0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Време е за сбъднати желания! 2.VІ - 8. VІ.
« Отговор #40 -: Юни 02, 2008, 19:56:32 pm »
Здарвейте и от мен!!!
Хайде в тази темичка да има повечко  :bfp:
sof, не си самичка и токущо влизам и сьм решила да си початя,че доста пак сьм изпуснала  :D
http:
*
« Отговор #41 -: Юни 02, 2008, 20:36:03 pm »
А бе, аз се спрях на кюфтета, ама още ги обмислям дали да са на скара, тиган, или във фурната! А за яйца... имам едно в хладилника и не помня от кога е .... :oops:
:D :D :D :D :D :D

*
« Отговор #42 -: Юни 02, 2008, 20:37:43 pm »
а сега лека нощ че ние ще бебеправиме... :oops:

« Отговор #43 -: Юни 02, 2008, 21:23:51 pm »
Добър вечер,момичета!!!!!!!!!!
Соф,браво!!!!!!!!Заглавието на темичката е просто страхотно!!!!Аз предлагам тази седмица да надминем резултатите от миналата,когато ти направи седмичната темичка! :wink:Аз сутринта преди работа търсих-търсих някой да е направил седмичната,ама нъц и ми беше едно такова криварско!!!Пък аз не съм се ошлайфала още достатъчно,та да я направя!Все не ми се получават тия уголемени букви! :oops: :oops: :oops:
Мими,само да съм чула мрън от теб вече! :DКой кат теб!Самички гълъбчета!Аз и преди съм ти казвала-отпусни я малко тая душа!!!!! :DПовече се радвай на живота и не обръщай внимание на гадните работи!
Симони,равдам се че си тук отново!!!!!Твоето присъствие съзвава една по-такава духовна и особена обстановка!!!!
Меги,нямаш си на представа колко ще стискам палци!И моля те малко повече вяра в положителния резултат,не така скептично още преди да е почнало!!!Знаеш,че психиката на човек е много важна!!!!!!!!
Дани,прекаляваш вече с тая тактичност!!! :(Моля те!!!!!!!
Парси,много се надявам за теб!!!!!!!!!!
Светулче,къде си скъпа???????? 8O

Момичета,скъпи приятелки,всички които не мога да изброя по имена,обичам ви много и много се надявам да ви застигне положителният резултат мноооооооооооооооооооооооооого скоро!!!!!!!!!!!
« Отговор #44 -: Юни 02, 2008, 21:29:38 pm »
Любе,каква я свърши ти днес????
Разказвай!!!!!!!!!!!!!! :D
*
« Отговор #45 -: Юни 02, 2008, 21:32:38 pm »
Да се разпиша и аз в новата тема :) Пожелавам най-многото +++ резултати ,записвани до сега.Пожелавам рекорд в този форум на положителни тестове и рекорд с претъпкана тема на бременни... Много ви обичам и много мисля за вас..

Искам да честитя новия дом на Мименцето! Миме ,нека този дом донесе спокойствие и много усмивки от радост,щастие и сълзи от умиление..Нека там се сбъднат мечтите ви и да се стоплят душите ви...

Симонка ,добре дошла душа.много ми липсваше.. Аз съм горе долу добре,имам много работа и имам още 5 дни срок на годност,след това се бракувам ;) :)

Момичета,днес направо ме сразиха в ритуалната зала...Първо тази се цупи на медицинските ни ,след това ни съобщи ,че часа на подписването ни е в 11.20 а не в 11.40..Поканите са ни написани...Цялата церемония трае 15 минути ,така че аз трябва да прозвъня всички поканени,за да не идат на следващото подписване... Другото ,което ме притесни е,че трябваше и ресторанта да издърпам,защото нямам какво да ги правя гостите 1 час..Докато бях в ритуалната зала ми звъннаха от шивашкото ателие,за да ми кажат,че детето на шивачката е получило някакъв пристъп и е в Пирогов,съответно роклята ми не е готова...Обещаха ,че до сватбата ще ми я издадат.. И като за капак си забравих слънчевите очила в ритуалната зала,защото се скарах с тая пача там...Тая смотаната иска да ми продаде албуми и фотографи...Ние бързахме много и аз я попитах задължителни ли са,защото аз си имам фотограф и тая ми ви изкрещя"Ще ме изслушате ли или не???????! " Аз и казах ,че няма да я изслушам ,защото имам работа и не мога да си правя мохабети с нея... Сега си мисля че още повече ще ни претупат с церемонията... Но да не ви занимавам... Все ще се оправя някак..

