0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

възможно ли е
« -: Май 26, 2008, 16:45:40 pm »
Възможно ли е от приемането на Клостилбегит цикълът ми да сойсе по - рано и защо се получава така ?!? :( :( :(
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: възможно ли е
« Отговор #1 -: Май 26, 2008, 16:50:10 pm »
колко по-рано ти е дошъл цикълът?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #2 -: Май 26, 2008, 17:00:08 pm »
2 дни по - рано , но преди приемът му винаги беше максимално точен , абсолютно винаги - без дори ден отклонение , какво мислиш , според мен не е нормално това , но се чудя защо ...
*
« Отговор #3 -: Май 26, 2008, 17:08:56 pm »
2 дни по - рано , но преди приемът му винаги беше максимално точен , абсолютно винаги - без дори ден отклонение , какво мислиш , според мен не е нормално това , но се чудя защо ...
Според мен закъснение от 2 дни не би трябвало да те притеснява.Аз също съм с цикъл като по часовник и миналия месец ми закъсня 7 дни,което ме наведе на една хубава мисъл :)...но не би.А доки ми обясни че не би трябвало да се притеснявам от едно закъснение,защото може да се е дължало на всичко.Успех ти желая :P

*
« Отговор #4 -: Май 26, 2008, 17:09:57 pm »
Извинявам се за грешката написала съм закъснение вместо подраняване,но поста не се променя :D

« Отговор #5 -: Май 26, 2008, 17:29:10 pm »
evita1717здравей!Да възможно е,но не е много добре.Ти сигурно го приемаш заради инсе.При мен приема беше беше последваща процедура.Пих го от 5-ти ден на цикъла, в продължение на 5 дни и на 20-ти ден отново ми дойде,а кървенето ми кара до 7-8-ми ден,т.е. тъкмо ми свърши и пак ми дойде.Веднага след приключване на приема  на док и той с подвита опашка ми заяви ,че ОВ сигурно е била по време на цикъла и ми го спря.Та мисълта ми е ,че всяко кървене по средата на цикъла е ненормално,така че незабавно към док и той ще каже какъв е проблема!УСПЕХ!И да кажеш как са се развили нещата! :bighug:
« Отговор #6 -: Май 26, 2008, 19:14:08 pm »
Преди години и аз вземах клостил, което още повече обърка цикъла ми. Консултирай се с лекар, както са те посъветвали вече.
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #7 -: Май 26, 2008, 20:38:25 pm »
Клостилът регулира овулацията - тя настъпва около 9 дни след последното хапче, така че е напълно възможна промяна в дължината на цикъла ти вследствие приема на Клостилбегит.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #8 -: Май 27, 2008, 08:50:53 am »
Сега като си разгледах календара ми е дошло 1 ден по - рано , не два , трябваше днес , а то стана вчера по обед .
Не ми се правят инсеминация , а се разчита на естествен цикъл .
Благодаря на отговорилите момичетата и успех , и дано скоро видим +++++++ !!!
« Отговор #9 -: Май 29, 2008, 11:27:18 am »
Здравейте отново момичета , питах дали е възможно от Клостила да ми дойде по – рано .
Сега имам следният въпрос , защо при редовен 5 дневен нормален цикъл , този път беше едва 3 дни и не беше като цикъл , а само с прокапване и то кафеникаво , странно ми е .... , някой би ли споделил мнение .... ?!?Четох упътването в оп.на Клостила , но такова нещо не прочетох като резултат от приема му ...
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #10 -: Май 29, 2008, 14:08:02 pm »
не би трябвало да има връзка с клостила.
две предложения имам - задай този въпрос на лекаря, който ти е предписал лекарството и направи за всеки случай един тест за бременност :)

*
« Отговор #11 -: Май 29, 2008, 14:20:01 pm »
 След прием на клостилбегит 3 поредни цикъла ми се истъни лигавицата.Също така настъпи тотално объркване на хормони,но това е др.тема. По принцип съм с по обилен М.а от клостила почти липсваше.А иначе не ми е повлиял на продължителноста на МЦ, даже си имах и закъснение,но всичко е възможно.
*
« Отговор #12 -: Май 29, 2008, 21:01:39 pm »
Здравейте и аз взимам Клостил и днес ми дойде с 2 дни по рано и за първи път не ме боля много силно корем и ми е само като ръждиво зацапване???? 8O

