0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Ехо, и аз съм тука, ама милото ако ме зарави сега направо ще изхвърли компютъра  :?
Много ми се ядосва като съм с вас, а аз мине не мине и хоп- поне за малко да прочета какво сте писали.
Гледам и купонче сте заформили, ама май само за малко.
Че нещо ви няма сега :(
Ами и аз съм на биричка и то много....
Че днес си купихме бойлер и хладилник и хладилника беше с подарък бирички :drunk: :drunk: :drunk:
И то цели 3 стека по 24 бирички. :D
Смятайте да видите за какво пиене става въпрос :coke: :coke: :coke:
така сме ги метнали, че все пак са и Туборг - любимата ми биричкааааааа. beer:: beer:: beer::
Ама , айде, стига съм се хвалила - то е гадно така като не мога да ви почерпя, но пък ще пийна и заради вас  :wink:, пък каквото ще да става с тези лекарства...
Тоо и душичката си иска малко :D
Цункам ви и бягам, че ей сега мъжо пак ще ме сгащи и ще ми се кара :oops:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
Мими,ми ти столкова бира..........аз викам направо у вас да идвам,че аз си нямам!Пък и милито ти като се запознае с мен,ще види че ние тука от форума не сме страшни и вече няма да ти мрънка като влизаш тука! :D
Пък и айде да се ти честити новите придобивки!!!!!!!!!
Светулчице,нещо си запленена от моя музикален поздрав ми се струва,А??????????
 :lol: :lol: :lol: :lol:
*
Хихихи,Вили ако знайш кви емоции съм имала с тази песен....Малко ме разби с тоз поздрав.ДАвай нататък да видим... :lol: :lol:
*
Мойто мило пък седи на терасата и зяпа светкавици.Кеф му е нещо.И сега слязох да го видя и той докато ме зяпа и ми  обяснява и вика- ех , тази я изтървах. :lol:
 :D :lol: :lol: :D :lol: :lol:
ТОВА СЛЕДВАЩОТО НЕПРЕМЕННО ГО ИЗГЛЕДАЙ ДО КРАЯ!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:5310c467

ти няма ли да пуснеш некой по здрав :lol:

(ама тая вечер съм голяма лигня,шъ мъ пррощавате)
Любе,ей ся гледах снимките.Просто са страхооооооооооотни!!!Суперско е там!!!Но освен гледките ми харесаха:1 :oops:Братовчеда на Бойко :oops:2Твойта рокля много готина,сестро,ти си ги ушашавила италианците! :D
Добро утро момичета!Пожелавам много усмихнат и ползотворен ден на всички и си мисля,че вече е време за няколко  :bfp:
Мими ама така се радвам за теб! :bighug: :balk_21: Надявам се скоро да те връхлети чудото с пълна сила и да изкрещиш ,че си видяла заветните 2 черти!!!!!
 Добро утро , момичета! Теста за бременност от тази сутрин е отрицателен , но пък се надявам още да е рано да отчете. Денис ме поправи , че е 10 ден след ову , не 11. Нямам търпение вече!
 Пожелавам ви  усмихнат ден и нека да има много :bfp: днес !
Ей,добро утро и от мен.
Наскомими- ЧЕСТИТО за резултатите. Хайде- СТАААААРРРРРТТТТТ на бебеправенето. Ето снощи явно съм предчувствала като не дадох на милото да ме кекси. Ама тази вечер ще се гушкаме,че може да кривне :lol:. Нали ти обещах- двете в родилното,една до друга,ще си викаме на воля. :P Много се радвам за теб.
Аз от снощи се тествам за ову - появи се втора многооо бледа черта. Притеснява ме , че може в другиден да съм на 2 ярки черти и ме е страх да не изпуснем яйцето. :(
*

naskomimi

• 1024
Добро утро, милички! :sunshine:
Много, ама много ви обичкам, да знаете! :bighug:
Любе, много извинявай, миличка! То аз покрай моите вълнения не можах да ти се зарадвам и да ти обърна подобаващо внимание.
Много са хубави снимките - ама те са хубави, щото ти ги красиш :wink: :bighug:
Както са ти казали момичетата глад, глад, ама Рим - аз едва ли някога ще ида до там :(
А така обичам да пътувам...
Много си хубава, да знаеш! Незнам колко си била слабичка преди и как си изглеждала, но сега, особено с тази рокля си като принцеса.
Много си хубава и въобще не трябва да се притесняваш за теглото си - аз дори като се влюбих сега :D :D :D незнам дали бих те харесала по-слабичка :D
Прегръщам те и те целувам и се радвам, че вече си сред нас! :balk_21:
Фаталничка, ох, как треперя с теб! То голямо чакане падна, пък е минало толкова малко време..
Ама така се надявам и се моля за теб! Потрай още мъничко, мила, ние всички се молим за теб и ще ни зарадваш толкова много! :crossfingers: :bighug: :crossfingers:
Шуши, Нови, благодаря ви, милички, че сте с мен и толкова много ме подкрепяте и съпреживявате с мен моите тревоги.
Много, много ви обичкам и така искам да ви прегърна, ама наистина! :bighug: :bighug: :bighug:
Нови, ти не мисли сега за мен - хващай го мъжлето сега за ову, пък аз съм вече към края на цикъла и ми е минало времето, но нищо - ще те догоня :wink: :bighug: :balk_21:
« Последна редакция: Май 29, 2008, 08:35:40 am от naskomimi »

Добро утро , момичета! Теста за бременност от тази сутрин е отрицателен , но пък се надявам още да е рано да отчете. Денис ме поправи , че е 10 ден след ову , не 11. Нямам търпение вече!
 Пожелавам ви  усмихнат ден и нека да има много :bfp: днес !

