0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета!
Аз днес почивам,ама ми е много изморено,а имам толкова много работа за вършене :?
А Светърчи пак на пикник,ей тва е живот.......Ех мечти! :D
Шушенце,и на мен този от  4ти ден най ми прилича на положителен,ако не е той-няма кой друг!!!Почти са еднакви двете черти,така че трябва да е той!
Вие какво ще правите днес,всички ли ще почивате интинзивно и ще ходите на разходки и пикници!?! :D
*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
Здравейте,милички!Честит празник на всички ,които се чувстват по-особено днес!Аз ще почивам работейки....отивам да бера грах със свекито...малко да и помогна няма как...Ем да се пораздвижа малко,че нещо съм се отпуснала :wink: Другите са на пикник ,а аз съм в зелена градинка :)
Приятен ден засега...По-късно може пак да се включа...
Преди малко гледах едно предаване за клонирането....малко извратено ми звучи да се клонират хора....някак си да си направите дете не ваше заедно ,а твое собствено копие...което не носи кръвта на баща си например....
Е,не искам си нормална бременност, а не дете създадено в епруветка(клонирано ,а не ин витро...да не ме разбере някой погрешно :?)...Трябваше да го кажа....Извинявайте,ако не тук е времето и мястото....
Обичкам ви....Дано скоро всички изпитаме усещането да носим "Сърце под сърцето си"  :bighug: :bighug: :bighug:
*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
ЕЕЕх,наканих се да отида да помогна на свекито и...то взе че заваля....И свекъра ми вика "Сисе,да си беше стояла вкъщи,че да поработим поне ние" :D И чаршафите тъкмо изпрах....сега ще простирам вътре... :hangdry: :hangdry: :hangdry: А исках да изсъхнат за довечера...че са ни орисани...от сватбата сатенени от кръстницата....с пожелание ...на тях да правим децата си... Абе то ако е писано .....и на друг чаршаф ще се получи довечера,айде...
Ама вас ви няма!Явно само в Русенско вали....Дано при svetal4y да не вали...че да мине добре пикника..
 :balk_64:здравеите вси4ки от доста време 4ета форума но досега не съм писала реших 4е е време аз сам от 4акащите  моми4ета за бебе и ще ми е приятно докато 4акам да си приказвам с вас  и да се консултирам застото виздам 4е знаете много нешта с които мозете да помогнете и на мен
[calendar=http://calendar.rodim.ru/weeks/1/13052008/im.html]http://calendar.rodim.ru/clndr/c4/1/dw13052008/3.gif[/calendar]
Добре дошла ruzka1   :welcome:
Тук ще намериш отговори на всички твои въпроси и голяма подкрепа от всички.

Beware those who know the price of everything and the value of nothing!
Рузка1

Тук си добре дошла и бъди сигурна,че ще намериш много нови приятелки!!!!!
 :balk_48: много ви благодаря моми4ета
[calendar=http://calendar.rodim.ru/weeks/1/13052008/im.html]http://calendar.rodim.ru/clndr/c4/1/dw13052008/3.gif[/calendar]
*
Здравейте мацки-къде сте всички?Аз досега си почивах,че бях до 13:00 на работа.А сега ми е скучно :(
Руска добре дошла при нас! :)

Е това е!На пикници, на полянки, а аз досега на работа.Ужас!!!Ама нищо де поне като съм на работа не мисля много за моите си лични терзания.Късно е да ви кажа на всички "приятен ден и приятна почивка", но поне мога да ви пожелая приятна и ползотворна вечер  :bed: :eggsperm:
Аз отивам да направя още един тест за О пък да видим какво ще излезе! :crossfingers:
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
ruzka1 ,

power:cuddle:
  два- пет дена потърпи,
  лелището изгони,
  доброто настроение върни
  и с нови сили пак на лов тръгни!!!

