0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
Re: Време е за сбъднати желания! 2.VІ - 8. VІ.
« Отговор #20 -: Юни 02, 2008, 13:20:29 pm »
Парси мила за четвъртък  :crossfingers: :bighug: много много стискам !?!!!
« Последна редакция: Юни 02, 2008, 13:46:18 pm от bibica »

*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
« Отговор #21 -: Юни 02, 2008, 13:24:37 pm »
Бях много ангажирана и времето което ми оставаше имах нужда го прекарвам далеч от тази машинка, но да знаете че съм си мислила за всички ви и даже тайно се надявах сега връщайки се да не ви намеря в тази тема! :wink: 8)така, че от една страна се радвам че ще си пишем, но ми се искаше да е от другата тема! Но, има време за всичко....
Аз съм в странно положение, и то защото аз си го правя. Сега  ще ви разкажа на бързо да видя вие какво ще ми кажете. Значи дойде ми на 08.05., по скромни мои изчисления овул. трябва да ми е 21.05. и от тогава нападнах мъж ми, до днес не сме спряли, а на 05.06. нетрябва да ми идва, та незнам да му давам ли почивка на мъж ми или да го тормозя в кавички още. Той казва че бил изморен, че е остарял и това темпо го изморява, да де но нали правим... и го тормозя, но дали да спра и да му дам почивка?Нали вече е минал момента...не съм се притеснила, просто се замислих и понеже не мога сама да си отговоря 8Oпочнах да се чудя, ако някой има предложения, цялата съм в слухх... 8O
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #22 -: Юни 02, 2008, 13:59:46 pm »
Ехеееее- Симонка, здравей душа, радвам се че си тук отново! Горкото ти мъжле, вече си му взела силите, според мен вече може да го оставиш да си отдъхне, и да чакаш да не ти дойде  :lol: Целувам те и те прегръщам силно :)
Миме, много се радвам за теб!!! Да знаеш, и ти трябва да спреш с тези твои тревоги! Спри бе жена да го мислиш постоянно, остави нещата да се подреждат, то верно че и аз съм от тия дето ако нямат за какво да се ядосват, ще си намеря, ама понякога успявам да се сдържам, и ти трябва да се отдадеш сега на спокойствие и на мъжлето ти, да се обичате и да си бебеправите на воля, остави ги тия роднини... от тях отърване няма!  :lol:
*

Vickson

• 1201
« Отговор #23 -: Юни 02, 2008, 14:01:09 pm »
Оф че съм шматкаааа!!!!!!!!

Парси, ще стискам палци всичко да е наред в четвъртък!  :crossfingers:

Мегги, я няма тия дни, нали тази седмица /сряда-четвъртък/ и беше инсе-то? И за нея ще се моля много
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #24 -: Юни 02, 2008, 14:10:02 pm »
Здравейте момичета!Желая ви лека седмица изпълнена само с щастливи мигове и най-вече щастливи вести!
Парси  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #25 -: Юни 02, 2008, 14:41:01 pm »
Момичета вече симптомите на лелката са на лице, от сутринта ги нямаше, даже бях забравила, ама не още не е тръгнала но ме боли. :balk_144: вече ми се  :balk_145:

*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
« Отговор #26 -: Юни 02, 2008, 14:47:17 pm »
много съм изпуснала, значи Меггито е била на инсе, леле и аз започвам да се моля за нея, това вече трябва да се случи....дано, дано да ни пише по скоро за да сме в течение, какво става с любабоиката, тя как е?Висконче, благодаря ти мила за съвета днес ще го освободя от отговорност, но ако ме иска няма да му се дърпам...много! :oops: :wink: :wink:
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #27 -: Юни 02, 2008, 14:49:05 pm »
parsi , всичко ще бъде ОК ! 
   :bighug:
« Отговор #28 -: Юни 02, 2008, 14:52:19 pm »
Соф,айде с твоята лека ръчичка седмичната ни се препълни с +++++тестчета :DСтискам палци за четвъртък за хубав резултат от спермограмата.Парси и за теб :crossfingers:
*

