Добруутро
!
Тук съм, но нямах много време да влизам последните няколко дни и да пиша и само най-много набурзо да прочета какво е станало. Гледам, че нещо няма +++ резултати, но пък списъка на ловуващите е мноооооооооооооогооооооооо дълъг, така че скоро очаквам бум на +++ резултати.
Мимееееееееее, много се радвам, че най-накрая нещата вземат да се нареждат и с майстори и с доктори. Почвайте си бебеправенето, пък може едновременно с изнасянето да ни зарадваш и с друга добра новина.
Любче, завърна се най-сетне, липсваш ни тук. Пишеш, че е имало разни препядствия, но пък нали трябва да има емоции да запомниш, пък и изглеждате щастливи на снимките.
Fatalwoman, знам, че нямаш търпение, но устискай още малко, стискма ти палци да се похвалиш след два-три дни.
За мен какво да ви кажа, почваме и ние с ловуването, но този месец няма да разчитаме на сърчицата, а на докторите. Ходих на док, всичко е ок, понеделник пак съм там и вторник или сряда ще е инсето.
Успешен ден ви желая, а аз отивам да пия кафе у една приятелка,ч е вчера се ожени и сега е ред да почерпи