0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Фаворит на публиката "Сърце под моето сърце"
« Отговор #20 -: Май 28, 2008, 11:52:29 am »
от името на екипа на сайта, искам да отправя едно уточнение и предупреждение към всички.

Всички опити за манипулация на гласуването ще бъдат коригирани от екипа. Ако установим такива опити, ще бъде пусната тема, в която ще опишем гласовете на кои потребители са премахнати и по каква причина.

апелирам за етичност в тази така деликатна област...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #21 -: Май 28, 2008, 21:01:16 pm »
Рева, чета, рева и гласувах през сълзи. Смайл76 - ти си силна жена и искренно ти желая цялото щастие на света!

Към екипа на сайта- мога ли понеже емоционално гласувах като въведох само едно име, да гласувам повторно и за Осиана и Дийп. Може ли служебно да бъде нанесено това гласуване? Ако създавам неудобства, моля да бъда извинена.
*
« Отговор #22 -: Май 29, 2008, 13:41:22 pm »
Успех момичета! 
Дано съвсем скоро усетите сърчицето под своето сърце и вземете в ръце вашата мечта!

yahoo_17

*

f4eli4kata

• *
  • 24
  • Не идваш ли на този свят,за да прегърнеш едно дете
« Отговор #23 -: Май 29, 2008, 15:43:55 pm »
И аз гласувах!Поздравления за творчеството НИ.
Моят фаворит е МИСИ!
Искаше ми се да гласувам за себе си,ама е някак тъпо,нали?  :wink:
Успех на всички!  :bori_017:  mf_bounce8 :balk_46:

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #24 -: Май 29, 2008, 16:24:30 pm »
Историята на Смайл ме разтресе
гласувах и за тези на Осиана и Дийп
Пожелавам на всички, момичета разкрили душите си пред нас скоро да изпитат трепетите на майчинството
« Последна редакция: Май 30, 2008, 07:10:29 am от mini »
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
« Отговор #25 -: Май 29, 2008, 18:01:21 pm »

Към екипа на сайта- мога ли понеже емоционално гласувах като въведох само едно име, да гласувам повторно и за Осиана и Дийп. Може ли служебно да бъде нанесено това гласуване? Ако създавам неудобства, моля да бъда извинена.

И аз имам същия въпрос... или по-скоро молба. И аз гласувах само за Миси, а искам да дам гласа си и за Душка и Осиана. Благодаря.
*
« Отговор #26 -: Май 30, 2008, 17:45:35 pm »
Да обобщя до тук

lady_11 :
          Osiana +1
          deep +1
antoanetastat :
          Osiana +1
          du6ka +1
misi:
          efirche +1
          Osiana +1

Ще кажа на Добри да ги оправи, че аз не знам как става.

МОМИЧЕТА, ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО, ЧЕ МОЖЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ДО 3 ИСТОРИИ!

Сега и моят коментар:
Четох историите 2 пъти. Някои от тях по три пъти, защото ги приемах на мейла заедно с Ани, и не спирах да плача всеки път на всяка една от тях, когато ги четях. Това, което ми се иска е да ви прегърна всичките, да ви кажа, че съм сигурна, че ще прочетем тяхното продължение, в което ни пишете за положителен тест, за първата среща с бебчето, за първия му плач, за сълзите на радост в очите ви. Вярвам в това, моля се за това.

Невероятно описание, достоверно, истинско, пиша го като човек минал през тези мигове и на вълнение и на разочарование. Белите престилки, белите стени, инжекциите в корема, от които не боли, а ти идва да летиш, защото те приближават до мечтата ти, защото се чувстваш жив в този момент, болката от неуспешния опит и силата да започнеш с надежда следващия...
Мога само да ви кажа, че журито ще има много трудна задача да избере победителите, изключително  ще им е трудно.

Пожелавам ви, момичета, успех в конкурса, а най-вече ви пожелавам по-скоро да напишете продължението на тези силно въздействащи истории - щастливото продължение! Целувам ви всички!
« Последна редакция: Юни 01, 2008, 16:03:42 pm от cygnus »
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #27 -: Май 30, 2008, 18:57:45 pm »
    Когато прочетох историята на Смайл76,плаках...много...Изключително-тежка история...Но вече бях гласувала за Осиана,Душка и Миси.Гласувах за тях,защото ги чувствам много близки,като разбира се всички останали истории са много трогателни.Дано тези истории един ден завършат със щастлив край.Най-близка до душевното ми състояние е историята на Осиана,сякаш самата аз съм я писала,затова моят фаворит е тя.Успех на всички участвали в конкурса!
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #28 -: Май 31, 2008, 11:58:36 am »
Моят фаворит е Миси с "Вяра, надежда, любов". Много силно, изпълнено с вяра и увереност въпреки всичко.
А историите на Смайл и Душка силно ме разчувстваха.
Момичета  :bighug: Дано Бог чуе молитвите на всички!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
« Отговор #29 -: Май 31, 2008, 13:15:43 pm »
Четох с много болка,една голяма буца в гърлото и плувнали очи. Не мога да опиша чувствата, с които ме изпълниха тези така трогателни истории. Моля се с душа и сърце за всички вас момичета.
Гласувах!

