Да обобщя до тук
lady_11 :
Osiana +1
deep +1
antoanetastat :
Osiana +1
du6ka +1
misi:
efirche +1
Osiana +1
Ще кажа на Добри да ги оправи, че аз не знам как става.
МОМИЧЕТА, ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО, ЧЕ МОЖЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ДО 3 ИСТОРИИ!
Сега и моят коментар:
Четох историите 2 пъти. Някои от тях по три пъти, защото ги приемах на мейла заедно с Ани, и не спирах да плача всеки път на всяка една от тях, когато ги четях. Това, което ми се иска е да ви прегърна всичките, да ви кажа, че съм сигурна, че ще прочетем тяхното продължение, в което ни пишете за положителен тест, за първата среща с бебчето, за първия му плач, за сълзите на радост в очите ви. Вярвам в това, моля се за това.
Невероятно описание, достоверно, истинско, пиша го като човек минал през тези мигове и на вълнение и на разочарование. Белите престилки, белите стени, инжекциите в корема, от които не боли, а ти идва да летиш, защото те приближават до мечтата ти, защото се чувстваш жив в този момент, болката от неуспешния опит и силата да започнеш с надежда следващия...
Мога само да ви кажа, че журито ще има много трудна задача да избере победителите, изключително ще им е трудно.
Пожелавам ви, момичета, успех в конкурса, а най-вече ви пожелавам по-скоро да напишете продължението на тези силно въздействащи истории - щастливото продължение! Целувам ви всички!