0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Ехооооооооо! Как сте, дами?! Започвам ви подред:
Любе, добре дошла отново сред нас и в милата ни татковина! Снимките са страхотни и съм сигурна, че въпреки малките неудобства сте си прекарали хубаво. А вашата сватба ще бъде 100 пъти по-прекрасна!
Миме, първо честити ти изследвания и начало на бебеправенето! Дано да не продължи дълго и много скоро да ни се похвалиш с  :bfp1: И също така, честити ти придобивки (я кажи къде продават хладилници с бира, да идем и ние да си вземем  :wink:), със здраве да си ги ползвате в новата къща!
Fatalwoman, мила, стискам палци и се моля след няколко дена да ни се похвалиш и ти и да износиш здравото си и красиво бебче! И аз мисля, че е било още рано за тест. Графиката ти е много хубава... Ха, дано!
Меги, успех, мила, ще стискам всички видове палци!
Аз май и този месец изтървах О. Температурата ми започва да се покачва...  :(
Don't worry, be hippy
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Така, аз писах писах.... и нъц!
Мегги , много се радвам че си отново сред нас! Много ще се моля за теб другата седмица, и ще стискам палци това да е последното инсе :)  :bighug: имам хубаво предчувствие, дано не ме лъже  :crossfingers:

Дани - ти мила що така рядко ни навестяваш.. ?! Дано да е от много работа... а не от нещо друго.  :balk_104:
Айде после пак  :lol:
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Само като се сетя за теб и особено като погледна и потребителското ти име ме лъхва един оптимизъм, една надежда и вяра, че ще сбъдна мечтат си рано или късно.

Ще се сбъднат! И още как! Вярвай! Не се съмнявай! И ти, а и всички останали! Обединява ни едно много силно желание, а които иска намира начин как да стигне до мечтата си.
До вас съм постоянно, но се опитвам да пиша по премерено.

ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
Здравейте!
И аз писах,писах и нъц!Ама карай!

Дани,защо така по-умерено?ТИ да не би да прие навътре онези теми за старите и новите и тем подобни!?! :?Аз ги четох и видях,че и ти си писала,заради това ли?Недей!

Меги,Липсваш ни да знаеш,не ни изоставяй така!Не можеш да си представиш колко силно ще ти стискаме палци вторник и сряда!Ще сме с теб и ти,вие ще успеете!!!!!
Къде е Соф,Симони и другите??????????
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Дани,защо така по-умерено?ТИ да не би да прие навътре онези теми за старите и новите и тем подобни!?! :?Аз ги четох и видях,че и ти си писала,заради това ли?Недей!

:balk_600:

ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
Момичета бих искала да ви питам нещо и ако въпросът ми не е за тук ме препратете!Моята док ми изписа дуфастон от 16-ти ден на МЦ,10 дни по 2 на ден.Цикъла ми е 35-37 дни и се питам дали ще ми подтисне О.Тя ми каза,че няма ,но аз някъде съм чела,че я подтиска.И ако е така дали мога на своя глава да не го започна на 16-тия ден ами да кажем на 19-я?
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
ами според мен е по-добре да ги пиеш както са ти ги изписали, аз също пия дуфостон и БТ показво,че е имало ову,така че не би трябвало да я подтиска,ама не знам....
07.10.2009

Защо така бе мила?

Заради Дани,аз и на МИми писах,че когато Дани пише по някой ред всеки ден,някак сякаш атмосферата в темичката ни е по-друга,по-....не знам как да кажа,но е различно,за по-хубаво!
Та това не е честно!!!
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Така е Вилили - и аз съм на същото мнение, и мисля че не е честно... Дано Дани скоро се върне при нас така активно както беше преди...
*
За мен какво да ви кажа, почваме и ние с ловуването, но този месец няма да разчитаме на сърчицата, а на докторите. Ходих на док, всичко е ок, понеделник пак съм там и вторник или сряда ще е инсето.

Хайде този път да ти е късмета! Успех и дано да има +++++ резултат! :goodluck:

Меги, радвам се, че си тук  - много ми липсваше! :hug2: :hug2: :hug2:
Благодаря ти за подкрепата и милите думи, а аз на свой ред ще стискам палци и ще се моля това инсе да е твоето последно, а след него  :bfp: preggo ylinfant newsm04 :babbycarrage:
Прегръщам те силно и ще се моля за теб! :bighug:

Меги, успех, мила, ще стискам всички видове палци!
Аз май и този месец изтървах О. Температурата ми започва да се покачва...  :([/color]

Така, аз писах писах.... и нъц!
Мегги , много се радвам че си отново сред нас! Много ще се моля за теб другата седмица, и ще стискам палци това да е последното инсе :)  :bighug: имам хубаво предчувствие, дано не ме лъже  :crossfingers:

Меги,Липсваш ни да знаеш,не ни изоставяй така!Не можеш да си представиш колко силно ще ти стискаме палци вторник и сряда!Ще сме с теб и ти,вие ще успеете!!!!!

Здравейте, момичета мили, не знам как да ви благодаря за подкрепата, много ми стана драго като се прибрах от работа и видях каква сила лъха от вас и така ме зареждате с положителна енергия. Не се страхувам или притеснявам от инсето, каквото е писано да става, то то ще стане, така че нито се отчайвам, нито се навивам относно резултата. Много е хувабо когато всички се радваме за някой +++ резултат и искам всички, ако може накуп да се похвали, просто ей така, в един ден всички да се надпреварваме за +++ резултати и нашите мъки най-накрая да свършат.

