 -: Юни 04, 2008, 19:49:26 pm »
Хихихи,Мегиии на кравата малкото е теле.На овцата е агънце.
Биби21 на ти лелката, ама за последно тази година.
Миме, право ти е казала Соф, няма да мислиш , че нещо няма да е наред.Всичко ще е както трябва и всички ще си свършат рабтата както трябва.Мисли пзитивно.
Аз отивам да играя карти.
ААААААААААА,Соф, айде дано.Аз съм с бодежи ниско долу отново, ама вече не им вярвам....
Вили, къде си рожбе.
*
« Отговор #128 -: Юни 04, 2008, 19:50:08 pm »
Любче, и ти ли мълчиш днес или вече съм забравила какво съм чела сутринта
*
« Отговор #129 -: Юни 04, 2008, 20:04:35 pm »
Добър вечер набързо и от мен,защото съм 2 поредни дневни и едвам гледам.Сега ще се къпя и си лягам че утре пак в 6 трябва да стана за ЦС.
Меги дано в Петък се окаже твоя ден и не се стига до инвитро,а на Бибика още утре да се покажат  :bfp1:
Лека нощ :bighug:

*
« Отговор #130 -: Юни 04, 2008, 20:16:11 pm »
Хихихи,Мегиии на кравата малкото е теле.На овцата е агънце.

Аз затова писах, че не съм много сигурна :-). Абе градско чедо, какво да ти кажа  :lol:

« Отговор #131 -: Юни 04, 2008, 21:49:59 pm »
Здравейте!

:(Идва. :(
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #132 -: Юни 04, 2008, 22:13:54 pm »

ВиЛиЛи, кое идва? Ако е лелята кажи и,  че не е поканена. :nono:
Meggy, не знам как ще работим в петък, но палци ще стискаме. :crossfingers:
sof, чудесни симптоми, нека са   :bfp: preggo
biby21, дано всичко е о'к при доки.

Тази вечер няма много активност май.

Някои момичета ми се губят, сигурно са заети с  :bed:

Аз отивам да погледам TV.
*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
« Отговор #133 -: Юни 04, 2008, 22:14:38 pm »

ОЧАКВАЩИ   :bfp:

hrisibg                  22-24.05
  anjela80                 28-29.05
  ivkaa80                    03.06
  simoni                   05.06.
  krasiko                  06.06
  ВиЛиЛи                   05-06.06
  tani77                   05-06.06   
  Biserche                 09.06
  lawyer                   10.06
  ВеТи                     10.06
  sof                      13-14.06 
  siska_rs                 16.06

ЛОВУВАЩИ   :00001754:                 

ivaqna
   nezisgbg
   Simoni 
   tina_72
   lqlyo
   aleks
   rossy*
   Dragica
   saraapl
   bibica
   svetal4y
   Raliuna
   tancheto
   nimika
   shu6enceto
   malkoto_dqvolche
   Nowilka
   meminger1
   Meggy
   eveishan
   parsi
   luba_boiko

Аз се прехвърлям в очакващи.Дай боже всички в списъчето да дочакаме  :bfp1:
« Отговор #134 -: Юни 04, 2008, 22:24:05 pm »
Елфитка,точно тя!С единия крак е в нас гадината.Утре сутрин ще се е настанила вече със сигурност.Ма.ка и! :(
*

ivkaa80

• *
  • 21
  • ИСКАМ ОЩЕ ЕДНО ДЕТЕ
« Отговор #135 -: Юни 04, 2008, 23:35:47 pm »
Здравейте и от мен може би трябва да пиша в друга тема,но мен ме махнете от списъка с чакащи  :(,гадината вчера не дойде ,но тази вечер почти  си е като у тях си.Незнам какво друго да ви кажа аз утивам да си поплачаааааа :balk_146:
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
« Отговор #136 -: Юни 05, 2008, 06:34:01 am »
Момичета добро утро на всяка една от вас. Днес Соф има рожден ден, да си жива и здрава, да ти се сбъднат желанията и най- вече онова дето ти е най- на сърце, скоро да почувстваш значението на думите- СЪРЦЕ ПОД МОЕТО СЪРЦЕ! Пожелавам ти хубав, безоблачен ден...като духаш свещичките на тортата си намисли желание! :wink:
*

simoni

• 352
« Отговор #137 -: Юни 05, 2008, 06:54:59 am »
Прочетох ви от начало до край. Наскоми, мила не се стряскай или отчайвай, в тона ти се долавя едно леко безверие, ако не им вярваш на докторите, вярвай в себе си и си мисли за крайната си цел, която крайна цел е на всички момичета тук!

Биби, мани ги мъжете, не ми говори, мога само да те уверя, че твоя хубавец не го е направил за да те нарани ил да те засегне, ти дори и да му го кажеш, надали ще те разбере, защо те е засегнал. Ще ти стискам палци да го зарадваш.... :wink:Имаше още някои на когото исках да кажа нещо, ама забравих.... :ask: :ask: :ask: :secret:

днес не трябва да ми идва и знаете ли направила съм си график, които дано да успея да го спазя. На 12 ако още не ми е дошло ще препишквам тест, до тогава ще си трая :cul2: yahoo_17 и от 12 ще видим теста какво ще покаже, почвам с дуфастона....дано не се наложи да го взимам....мацки да ви питам, седем дена от 5 нормално ли е да си направя тест? :wink: 8O
*

simoni

• 352
« Отговор #138 -: Юни 05, 2008, 06:58:53 am »
айде още ведъж, да чистетя рождения ден на СОФФФФФФ!!! :band: :band: :band: :happy_birthday_1: :ballons: :ballons: :bighug: :bighug: :bighug: :cheerleader: :crossfingers: :rainbow: :rainbow: :hbirth: :party: :party: :occasion13: :bellydance: :bellydance: :jump12: preggo new_birthday yahoo_17 yahoo_17 beer:: beer:: beer:: ::cake:: ::cake:: :balk_16: :balk_16: :balk_2: :balk_5: :balk_2: :balk_7: :balk_19: :balk_20: :balk_12: :balk_47: :balk_47: :balk_47: :beerdr: :beerdr: :trash: :trash: :balk_12: :balk_12: :balk_46: :balk_47: :balk_7: :balk_5: :balk_5: :balk_16: :balk_5:да си жива и здрава!!!

Леле, всички спят, само аз кат таласъм бродя в нета...... 8O
*
« Отговор #139 -: Юни 05, 2008, 07:17:04 am »
Добро утро !!!! Соф ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛИЧКА! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!