Благодаря ви още веднъж момичета!
ПИша в темата, за да ви кажа, че съм добре,въпреки силната болка.Усмихвам се , Цвете.Малките сладури допринасят за това.
На Илко, Марио и Бианка приятелите и приятелки са до мен, виждаме се много често и се подкрепяме.Това наистина помага.Разбира се и от всички наши приятели sa ni голяма опора.
Зълва ми дойде от България да ни подкрепи и помогне и ще остане до декември, когато ще заминем всички заедно, за да прекараме празниците с близките.На 13 януари ще се върнем обратно в Канада
През месец юли при подобна катастрофа на тази, в която загина моя син, почина сина на един влиятелен и богат човек.Той сега се опитва да внесе промени в закона за младите шофьори, не знам доколко това ще промени начина, по който някои млади карат коли, но се надявам силно да има ефект.Мисля, че ако вложим усилия в тази нова организация, може да помогнем много тийнейджъри да помислят преди да вземат грешно решение – да карат толкова бързо, колкото моя син или да пият и да карат…
Буквално през ден умират 17 -18 годишни деца, много е страшно.Явно има нещо грешно в системата на даване на щофьорски книжки тука.
Ами това е от мен за сега
Не мога да влизам често в зачатие, има някакъв проблем с влизането с моя интернет провайдер...надявам се този проблем да се разреши скоро.
Желая ви много здраве и настроение
Прегръщам ви