Мили момичета, скъпи мои приятелки!
Обръщам се към вас така, защото ви чувствам като такива!
БЛАГОДАРЯ!!! БЛАГОДАРЯ!!! БЛАГОДАРЯ!!!
Благодаря ви, че сте съпричастни с всяка една от историите тук! Всички те са написани с много искреност и болка, но в същото време в тях се прокрадва макар и искрица вяра и надежда за сбъдване на една мечта! Такава е и моята история!
Благодаря ви, че гласувахте в този конкурс! Знам, че сте искали да гласувате за всички и никак не ви е било леко да решите къде ще отидам трите ви гласа! Така бе и с мен!
Благодаря ви, че гласувахте за мен и моята история! Не мисля, че тя е „най-добрата”! Просто мисля, че е най-дългата от всички и че вие, мили мои, ми давате още един шанс, този път вероятно наистина последен! Не ми се искаше да съм победител в точно такъв конкурс! Но тази „победа” ми е много скъпа! Да си фаворит на публиката – това значи, освен всичко друго и много обич и подкрепа от вас! От всички вас, заради които изобщо се осмелих да напиша тази история, част от дългогодишната ни борба за дете! За всички вас, заради които участвах в този конкурс! Едно специално момиче, което ме накара да участвам и още няколко също толкова специални, които не спират да ме карат да продължавам борбата...
... Борба, която, вярвам сме обречени да спечелим!...
Мили момичета, надявам се на следващия конкурс (догодина по същото време) всички вие да напишете щастливото продължение на своята история за осъществената си мечта, за туптящото сърчице под вашето сърце, за усмивката на вашето дете и прегръдката на любимия ви мъж!
А сега към вас - мили дами от сдружение "Зачатие"!
Благодаря ви, че не спирате да се трудите неуморно, всеотдайно и безрезервно за осъществяването на мечтите на всички жени! Вероятно повечето от вас, а може и всички вече са сбъднали мечтите си, но продължават да помагат на такива, като нас да я осъществят!
Дълбок поклон! Бъдете здрави, обичани и благословени!
С обич и уважение: Светла
П.П. Ани, Мини, толкова много ми се идваше в Стара Загора, ама пустата сватба...
А съм толкова наблизо....