Пожелавам лека вечер на всички и много любов.. :)
« Отговор #46 -: Юни 02, 2008, 21:39:20 pm »
Любе,тия луди ли са да правят такива промени за часа в последния момент???? 8O
Той часа се уточнява,когато се записвате и точка!Те да се оправят от там нататък!!!!!Егати улигофрените!!!!!Тия трябва да са си уредили някой познат!!
А роклята какво трябва да я правят???
Направо съм възмутена заради теб!!!!!!!!
*
« Отговор #47 -: Юни 02, 2008, 21:50:52 pm »
И аз съм възмутена Вили,наистина живеем в абсурдистан.. На последната проба роклята беше почти готова..бяха останали да се подредят мотивите от дантелата и да се поръби долу и на бюстието,защото ми закъсняха обувките и не смееха преди това.. Също ги предупредих,че искам да я минат на химическо ,преди да ми я дадат,защото ми се видя позацапана малко..Сега незнам дали ще ми хареса подретбата на дантелата,защото те няма да я слагат цяла,защото не искам натруфени работи,за рязаха от нея само мотиви и ще ги подреждат тук там..Казах какво искам ,но дали ще изглежда така незнам..Сега ми се скъсява много времето за корекции.. Дано поне да е хубава.. А за ритуалната незнам..Реших да го преглътна,защото не искам да се тровя със сюробадженащина... До гуша ми е дошло..
« Отговор #48 -: Юни 02, 2008, 22:01:12 pm »
Уф,не знам,аз сигурно оная в ритуалната щях да я стисна за врата и да я опра в стената! 8OМа..а и!
А роклята кога ще я вземеш?Нали не последния ден?!?Да не шиете дантела петък вечер у вас!Пу не дай боже!
« Отговор #49 -: Юни 03, 2008, 05:52:40 am »
Добро утро,съкровища! :lol:
 Соф поздравявам те за оформлението!
 :youwoman:
Любе не се притеснявай,ще видиш,че точно предния дан преди сватбата всичко ще си дойде на мястото.
На всички ви пожелавам усмихнат ден!!! :balk_21:
« Отговор #50 -: Юни 03, 2008, 07:11:27 am »
ДОБРО УТРО!!!!!!!!!!
Пожелавам ви един неповторим ден!
Ще има много други дни  в живота ви, но този НИКОГА ВЕЧЕ няма да се повтори!
Затова го изживейте,така че никога да не съжалявате за него!
Нека да не е просто "още един ден",
нека да е един ПРЕКРАСЕН ДЕН!!!!!

« Последна редакция: Юни 03, 2008, 07:15:59 am от ВиЛиЛи »
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #51 -: Юни 03, 2008, 08:13:04 am »
Добро утро, милички мои!
Присъединявам се към думите на Вили - страхотно послание - нека това е не просто страхотно послание, което само сме прочели и сме отминали!
Нека наистина това е най-прекрасния ден за всички вас!
От сърце ви го желая, милички!
Много, много ви обичкам и ви прегръщам толкова силно!!! :bighug:
Благодаря, че ви имам и че ме подкрепяте винаги!
 :grouphug: :grouphug: :grouphug:
Вчера нямах никакво време да ви чета, че аз като казвам, че лекарите са тъпи :x
Винаги на първо число трябва да се редят на опашки при нас и да ни скъсат  :cul2: от работа...
А през останалото време е спокойно..
Много са тъпи - никога няма да висна така на опашки като знам, че всички се редят в началото на месеца...
Ама нека  нали - на нас да ни е гадно и вчера и дъх да не мога да си взема..
Така ми беше мъчно за вас и исках да вляза поне за миг, ама нейсе...
Та така ми стана мило като се прибрах вечерта и като прочетох колко много сте ми честитили и толкова много милички думи.... :hug2: :hug2: :hug2:
Много, много ви обичкам!
Надявам се скоро да ви зарадвам с най-добрата новина, ама вие преди мене :wink:
Много, много целувки и хубав ден от мен! :balk_21: :balk_21: :balk_21:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
« Отговор #52 -: Юни 03, 2008, 08:27:21 am »
Приятен ден и от мен! Аз днес съм с жестоко разстройство и ще си остана у дома,поне до обяд.. Ще почистя малко и след това ще ида на работа,че много има и там за вършене... Целувки от мен и повече усмивки :)
*
« Отговор #53 -: Юни 03, 2008, 08:57:24 am »
Добро утро! Мимка ЧЕСТИТА НОВА КЪЩА И ДА Я НАПЪЛНИТЕ С МНОГОООООО ДЕЧИЦА!
ДОБРО УТРО!!!!!!!!!!
Пожелавам ви един неповторим ден!
Ще има много други дни  в живота ви, но този НИКОГА ВЕЧЕ няма да се повтори!
Затова го изживейте,така че никога да не съжалявате за него!
Нека да не е просто "още един ден",
нека да е един ПРЕКРАСЕН ДЕН!!!!!