бисерче,страхотна си  :bighug: :bighug:  :bighug:
07.10.2009
Момичета качих снимка и на днешния тест за О.Бихте ли погледнали в албума и да сравните с останалите и да си кажете сега мнението!Само до добавя,че първите 5 са на be sure,днешния е на клиър овю.Моля кажете какво мислите независимо дали е хубаво или не.
*
ruzka1  :welcome_1:
Сисееееее,, и при нас заваля.Ей ма на вкъщи съм вече. То слава богу че имаше един навес дървен все пак та се скатахме.Абе хубаво беше, ама се прибрахме рано рано.И сега ще трябва да гладя. :?
Та така де, и във варна и околията вали.
Вие как сте мацки.
*
shu6enceto ,петте теста ги виждам, но другия не го виждам.Всички казват, че тестовата трябва да е по-наситена от контролната черта.А тия петте май няма такъв....Друг не виждам
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Ха здравейте и от мен! Аз изпрах, прострях и като гледам как се намръщва времето, май след малко ще прибирам насушилниците, щото може и да завали! Ейййй, Честит ви празник на детето! Тъй като тая седмица нещо не излиза нито един "+", хайде по случай празника, да си пожелаем от тук нататък да последва градушка от положителни резултати! Бисерчеееее, кога е планиран следващия тест? Хайде да ни зарадваш! В теб ми е надеждата и имаш всичките ми стиснати палци! Роузи, теб никаква те няма! Къде си? Всичко наред ли е? Любекс, как изкарахте сватбата! Няма ли да разказваш?! Дани, стига и ти с това обиране на писанията! Моля те, без теб не е същото! ruzka1, ДОБРЕ ДОШЛА при нас! Принципно тук е весело, ама нещо последно време сме на вълна "птички и пчелички", и нещо не можем да се засечем цялата банда по едно и също време тука! Пожелавам ти да дочакаш така мечтаните две чертички! Парси, тоя твой 24-часов цикъл ми мирише на нещо доста приятно, което ще расте в следващите девет месеца! Ха, дано да съм пророк!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
Благодаря ти миличка SOF за хубавите пожелания ама както ми беше спряло сега пак по малко ми зацапва та вече незнам-утре ще видим на какво ще мирише при доки :D
Ти не гледа ли снимки на Любето от Рим-много са готини с Бойко и много гот са си изкарали/без музика,само манджа/ :lol: :lol: :lol:

*
hrisibg                     22-24.05
  eveishan                 25.05
  anjela80                 28-29.05
  Pipi_M                     30.05
Тези куклички веднага да се похвалят с +++++резултатче по-случай днешния празник :D

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
На Любето и разгледах снимките от Италия, но те снощи също бяха на сватба, та за това да разкаже как е било на тази! То у нас сватба без музика не може, така че сигурно са си изкарали добре! hrisibg, eveishan, anjela80 и Pipi_M, защо се спотайвате?! Да не сте скритите лимонки да тая седмица?

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
На Любето и разгледах снимките от Италия, но те снощи също бяха на сватба, та за това да разкаже как е било на тази! То у нас сватба без музика не може, така че сигурно са си изкарали добре! hrisibg, eveishan, anjela80 и Pipi_M, защо се спотайвате?! Да не сте скритите лимонки да тая седмица?
Ау,какъв резил-тази новинка за другата сватба съм я пропуснала :DСигурно още немогат да се наспят от купонясване :D

*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Момичета,лелката при мен дойде и вече си отиде!Опитах да се махна от списъка,но явно не съм успяла!Ако обичате ме включете при ловуващите!Благодаря ви и ви обичам!
*

Pipi_M

• **
  • 148
  • Няма невъзможни неща!
Ееееех,де да можех да се похваля!Прокървих още в петък вечерта,почти изкарах и ежемесечната си депресия и утре пак на хормонални изследвания.Това е.Моля някой да ме махне от очакващи.Ще чакам пак,но друг път.Успех на всички! :wink: