0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Фаворит на публиката "Сърце под моето сърце"
« Отговор #40 -: Юни 02, 2008, 10:40:03 am »
Здравейте,
гласовете които ще бъдат изтрити вече са локализирани.
До момента става дума за 138 гласа публикувани от потребители регистрирани след началото на конкурса.

Както вече обяснихме тези гласове няма да бъдат зачитани!

Гласовете на потребителите lady_11, antoanetastat и misi ще бъдат също изтрити и те ще могат да гласуват повторно за фаворитите си. Аз ще им изпратя лични съобщения кога могат да го направят.

Поздрави
« Отговор #41 -: Юни 02, 2008, 11:59:41 am »
Здравейте,
гласовете които ще бъдат изтрити вече са локализирани.
До момента става дума за 138 гласа публикувани от потребители регистрирани след началото на конкурса.

От всичко това ми загорча ,заболя ме ....
Никога не съм вярвала ,че ще превърнем този конкурс в арена на нечистоплътни сблъсъци!

Аз самата, със сигурност не съм искала външна подкрепа от никого , по простата причина ,че "навън" не бих могла , да си разкрия болката по този начин , никога и манипулациите не са част от моята природа!
Когато започна конкурса , раните ми от второто - неуспешно ИКСИ , още кървяха.
Реагирах емоционално и излях всичко на белия лист.
Сега ми се иска да кажа ,че съжалявам .....
Но няма да го направя,  заради всички сълзи , които е предизвикала моята история !
На всички истории ,плаках , и от всяка болка ме болеше още повече...
Всички , които намериха сили да пишат ( и тези които не писаха ), всички които сме тук , в този форум ,заслужаваме щастливия край на недописаните си истории ....
и все някога това ще се случи ,мили момичета!
Ще се моля за вас!

На ВАС , които сте прочели , гласували или не за моята история ,огромно БЛАГОДАРЯ!

Моля администраторите да я свалят от конкурсната част -Фаворит на публиката!

*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #42 -: Юни 02, 2008, 12:34:52 pm »
Еее, това вече е тъжно, наистина стана доста тъпо това с кункурса за любимец на публиката. Най-добре е всичко да се започне отначало – при ясни правила или въобще да няма конкурс.
Ефирче, аз гласувах за твоята история, защото тя наистина ме докосна, както и всички останали са достойни да бъдат победители, но аз вече писах - не и на всяка цена. Нека да запазим достойнството си.
Аз предполагам, че и за мен може да да са гласували такива новорегистрирали се потребители, което много ме ядосва и натъжава, защото не е честно. Аз не съм искала от никой да гласува за мен – нали тази награда ако е спечелена нечестно, тя няма никаква стойност.
Аз не искам историята на ефирче да се сваля от конкурса, ако има такъв, защото е стойностна и е един от мойте фаворити.
Наистина се опорочи тази чиста идея за конкурса и трябва да се направи нещо, за да се оправи кашата.

Чудя се защо трябва да си създаваме такива неприятни усещания и емоции, които така или иначе не ни липсват в ежедневията.
« Отговор #43 -: Юни 02, 2008, 12:47:08 pm »
Миси , ти си искрен и принципен човек.
Впечатлих се от реакцията ти по повод некоректно гласуване касаещо теб самата! :bighug:

Вярвай ми не искам да правя драми ,макар че така изглежда....
Искам просто да остана вярна на себе си и своите принципи!
*

misi

• *
  • 1543
« Отговор #44 -: Юни 02, 2008, 12:54:40 pm »
За съжаление вече и тези, които не сме спекулирали в конкурса, се чувстваме умърсени – поне при мен е така.
Историята ми не е написана специално за този конкурс, а след поредния неуспех, затворена три дни сама със себе си, опитваща се да намеря отговор и да намеря смисъл и надежда да продължа.
Тогава просто имах нужда да излея чувствата си и да напиша, това, което е в сърцето ми, за да може някой ден ако се появи малкото човече, и някой ден когато порастне, да види колко много сме го желали и чакали.
Затова и спечелването на този конкурс не е моята основна цел, затова ако ще сваляте истории от конкурса за фаворити, то нека и моята да се махне оттам.
« Последна редакция: Юни 02, 2008, 12:58:54 pm от misi »
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #45 -: Юни 02, 2008, 13:47:46 pm »
Аз съм безкрайно тъжна, че се стигна до тук. Дори не съм си и представяла, че има такава вероятност за опорочаване.

Нямам представа дали някой е гласувал за моята история " нерегламентирано ", но аз самата на никой освен съпруга ми и един потребител от Зачатие не съм споделяла за това, че някъде съм  " изляла " душата си.

Сега ме боли още повече.  :(

Написах историята си и аз като Ефирче, след  като отново изпаднах в дупка от прекъснати стимулации февруари и март и имах нужда да споделя с вас, тези, които ще ме разберат.... написах я на един дъх, без да мисля за конкура изобщо.
Сега съжалявам.  :(

Ефирче, Миси и всички момичета поздравявам ви за смелостта.  :bighug:

...Затова и спечелването на този конкурс не е моята основна цел, затова ако ще сваляте истории от конкурса за фаворити, то нека и моята да се махне оттам.

