Момичета, така както сте го написали се предполага, че освен клостил бегит не сте пили нищо друго нито този месец, нито предишните.
Ако е така, то може би клостил бегит е причината. Но връзката не е пряка - според мен.
Едва ли някоя от вас е очаквала да си пие КБ и нищо да не се промени. Ама никоя не пише защо го пие и какво друго пие с него. Не пишете и никакви изследвания.
Така само можем да гадаем и да полуавате отговори - има вероятност да е това или онова. Никоя от нас не очаква да вземете нашето мнение като последно и единствено вярно.
Сега звучите все едно сте в стандартна ситуация от преди 30 години. "Отидох на лекар, защото бебето не става и той ми каза да пия КБ 6 месеца и ако до тогава няма резултат да ида пак."
Възможно ли е да е така. Ако е така, ако вашият лекар няма УЗИ, тогава всяка такава промяна е основание да отидете отново на преглед.
Кафеникавото зацапване предполага да се включи и друг препарат. Закъснението предполага киста или бременност... Кистата от своя страна отново предполага лекарства - трети препарат и т.н. И това само в стандартния случай.
Мерите ли температури? Те показват ли овулация или не...
Надявам се никоя от вас да не се обиди. Последната ми мисъл е да се заяждам. Просто КБ не е шега или хомеопатия. С половинчати отговори можем много да ви объркаме. И затова единственотно, което можем да ви посъветваме е да идете на лекар. А това само по себе си е ясно.