Муци,имаш супер графика. Аз лично бих си направила теста след закъснение,защото преди датата на чикъла може да отчете грешно. Така че въоръжи се с търпение/ знам колко е трудно/ и изчакай поне 1 ден.
Хайде,стискаме палци всички тези дни да ни зарадваш. :P
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Добро утро, приятелки мои!  :wink:
Мими - Много се радвам за теб, да знаеш!!!!  :bighug: Сега вече почвай да го кексиш твойто мило по рецептата - и ще видиш как съвсем скоро ще видиш двете тлъсти червени чертички  :lol: Много силно те гушкам, и много се радвам!

Любе - снимките са супер!!! Много сте хубави, да сте живи и здрави, пак да отидете там, но спомените са безценни :) Браво! Не казваш как върви вашата подготовка?! една от снимките не можах да я отворя "младоженци" се казваше
Fatalwoman - стискам палци много силно, но и аз като другите момичета мисля че трябва да имаш още малко търпение  :crossfingers:

Абе Дани и Мегги никакви ги няма вече доста време, някой да знае нещо по въпроса??!?!
*

mishan

• 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
Добро утро, момичета! Хубав и усмихнат ден ви желая!
Мими, много се радвам за теб - хайде сега много скоро да изживеете своето щастие.
Любе, страхотни снимки и ти изглеждаш страхотно. Пък и си събрала емоции. Супер.
Fatalwoman стискам ти палци. Нека съвсем скоро да видиш така мечтаните две чертички.
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне
*
Добруутро :-)!

Тук съм, но нямах много време да влизам последните няколко дни и да пиша и само най-много набурзо да прочета какво е станало. Гледам, че нещо няма +++ резултати, но пък списъка на ловуващите е мноооооооооооооогооооооооо дълъг, така че скоро очаквам бум на +++ резултати.

Мимееееееееее
, много се радвам, че най-накрая нещата вземат да се нареждат и с майстори и с доктори. Почвайте си бебеправенето, пък може едновременно с изнасянето да  ни зарадваш и с друга добра новина.

Любче, завърна се най-сетне, липсваш ни тук. Пишеш, че е имало разни препядствия, но пък нали трябва да има емоции да запомниш, пък и изглеждате щастливи на снимките.

Fatalwoman, знам, че нямаш търпение, но устискай още малко, стискма ти палци да се похвалиш след два-три дни.

За мен какво да ви кажа, почваме и ние с ловуването, но този месец няма да разчитаме на сърчицата, а на докторите. Ходих на док, всичко е ок, понеделник пак съм там и вторник или сряда ще е инсето.

Успешен ден ви желая, а аз отивам да пия кафе у една приятелка,ч е вчера се ожени и сега е ред да почерпи  :lol:

*
ОЧАКВАЩИ    :bori_007: :bori_005: :bori_012:           

hrisibg                     22-24.05
  eveishan                 25.05
  anjela80                 28-29.05
  Pipi_M                     30.05
  parsi                       1.06
  power                     04.06
  krasiko                    06.06
  ВиЛиЛи                   05-06.06     
  Biserche                  09.06

ЛОВУВАЩИ    :bed: :eggsperm: :bed: :bed:           

ivaqna
   nezisgbg
   Simoni   
   tina_72
   lqlyo
   aleks
   rossy*
   Dragica
   saraapl
   bibica
   svetal4y
   Raliuna
   tani77
   sof
   tancheto
   nimika
   shu6enceto
   malkoto_dqvolche
   Nowilka
   meminger1
   Meggy

*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
За мен какво да ви кажа, почваме и ние с ловуването, но този месец няма да разчитаме на сърчицата, а на докторите. Ходих на док, всичко е ок, понеделник пак съм там и вторник или сряда ще е инсето.

Хайде този път да ти е късмета! Успех и дано да има +++++ резултат! :goodluck:
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

naskomimi

• 1024
Меги, радвам се, че си тук  - много ми липсваше! :hug2: :hug2: :hug2:
Благодаря ти за подкрепата и милите думи, а аз на свой ред ще стискам палци и ще се моля това инсе да е твоето последно, а след него  :bfp: preggo ylinfant newsm04 :babbycarrage:
Прегръщам те силно и ще се моля за теб! :bighug:
Данииииии и ти толкова ми лиспваше - виждах, че четеш, а не пишеш, а така ми липсваше :bighug:
Само като се сетя за теб и особено като погледна и потребителското ти име ме лъхва един оптимизъм, една надежда и вяра, че ще сбъдна мечтат си рано или късно.
Благодаря, че те има! :bighug: :hug2: :bighug:
Много, много ви обичкам, милички!
Прегръщам ви силно и ви желая хубав слънчев ден! :sunshine: :swing: :sunshine: :dance2:

Само минавам на проверка да видя дали някой не е с +++++? :P :P
Ох как искам да си ви следя във форума,ама пустия му компютър забива и имам работа. А довечера пак съм на фитнес.  :balk_185: :balk_186: :balk_193:Дано да издържа. А след фитнеса мисля да отпусна напрежението с  :drunk: :coke: :coke: :coke: :coke: :coke: :coke: :coke:
Лелеееее,забравих- трябва и да кексим. :bed:
Любееее, страхотни снимки. Браво. :P :P :P
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
любеее,снимките са нистина страхотни.Аз също съм ходила в рим и сега ми стана едно хубаво като ги гледах- наистина е много хубав град.

миме,айде следващия месец ще ни зарадваш с +++++++, нали?
07.10.2009