Да се разпиша и аз в новата тема
Пожелавам най-многото +++ резултати ,записвани до сега.Пожелавам рекорд в този форум на положителни тестове и рекорд с претъпкана тема на бременни... Много ви обичам и много мисля за вас..
Искам да честитя новия дом на Мименцето! Миме ,нека този дом донесе спокойствие и много усмивки от радост,щастие и сълзи от умиление..Нека там се сбъднат мечтите ви и да се стоплят душите ви...
Симонка ,добре дошла душа.много ми липсваше.. Аз съм горе долу добре,имам много работа и имам още 5 дни срок на годност,след това се бракувам
Момичета,днес направо ме сразиха в ритуалната зала...Първо тази се цупи на медицинските ни ,след това ни съобщи ,че часа на подписването ни е в 11.20 а не в 11.40..Поканите са ни написани...Цялата церемония трае 15 минути ,така че аз трябва да прозвъня всички поканени,за да не идат на следващото подписване... Другото ,което ме притесни е,че трябваше и ресторанта да издърпам,защото нямам какво да ги правя гостите 1 час..Докато бях в ритуалната зала ми звъннаха от шивашкото ателие,за да ми кажат,че детето на шивачката е получило някакъв пристъп и е в Пирогов,съответно роклята ми не е готова...Обещаха ,че до сватбата ще ми я издадат.. И като за капак си забравих слънчевите очила в ритуалната зала,защото се скарах с тая пача там...Тая смотаната иска да ми продаде албуми и фотографи...Ние бързахме много и аз я попитах задължителни ли са,защото аз си имам фотограф и тая ми ви изкрещя"Ще ме изслушате ли или не???????! " Аз и казах ,че няма да я изслушам ,защото имам работа и не мога да си правя мохабети с нея... Сега си мисля че още повече ще ни претупат с церемонията... Но да не ви занимавам... Все ще се оправя някак..
Пожелавам лека вечер на всички и много любов..