:good_post: :cool:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #54 -: Юни 03, 2008, 09:00:22 am »
Добро утро и от мен! От рано-рано съм застъпила на ксерокса, ама вече съм готова с всичко, така че ще ви хвърлям по едно око през деня!  Любе, ми то големи премеждия било това човек да се ожени! Тея от ритуалната зала много прости! Как така ще ви изместят по-рано без да си направят труда даже да ви попитат! Тва да ги убие човек им е малко! Дано всичко да се нареди и въпреки гадостите това да си остане най-красивия ден в живота ви! И кофти за разстройството... погледни на него от добрата страна... ще свалиш кг без диета! Ще се наложи да пристягаш корсета бая!
За сега ви пожелавам усмихнат ден! Като се сетя нещо пак ще пиша!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #55 -: Юни 03, 2008, 09:14:28 am »
Добро утро, приятелки мои! :)
Бързам да ви поздравя и да потеглям!
Любе, направо незнам как си се въздържала, аз лично такъв скандал щях да направя и до директора на залата щях да стигна и пак щях да си запазя моя си час... еб.си гадовете! НО!!! Ти ще бъдеш най-красивата булка, много щастлива и с много малчугани!!! Желая ти на теб и на Бойко цялото щастие на света и дом пълен с дечица които много да ви радват!!! А сватбата - тя ще е твоята приказка, всичко ще се подреди. Пожеланията си отправям сега, защото едва ли ще успея да те поздравя преди сватбата пак.
Мегги, мила много ще се моля за теб, и трябва да вярваш че ще стане  :wink:
Мими, ти ми обещай че няма да пускаш лошото настроение и проблемите да те застигат! Гушкам те!
Софи, този месец се надявам ти да ни зарадваш!
Оххх, не мога всички да изброя... а така ми се иска!  :? Прегръщам ви и ви целувам много много много!!!
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #56 -: Юни 03, 2008, 10:16:43 am »
 :bighug:
*
« Отговор #57 -: Юни 03, 2008, 10:26:24 am »
ОЧАКВАЩИ   :bfp: :bfp1:

hrisibg                  22-24.05
  anjela80                 28-29.05
  simoni                   05.06.
  krasiko                  06.06
  ВиЛиЛи                   05-06.06
  tani77                   05-06.06   
  Biserche                 09.06
  lawyer                   10.06
  sof                      13-14.06  
  ivkaa80                    03.06

ЛОВУВАЩИ   :00001754:                 

ivaqna
   nezisgbg
   Simoni  
   tina_72
   lqlyo
   aleks
   rossy*
   Dragica
   saraapl
   bibica
   svetal4y
   Raliuna
   tancheto
   nimika
   shu6enceto
   malkoto_dqvolche
   Nowilka
   meminger1
   Meggy
   siska_rs
   eveishan
   parsi
   luba_boiko
Добавих се в ловуващи,пък да видим този каръшки месец какво ще донесе...
*
« Отговор #58 -: Юни 03, 2008, 10:42:54 am »
Добрутро, мили мои!
Как е настроението днес, надявам се, че е супер.

А защо си мислите, че съм се отчаяла, даже никак, настроението ми е супер, просто вече не ми се чака и снощи това казах и на док, да минават инсетата и да минаваме към по-съществените неща, че не ми се губи повече време. Иначе естествено, че се надявам иначе нямаше да го направя, ако не вярвах, че ще стане.

Любче, всичко ще е ОК на сватбата ти, въпреки перипетиите, които сте имали, така ще има какво да помниш  :lol:

*

maeto

• **
  • 62
  • Стреми се към целта, но не я преследвай. (А. Фюрст
« Отговор #59 -: Юни 03, 2008, 10:55:15 am »
Здравей те на всички! :balk_64:И за като вас се надявам моето дълго очаквано желание да се сбъне и да получа така желаните :bfp1:!Пожелавам ви ги от сърце!Темичката е много хубава и ще се радвам да донесе късмет на всички. :balk_602: :balk_602: :cool: :blowingdust2:
:):):)(inlove):)
Потребностите на душата раждат приятелството, потребностите на ума - уважението, потребностите на тялото - желанието. А трите потребности заедно раждат истинската любов