Vickson

• 1201
« Отговор #29 -: Юни 02, 2008, 15:53:45 pm »
Роузи - привет, радвам се че си сред нас :) Навестявай ни по-често, ако можеш, разбира се  :lol:
Симони, еми много ясно, че ся той ако се напъва човека, няма да му чупиш хатъра я, мяташ се и тва е  :lol: то няма да навреди със сигурност :)
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #30 -: Юни 02, 2008, 16:09:49 pm »
Честита нова седмична!
С пожелание за много ++++++++++++++++ резултати!
Заредете се с много позитивизъм и с усмивки посрещайте всяка трудност!
Успех на всички очакващи и ловуващи!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
« Отговор #31 -: Юни 02, 2008, 16:10:18 pm »
Благодаря ви мамичета за подкрепата :)
Бибика недей да тъжиш силно те прегръщам :bighug:
Симони-ти наистина ще му вземеш силиците на мъжлето. :DОстави го да отдъхне,а на теб ти желая този месец  :bfp:
Ние отложихме спермограмата за другата седмица,защото лабораторията нещо не бачка,та милото беше щастливо,че няма да го тормозя.То за мъжете не стига че е еднократно ами и един тормоз :D :D :D

*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
« Отговор #32 -: Юни 02, 2008, 16:28:08 pm »
Честита нова темичка момичета!
Соф страхотна е, дано донесе много положителни резултатчета!!! :bfp:
Аз и този месец съм се отдала на релакс от мерене на температури, следене на овулации и изобщо от всичко.То и милото доста пътува, че даже и да меря, не е гаранция , че ще си е в къщи за  :egg::( тъй че...Успех желая на всички ни до една!

*

Vickson

• 1201
« Отговор #33 -: Юни 02, 2008, 17:14:31 pm »
Мацки от мен приятна и спокойна вечер, на ловуващите успех
Аз ако мога утре сутрин преди заминаването ще се включа пак за малко, ще ми липсвате!!!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #34 -: Юни 02, 2008, 18:40:43 pm »
Аз вече се прибрах! Викс, ще се затъжим за теб, да знаеш! Симони, дай му малко почивка на мъжо, ама ако си иска... хм, не се опъвай! Роузи, да се появяваш по-често тук, че ще дойда да ти надърпам ушите! Даниииииии, ти се появи и пак зачезна! Недей така! Парси, миличка, стискам яко палци за четвъртък! Мими, щях да забравя! Честита първа нощ в новата къща! Хайде, дано ви е на късмет! От мен за сега толкова! Отивам да разгледам хладилника и да реша какво ще се яде, а после засядам да гледам големия финал на Music Idol! Ако съм пропуснала някой, да ме извинява! Мегги, къде си, какво става с тебе! Продължавам да съм кръстосала палците за инсето!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
« Отговор #35 -: Юни 02, 2008, 18:46:02 pm »
Леле Мегичката дано да се похвали с едно+ този месец.
Соф аз също като теб го мислих и накрая врътнах по едни яйца :D

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #36 -: Юни 02, 2008, 19:01:28 pm »
А бе, аз се спрях на кюфтета, ама още ги обмислям дали да са на скара, тиган, или във фурната! А за яйца... имам едно в хладилника и не помня от кога е .... :oops:

« Отговор #37 -: Юни 02, 2008, 19:07:39 pm »
Добър вечер и от мен момичета темичката наистина е страхотна и дано тази седмица има повече ++++++ от миналата.Късмет на всички  :bighug:

*
« Отговор #38 -: Юни 02, 2008, 19:32:01 pm »
Софито, убедена съм, че пак ще ти бъде ужасно лека ръката като предния път.

Тук съм, момичета, днес ходих на док, имам си фоликул 15 мм вляво, че бях се притеснила, че досега все отдясно и му викам на док, че се притеснявам, а той: Не разбрали, че всичко ти е наред и няма за какво да се притесняваш. Сряда пак съм да ме види, така че денят Х засега май се очертава четвъртък или петък. Искам да минава по-бързо това време, да правим и трето инсе, че по-бързо да идва това инвитро, че вече  не ми се чака и нямам търпение.

Симони, най-накрая се завърна за по-дълго при нас, пиши по-често, че много липсваш тук на компанията. Как е Ема?

Мимче, много се радвам, че вече  сте спали в новата ви къщичка, да не ти пука за обзавеждане и други подобни, малко по малко ще си нагласите нещата, важното е да сте отделно и никой да не ви се меси :-).

Дани, пиши по-честичко, плийс :-)

Виксън, Парси и всички останали
:bighug: :bighug: :bighug:

:grouphug2: :grouphug2: :grouphug2:

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #39 -: Юни 02, 2008, 19:39:45 pm »
Ееее, Меггс, появи се най-накрая! Хайде третия опит да ти е късметлийски! А тва, че всичко е наред и проблеми няма... ми чувала съм го много пъти и вече да ти кажа не вярвам! Обаче! Вярвам, че всички ще бъдем мами, без значение дали ще е по трудния, ли по по-трудния начин!
Абе, мацки, тва само аз ли съм си в къщи?! Дайте малко активност! Ааааа ма ха! Тъкмо ми дойде музата да пиша и няма никой!