*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #13 -: Май 29, 2008, 23:05:47 pm »
Според мен това кафяво зацапване е симптом. Трябва да го кажете на лекаря.
Според мен не е опасно. Но ако не му обърнете внимание можете да загубите няколко месеца в чудене защо не става.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
« Отговор #14 -: Май 30, 2008, 08:12:26 am »
Според мен това кафяво зацапване е симптом. Трябва да го кажете на лекаря.
Според мен не е опасно. Но ако не му обърнете внимание можете да загубите няколко месеца в чудене защо не става.
Благодаря ти Тамара-в Понеделник съм при доки.Днес обаче течението е по-обилно но все още на цвят като кал.Наистина съм озадачена.

*

Tamara

• 1662
« Отговор #15 -: Май 30, 2008, 15:26:48 pm »
Не се притеснявай. В повечето случаи е нисък прогестерон. Това по никой начин не означава, че и следващият цикъл ще е така. А и лесно се коригира.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
« Отговор #16 -: Май 30, 2008, 17:28:03 pm »
Здравеите, Аз съм точно обратно на това какво пишете и аз за първи месец вземам Клостил и сега ми закъснява а попринцип съм с много точен цикъл а и не очаквам да е станало нещо защото се образувах Фоликули в десния яичник където тръбата липсва и сега съм много притеснена защо тъка вече 3 ден ми закъснява

*

Tamara

• 1662
« Отговор #17 -: Май 30, 2008, 17:51:06 pm »
Момичета, така както сте го написали се предполага, че освен клостил бегит не сте пили нищо друго нито този месец, нито предишните.
Ако е така, то може би клостил бегит е причината. Но връзката не е пряка - според мен.
Едва ли някоя от вас е очаквала да си пие КБ и нищо да не се промени. Ама никоя не пише защо го пие и какво друго пие с него. Не пишете и никакви изследвания.
Така само можем да гадаем и да полуавате отговори - има вероятност да е това или онова. Никоя от нас не очаква да вземете нашето мнение като последно и единствено вярно.
Сега звучите все едно сте в стандартна ситуация от преди 30 години. "Отидох на лекар, защото бебето не става и той ми каза да пия КБ 6 месеца и ако до тогава няма резултат да ида пак."
Възможно ли е да е така. Ако е така, ако вашият лекар няма УЗИ, тогава всяка такава промяна е основание да отидете отново на преглед.
Кафеникавото зацапване предполага да се включи и друг препарат. Закъснението предполага киста или бременност... Кистата от своя страна отново предполага лекарства - трети препарат и т.н. И това само в стандартния случай.
Мерите ли температури? Те показват ли овулация или не...

Надявам се никоя от вас да не се обиди. Последната ми мисъл е да се заяждам. Просто КБ не е шега или хомеопатия. С половинчати отговори можем много да ви объркаме. И затова единственотно, което можем да ви посъветваме е да идете на лекар. А това само по себе си е ясно.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
« Отговор #18 -: Май 31, 2008, 20:39:37 pm »
Здравей Тамара.В никакъв случай не съм се обидила.КБ доки ми изписа от този месец като в Понеделник сме на спермограма , а в следващите дни на ЦС.Каза че този месец ще караме малко на сляпо но сега ще ги правим.Иначе ходя на ФК и бях образувала 2 много хубави фоликула което спукахме с Прегнил и лигавицата ми беше страхотна по думите на доки.Това е в общия план-аз съм само с ляв яйчник и тръба.Изследвания хормонални още не са ми назначени. :)

*
« Отговор #19 -: Юни 01, 2008, 00:00:38 am »
Здравеите Аз съм на клостил от миналия месец защото съм само с една тръба която е отпушена с Лапоро и след три месеца проверена дали  е още отпушена(тя е ) и затова почнахме стимолаия с клостил за да получавам овулация и в давата яичника за да имам поголеми шансове