Аз също не искам моят живот да бъде част от това, което се случва.
Наранената ми душа не го заслужава и не искам да го понеса.

« Последна редакция: Юни 02, 2008, 13:53:21 pm от deep »

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
Re: Фаворит на публиката "Сърце под моето сър&
« Отговор #46 -: Юни 02, 2008, 13:49:19 pm »
Здравейте,
Цитат
Във връзка със зачестилите новорегистрирани от дублиращи се многократно IP адреси само и единствено за да гласуват  в тази анкета, екипът на сайта реши  да отменя служебно всички гласове от новорегистрирани потребители (с регистрации в сайта в периода от 27.05 до момента на приключване на гласуването). Ще се зачитат всички гласове на реални потребители, регистрирани до датата на публикуване на анкетата.

Гласовете не отговарящи на това условие бяха премахнати. Ще се постарая да правя подобно зачистване на всеки 1-2 дни.

Поздрави
*

smile76

• *
  • 201
  • Ако искаш да светиш на другите,трябва сам да гориш
« Отговор #47 -: Юни 02, 2008, 13:53:39 pm »
След всичко, което прочетох, и аз реших да споделя какво мисля. Тъжно е, когато нещо, което е излязло от кървящото ти от болка сърце, е опорочено.
Ефирче, твоята история ме докосна (колко слаба дума!) най-много от всички, които прочетох, заедно с тази на Осияна. А реакцията ти тук говори и за искреността ти и спечели не само съпричастността ми в болката, която всички тук споделяме, но и уважението ми! Защото най-важното от всичко е да бъдем себе си!
Колкото до моята история, написах я преди две години и половина като не смеех да я покажа на когото и да е. За мен това беше опит да стъпя на краката си и да продължа отново живота си. Като видях обявата за конкурса, за пръв път намерих сили да се върна към нея и да я прочета отново, за да я редактирам. Момичета, всички, които са се решили да разкрият трепетите си, болката си, ужаса, който са преживели, не са го направили, за да се включат в подобна "битка". Плакала съм дни наред, четейки историите на всяка една.
Моята награда е тази - да видя, че има сърца, докоснати от историята ми и събрали сили да продължат, да не се отказват и да се борят. Благодаря ви, мили момичета, за подкрепата, която имам от вас! Благодаря на инициаторите на конкурса, че ме подтикнаха да се осмеля и да разкрия пред най-близките си това, което съм таила години наред! Вече спечелих - сълзите, които не спират, но измиват сърцето и подхранват надеждата; прегръдките и думите "с теб съм", които мога да кажа на всяка една от вас, защото съм успяла да погледна отвъд моите проблеми и съм видяла вашето страдание; любовта, която ме обгръща и която вече съм способна да раздавам... Потрепервам от ужас, че това може да бъде омърсено... Не обвинявам никого, само знам, че тук има жени, които са излели сърцата си и не мога да си позволя да печеля за сметка на тези страдащи сърца. Всяка една, която участва тук, иска да спечели, затова и се е включила в конкурса. Но, както Миси каза, не на всяка цена!

(Чудих се дали да пусна това, защото не исках да се меся въобще, за да не влияя по някакъв начин на вота, но просто не можах да се сдържа, предполагам, че всички участнички, които искрено са споделили историите си, се чувстват по подобен начин.)
Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.

*

smile76

• *
  • 201
« Отговор #48 -: Юни 02, 2008, 14:01:38 pm »
Току що видях резултатите...

Чудих се какво да кажа, защото не съм подозирала, че може да има подобни резултати. Пред съвестта си съм чиста, за самата мен резултатите са меко казано изненада.
Не знам какво и как се е случило, идея нямам за това, но ме боли страшно много. Историята ми е излязла от сърцето ми не, за да може да се играят игрички върху нея. Чувствам се омърсена и омерзена, а това не мога да го понеса.

Затова моля инициаторите да премахнат историята ми от частта на конкурса - "Фаворит на публиката".
« Последна редакция: Юни 02, 2008, 14:18:19 pm от smile76 »

*
« Отговор #49 -: Юни 02, 2008, 14:29:16 pm »
Няма да се свалят историите, няма смисъл, може би е наша грешката, че се случи всичко това. Трябваше от самото начало ако трябва да блокираме 2 седмици да не могат да се правят нови регистрации във форума. Възможно е и самите момичета, за които са гласували новорегистрираните да не са знаели това, че някой гласува за тях. Както е написал Добри, на 1-2 дни ще се изтриват гласове от новорегистрирани, така че просто е излишно новорегистрираните потребители да гласуват, просто няма смисъл, гласът им ще отпадне все едно след окончателната актуализация.
Ефи, миси, смайл, просто не искайте да ги свалим от участие във фаворит на публиката, защото наистина са изключително вълнуващи, в крайна сметка има ясно правило вече ... И по IP адрес не е толкова обективно (има фирми с по 100 реални IP адреса), и по cookies не е. Мисля, че потребители със регистрация в заварено положение е най-обективния начин.
Лично за мен фаворит на публиката заслужават да бъдат всички истории до една, абсолютно всички ме трогнаха до болка!
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #50 -: Юни 02, 2008, 15:32:30 pm »
Мили момичета, не искайте да се махат историите ви от конкурса. Дори и да има гласове, които да са от регистрирали се само заради конкурса, то нека да бъдем снизходителни. Може би всеки иска в случая неговата приятелка да спечели. Не е редно да е става така, но уви...