Ох, нещо май се поотплеснах. Всеки ден чета, макар и не постоянно да пиша, е, вярно някой път ми идва музата да пиша често, но зависи от настроението. Макар че знам, че като вляза в сайта и винаги излизам заразена с положителни емоции.

Успех на всички, стискам ви палци и на ловуващи, и на нечакащи, а на които господ не помага ще помагат докторите (на такива като мен)  :lol: :lol: :lol:

Целувам ви и ви прегръщам силно от сърце!

*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!

ОЧАКВАЩИ    :bori_007: :bori_005: :bori_012:           

hrisibg                     22-24.05
  eveishan                 25.05
  anjela80                 28-29.05
  Pipi_M                     30.05
  parsi                       1.06
  power                     04.06
  krasiko                    06.06
  ВиЛиЛи                   05-06.06     
  Biserche                  09.06

ЛОВУВАЩИ    :bed: :eggsperm: :bed: :bed:           

ivaqna
   nezisgbg
   Simoni   
   tina_72
   lqlyo
   aleks
   rossy*
   Dragica
   saraapl
   bibica
   svetal4y
   Raliuna
   tani77
   sof
   tancheto
   nimika
   shu6enceto
   malkoto_dqvolche
   Nowilka
   meminger1
   Meggy
  siska_rs

За пореден път ви моля,не ме махайте от ловуващи!Когато някой се добавя нека гледа коя е последната промяна!Добавям се сигурно за трети път!Не че е нещо кой знае какво,но почвам да се чувствам все едно е нарочно!

Сиска :Dи на мен на няколко пъти ми се случи, :Dвярно е много гадно,ама да си знаеш,че не е нарочно!Просто всеки взима списъка откъдето го докопа  :D и му е удобно! :D
Той списъка с виделите ++++ е по-важен!Само веднъж да се доберем  до там и да видиш,че никой няма да ни мръдне!!! :lol:
*
Здравейте мили момичета.За мен нечакането приключи с два дни по рано.Лелището отново се появи :(-махам се от очакващи и повече успех на останалите

ОЧАКВАЩИ                 

ЛОВУВАЩИ                 

ivaqna
   nezisgbg
   Simoni   
   tina_72
   lqlyo
   aleks
   rossy*
   Dragica
   saraapl
   bibica
   svetal4y
   Raliuna
   tani77
   sof
   tancheto
   nimika
   shu6enceto
   malkoto_dqvolche
   Nowilka
   meminger1
   Meggy
  siska_rs

*

lawyer

Моля извинете, може ли, може ли, може ли и мен да прибавите в очакващите около 10.06 (понеже виждам, че Бисерчето е за 09.06). Искам да чакам с чакащите и те да чакат с мен... :flower: :balk_144:
 :DМоже,може,може-готово!!!!! :oops:

ОЧАКВАЩИ                 

lawyer                    10.06   

ЛОВУВАЩИ                 

ivaqna
   nezisgbg
   Simoni   
   tina_72
   lqlyo
   aleks
   rossy*
   Dragica
   saraapl
   bibica
   svetal4y
   Raliuna
   tani77
   sof
   tancheto
   nimika
   shu6enceto
   malkoto_dqvolche
   Nowilka
   meminger1
   Meggy
  siska_rs
*
Момичета здравейте..Днес бях много натоварена с работа и емоции..Един път написах дълъг пост и нета ми падна и не можах да го публикувам..

Искам да кажа на Виксън ,че сега организацията по сватбата ни е в разгара си и постоянно уреждаме посрещане изпращане на гости,ресторанта ,украсата ,ритуалите...Не очаквах ,че има толкова ритуали,чудя се как ще ни стигне времето...На една моя приятелка и се е случило нещо ужасно и сега ми е много гадно за нея..Съжалявам ,че не мога да ви споделя,може би когато поутихнат нещата... И сега ми е адски скапано и съм малко в шок...

Искам обаче да ви кажа ,че много ви обичам наистина и както казва Меги,нека всички в един ден да разберем добрата новина,защото чувствам ,че сме изтощени всички вече..Аз напоследък да си призная ,никак не мисля за бебе,защото още 100 неща са ми на главата и наистина не мисля въобще за това..Но знам ,че пак ще се върне тегавото чувство и тогава незнам какво ще правя.. Пожелавам лека вечер на всички и се надявам всичко да е наред при вас,защото на мен мнооого ми се сго...са тази вечер..
Любе,изобщо недей да си сигурна,че ще се върне тегавото чувство!!!Нали се сещаш,че тая работа е от ония работи,дето обичат да ни изненадват ,точно когато най-малко очакваме!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
*
Така е, Любе, не се отдавай пак на лошо настроение, вярно, че понякога сме поуморени, но все пак имаме цел и тя скоро ще се осъществи. Засега се отдай на подготовката за сватбата, това е прекрасно време, наслаждавай се на момента, дори и когато не винаги става това, което искаме, но почти съм сигурна, че улисана в други задачи може скоро да ни изненадаш много приятно и така чудото при теб да стане.

Сиска :Dи на мен на няколко пъти ми се случи, :Dвярно е много гадно,ама да си знаеш,че не е нарочно!Просто всеки взима списъка откъдето го докопа  :D и му е удобно! :D
Той списъка с виделите ++++ е по-важен!Само веднъж да се доберем  до там и да видиш,че никой няма да ни мръдне!!! :lol:

Случва се понякога, но май на теб по-редовно, не е умишлено, разбира се, но Вилито е супер права, само да се докопаме до хубави списък  :lol: