Слънчево-дъждовно ли ще е,сутрин или вечер,май няма значение-всички яко са се покрили!!!!!!!!!
Къде сте бе,хора?????????
Имам да ви разказвам нещо много важно!!!!!
То аз ще си го разкажа,пък вие като се появите ще го прочетете!!!
Онзи ден като си взех резултаттите от генетичните и не се притесних много,но ми беше странно като след дърго търсене и в форума и в нета,почти никаква информация не открих по въпроса!Странно ми стана.За другаия вид генна мутация имаше доста изписано,но за моята съвсем мъничко.И чудейки се какво да правя,открих мейла на доц.Конова от Плевен.И някак импулсивно,и без да се надявам изобщо на отговор и писах.Преписах резултатите и попитах какво означава това,и какво да правя.
И представете си огромното ми изумление днес,когато като си отворих пощенската кутия видях,че имам писмо от нея! 8OНаправо ми се разтрепераха ръцете докато го прочета,а те новините са прекрасни!И понеже не мога да не споделя с вас ето едно копи-пейст на писмото на тази прекрасна жена-докторка.Още не мога да повярвам,че без да съм и пациентка,без дори да подозира,че съществувам си е загубила(сигурна съм) безценното време,за да ми отговори!Просто съм възхитена от нея и се прекланям пред добрината и!!!!!Та ето и писмото и:
............................
Здравейте, Виолета,
Това хетерозиготно носителство изобщо не е повод за притеснение и НЯМА клинично значение, а още по-малко - някаква рола за стерилитет! Резултатите Ви от това генетично изследване са добри! Друг е въпросът, че те нямат отношение към забременяването. Те могат да бъдат рискови фактори за спонтанен аборт или неуспешна ин витро процедура. Така че, спокойно! Вероятно с д-р Даскалов търсите и други причини.
Поздрави и успех!
.....................
Какаво ще кажете момичета,не е ли страхотна тази жена!!!