« Отговор #30 -: Май 31, 2008, 13:31:34 pm »

Всяка една история е изпълнена с толкова емоционален заряд,
че просто няма начин да не трогне, да не докосне сърцата.
Ако можех, щях да гласувам за всички, но избора е ограничен
до три - избрах Душка, Миси и Зита, а така ми се искаше да
дам глас и за останалите.....
Дано след година има нов конкурс, отново с това име, но
всички Вие да разказвате за тупкащото сърце под Ващето !
Благодаря Ви, че споделихте толкова лични преживявания и чувства с нас !
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #31 -: Май 31, 2008, 18:29:29 pm »
сигурна съм че всеки заслужава  и всеки е фаворит -гласувах през сълзи -и сега не мога да спра -абе сами текват -и много трудно е да кажеш чия история е по трогателна
Успех на всички ни  :bighug:

« Отговор #32 -: Май 31, 2008, 19:05:29 pm »
И аз се записах в анкетата!
Успех момичета! yahoo_17
*
« Отговор #33 -: Май 31, 2008, 20:49:23 pm »
От сърце желая всяка от вас да успее!!
Вие сте невероятни,силни, борбени жени!!
Ако можеше и аз бих гласувала за всички вас!!
Избрах Душето,Миси и Зита,но се
надявам историята на всяка една от вас
да завърши благополучно и да усетите
тупкащото сърчице под вашето сърце!!!
Успех момичета!!!
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #34 -: Май 31, 2008, 22:25:28 pm »
-Избрах Ефирче, Миси и Душка!

Гласувах още вчера, а ръцете ми не можеха и ред да напишат тук!
И сега има буца в гърлото ми...и едва спирам сълзите си!
Във всяка от вашите истории има и частица от моя път!
Всяка една от Вас силни момичета получава моята молитва.
Ще се моля за вашата Мечта така, както съм се молила и за себе си.
От сърце и с чиста душа!

Невероятни, прекрасни жени, вие вече сте майки в сърцата си!
ПРЕКЛАНЯМ СЕ ПРЕД СИЛАТА ВИ И ЗНАМ, ЧЕ ВСИЧКИ РАНО ИЛИ КЪСНО УСПЯВАМЕ!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #35 -: Юни 01, 2008, 10:48:30 am »
Гласувах, няма думи да опиша чувствата, които изпитах, когато четох всички истории.
Пожелавам късмет на всички участници и дано скоро усетите "Сърце под вашето сърце"!

*
« Отговор #36 -: Юни 01, 2008, 14:46:29 pm »
от името на екипа на сайта, искам да отправя едно уточнение и предупреждение към всички.

Всички опити за манипулация на гласуването ще бъдат коригирани от екипа. Ако установим такива опити, ще бъде пусната тема, в която ще опишем гласовете на кои потребители са премахнати и по каква причина.

апелирам за етичност в тази така деликатна област...

Във връзка със зачестилите новорегистрирани от дублиращи се многократно IP адреси само и единствено за да гласуват  в тази анкета, екипът на сайта реши  да отменя служебно всички гласове от новорегистрирани потребители (с регистрации в сайта в периода от 27.05 до момента на приключване на гласуването). Ще се зачитат всички гласове на реални потребители, регистрирани до датата на публикуване на анкетата.
« Последна редакция: Юни 01, 2008, 14:52:33 pm от Сдружение Зачатие »
*
« Отговор #37 -: Юни 01, 2008, 15:28:37 pm »
И аз се отчетох. Откога го имам предвид това гласуване...
Всичките истории заслужават да спечелят... Много се натъжих. Наградата може да бъде само една. И ние знаем коя е тя. Успех, момичета!
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #38 -: Юни 01, 2008, 21:27:26 pm »
Писа ми моя приятелка, която току що е гласувала за мен три пъти – през мейла на мъжа й, нейния и на дъщеря й. Моля да ги изтриете, защото наистина не е честно.
Не съм карала никой да се регистрира и да гласува за мен. Дори не дадох на съпруга ми да го направи, въпреки, че и той чете доста тук.
Съжалявам за неудобството. Информирах модераторите за това.

Всички истории са много истински, написани от сърце и душа, пропити с много болка и наситени с искрена надежда. Много е трудно да избереш между всички тях.
Ще ми бъде приятно, ако спечеля, но не и на всяка цена.
По-важно е да спечелим в същинската битка, която водим за така чаканото бебе.
Желая на всички момичета да го постигнат.

*

bobi 2

• 384
  • "член на групата 3 от 6" хихи
« Отговор #39 -: Юни 01, 2008, 23:39:00 pm »
И аз гласувах. Само за три момичета. Такива са правилата. Сега се чувствам зле, защото заслужавате всички  :?