Нека погледнем малко по практично на нещата. Просто правилата за огромно съжаление се утвърдиха след като е започнал конкурса.

Момичета, не прекратявайте участието си в конкурса, който хората от "Зачатие" организират с много любов. Вие заедно вървите по трудния и тежък път към рожбите си. Искате или не, вие сте емоционално обвързани и хората от "Зачатие" също като вас не заслужават да се прекрати и опорочи конкурса, зарди едно недоразумение. Не са милиони паричките, които ще получите, но са събирани с много труд, с чисто сърце, с много надежда, с много вълнения. Бъдете над дребните неща, които за съжаление ви донесоха голямо разочарование. МОЛЯ ВИ! Нека го има конкурса! Повечето подкрепихте cygnus в една тема и изразихте безпрекословната си подкрепа за работата на шепа хора, които се трудят денонощно, направете го и сега.

Ефирче, deep, smile, вие сте моите хора, моля ви! misi, а ти си пркрасен човек, остани в конкурса.

ОСТАНЕТЕ ВСИЧКИ! МОЛЯ!

И нека тази тема да е за нас, хората, които изказваме подкрепата си, нека да пишем само пожелания! За успех!
*
« Отговор #51 -: Юни 02, 2008, 15:46:09 pm »
Нинка  :bighug:
Много ви обичам всичките!
*

misi

• *
  • 1543
« Отговор #52 -: Юни 02, 2008, 16:34:21 pm »
Ефирче, deep, smile, вие сте моите хора, моля ви! misi, а ти си прeкрасен човек, остани в конкурса.

ОСТАНЕТЕ ВСИЧКИ! МОЛЯ!

И нека тази тема да е за нас, хората, които изказваме подкрепата си, нека да пишем само пожелания! За успех!
Много мило! Направо се просълзих, и аз много Ви обичам и не мога без вас! :bighug:
Ама днес трябва и да работя, а все към форума ме тегли. 
« Последна редакция: Юни 02, 2008, 18:10:47 pm от misi »
*

smile76

• *
  • 201
« Отговор #53 -: Юни 02, 2008, 17:05:05 pm »
И аз ви благодаря, момичета, от все сърце! Днес определено е ден на емоции...  :bighug:
Успех на всички! :goodluck:

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #54 -: Юни 02, 2008, 17:22:00 pm »

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #55 -: Юни 02, 2008, 17:41:19 pm »
И аз гласувах, трудно ми беше, влизах много пъти, после затварях страницата, после пак влизах и четох  :balk_145:
Момичета, моля ви нищо не изтривайте.
Аз гласувах за 3 момичета, но всъщност фаворити са ми всички, никой не бива да страда така!
 :bighug:
« Отговор #56 -: Юни 02, 2008, 19:27:58 pm »
Аз съм коравосърдечна, но се просълзих.
Нинка , "коравосърдечна " не ти отива!
Душичка си ми ти! :D

То се е видяло , че днес шЪ сЪ обичаме..... :grouphug: :drunk:

И сега , някой да не си помисли ,че разигравам стратегии , неееееееееееееее   :balk_68:

ПОДПИСВАМ И ПОДПЕЧАТВАМ С  :balk_24:

*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #57 -: Юни 02, 2008, 21:23:06 pm »
Гласувах още в самото начало, след като обявиха конкурса. Плаках на всички истории, защото са истински и изстрадани с душата и сърцето. Не съм писала, за кой съм гласувала, не за да не обидя някой, а защото нямам възможност да гласувам за всички. Докоснаха душата ми много силно Ефирче, Дийп и Душка... Много, от сърце и душа искам всички вие да успеете, както и всички, които пишат тук. Моля ви, не искайте да се махат историите ви. Хората, които са се регистрирали, за да гласуват за вас, са го направили от добро чувство, разберете ги. Това означава, че ви обичат, така, както и ние и искат да успеете, дори вие да не искате да е на всяка цена. Бъдете снизходителни към тях и нека историите ви да останат тук, за да можем скоро да прочетем и продължението - за "Сърцето, под вашето сърце, което тупти!"
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #58 -: Юни 02, 2008, 21:28:19 pm »
И аз гласувах веднага.Гласувах за Ефирче, Душка и Осиана.Няма да крия-гласувах по лична симпатия, защото ги познавам лично и съм изживявала с тях неуспехите им.Която и да спечели ще съм щастлива.Всяка една история е наистина изстрадана!
Успех на всички!
*
« Отговор #59 -: Юни 03, 2008, 07:35:33 am »
  И аз като Мимка си признавам, че съм пристрастна. Гласувах за Дийп, Душка и Миси! :D Бих искала да гласувам и за Ефирче и за Осиана...  :bighug: