0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Ехо, къде сте всички?
Тъкмо се зарадвах сутринта, че повечето сте на линия - липсвате ми много, ей! :D
Ама айде, ловувайте си, но пък ще чакаме резултат :wink: :bfp:
Прегръщам ви силно и ви цункам!
:bighug: :balk_104: :balk_104: :balk_104:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
Ехо, къде сте всички?
Тъкмо се зарадвах сутринта, че повечето сте на линия - липсвате ми много, ей! :D
Ама айде, ловувайте си, но пък ще чакаме резултат :wink: :bfp:
Прегръщам ви силно и ви цункам!
:bighug: :balk_104: :balk_104: :balk_104:

О,мила, и аз съм тук. На работа съм. Пък и нали този месец няма да ловувам? :? :(
*

naskomimi

• 1024
Пък и нали този месец няма да ловувам? :? :(
А, не! Никакви такива! :balk_163:
Хващай го милото за ушите ( и не само  :D :oops: :D) и хич не му се давай! :bed:
Пък ако трябва прилагай и пак онези твои рецепти с винцето и какво там беше :drunk: - няма да им се даваме на тези мъже - ще го хванеш ти в добро настроение! :crossfingers:
Много те обичкам и те гушкам силно! :bighug:

Привет и от мен, аз си чакам кротичко  :balk_126: :balk_121: :balk_123: :balk_123: и ви наглеждам. Понякога и мързелът омръзва, ама моя е малко принудителен ...
ВилиЛи, добре е че сте открили проблема и предполагам, че скоро нещата ще бъдат ок и ще можете да си бебеправите спокойно и резултатно!!!
Новилка, "меткай го на рамо" твоя и право в леглото  :lol:, решавай проблемите там, та с един куршум - два заека /и то какви/  :bori_007: :bori_004:  :lol:
  Каталинка:welcome_1: , не се задържай тук, нищо че сме готини, отивай бързо при бременелките!
  До скоро, и аз ви обичкам, и да напълните темата с  :bfp:
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Новилче, ти мила по какви причини този месец ще пропуснеш лова? Аз пия противозачатъчни... и ще си кексиме с милото, ама само за кеф, няма да очаквам резултати на края на месеца :)
Сори, ама и аз искам да стане този месец,но няма да ме огрее. На дежурства минаха за 2 месеца- дневни и нощни. А нощните му са от 19,00 до 08,00- тогава не съм се прибрала. А като се върне от дневна е винаги изморен. А и е приел да е с делегация,не че ще му платят допълнително, а защото/ цитирам/: "Ти все искаш да стане на твоята"/ става въпрос,че се хилихме една вечер двамата кога трябва да го "тъпча" с магданоз и кога ми е овуто. Ей,казвам ви не е лесно да се живее с човек който си сменя мнението през 5 минути. :x :x
Така че, аз се записах на вечерен фитнес с инструктор. Поне ще си изваям формата :lol: Пък все някой ще се намери за кексене. :P
*

naskomimi

• 1024
Пък все някой ще се намери за кексене. :P
:jump12: :jump12: :jump12:

*

Vickson

• 1201
Re: Майско слънчице ни озарява и с много +++++ то ще
« Отговор #67 -: Май 27, 2008, 15:34:10 pm »
Новилка, А така  :balk_69: :balk_68: :balk_600: хич не се ядосвай
а тоя инструктор.... хммм.... той готин ли е?  :balk_185: :balk_186:
да не е някой
щото ако е така, да взема да дойда и аз в твоя фитнес хихихих :) ти в кой квартал си?!
« Последна редакция: Май 27, 2008, 16:13:54 pm от Vickson »
Мими благодаря за стиснатите палци!Радвам се ,че вече си в по-добро настроение и дано твоето така желано бебче те вижда от някъде в този момент и да си каже е това мама отивам сега при нея,защото е много усмихната!Продължавай в същия дух! :bighug: :balk_21:
*

naskomimi

• 1024
Мими благодаря за стиснатите палци!Радвам се ,че вече си в по-добро настроение и дано твоето така желано бебче те вижда от някъде в този момент и да си каже е това мама отивам сега при нея,защото е много усмихната!Продължавай в същия дух! :bighug: :balk_21:
Много си миличка!
Толкова топли думички - направо ме просълзи от умиление! :balk_145:
Много те обичкам! :balk_21:
Прегръщам те и стискам палци! :hug2: :goodluck: :hug2:

Мими  :youwoman:
Ще те попитам нещо дано да не е много нахално ама ти не си нанесла сърцата в графиката си или наистина е само това  :oops:, защото графиката ти за сега ми се струва много добре :wink: :crossfingers: :bfp:
Наскомими ,дано имаш хубав резултат :crossfingers:и скоро да си в редиците на очакващи
.Малееее ,какъв е тоя фитнес инструктор Виксънче :biglove:искам и аз на фитнес... :lol:
 :crossfingers:Бисерче.
Аз ще повтарям ТСХ И ФТ4 ,пък после незнам  :lol:...
Соф ,ти как си миличка? :bighug:

*

naskomimi

• 1024
Да, миличка, за съжаление това ми е единственото...
Както писах имам много проблеми вкъщи, толкова стрес и такава лудница...
А с милото тепърва се преоткриваме и преопознаваме, че и за него се бях разочаровала...
Надявам се нещата да се оправят вече...
А иначе и без това все още се пазим- че нали от 6 месеца съм на лечение за щитовидната жлеза и доки не ми разрешава, че било опасно за износване с тези стойности :x :x :x
Надявам се утре сутринта резултатите да са доста по-добри, че за 6 месеца не съм проверявала дали и колко са паднали.
Стискайте палци, а утре ще докладвам.
А относно графиката - все пак меря и правя тестове, за да съм сигурна, че като ми разреши доки всичко вече ще е наред!
Прегръщам те и те цункам! :blowingdust: :blowingdust:

*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
Красавици мои да се включа и аз - такова тичане днес и една жегаа, ужас умари ме, немога да стигна до компа да да ви видя.
Мимче  :crossfingers: за утре и силно се надявам да започнеш лова в най-скоро време.:bighug: защато е време вече твоето  :babyflips: да дойде че ти го заслужаваш.
Новилче мила не му се ядосвай, когато го хванеш право в кревата пък било то и многоо рано сутринта.  :jump12:
Хайде сега да продължа с работата.
Бисерче и от мен много  :crossfingers: :bighug: и за финала  :bfp: ама много тлъстички.
Ама много готин инструктор искам го и аз ...

*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
да благодаря на всички  :balk_602: ,които ми пожелаха успех и да си стисаме  палци взаимно.А мъжа само повтаря -значи сега трябва да действаме - :bed: има  впредвид-сякаш ще  забягна някъде  и няма да  ме има  довечера-питам го-да излезем на разходка-а той-не -прибираме  с е-нали трябва да с е действа  :jump12: -много  естарателно изпълнителен  :balk_104:

*

Vickson

• 1201
ПОВДИГНАХ ВИ ЗНАЧИ.......... НАСТРОЕНИЕТО!  :balk_46:
Хихихи - Дааааа, наистина инструктора си го бива, само дето е в сферата на мечтите - Новилка не ще да каже подробности за нейния инструктор - та аз си развихрих фантазията  :lol:
Нимика - това е добре, че твойто мъжле взима дейно участие в бебеправенето, щото на наще вече им поомръзна и взеха да питат отегчено "днес трябва ли да правиме ..."  :wink: пък то така не е готино, едва ли не насила. Така че радвай се на ентусиазма му докато го има и се възползвай  :lol:
Мими, много ще ти стискам палци утре да знаеш и след това да докладваш! :) Гуш!!!!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Така значи, а!? Инструктури, мускули... мирише ми на здраво кексане тая вечер!
Викче, то и на моя му писна вече от секс по график, ама аз и тоя месец също като миналия съм си дала почивка от мерене и следене! Даже и на ФМ няма да отида, щото.... ми освен, че ми е доста натопорчето откъм работа, ме и мързи! Къде ти в тея жеги да ходя на лекар! То ако е писано да стане, ще стане, нали така! Ааааа ма ха! Едни познати нямаха дете 14 години и мацката сега е бременна! Е, познайте - никога не е ходила на изследвания и прегледи  и т.н., ама сега стана бебо, като му дойде времето!
Бисерче, ти мила ще почиваш и ще лежиш колкото каже док! С тебе съм и искрено се надявам ти да отсрамиш отбора с едни тлъсти чертички, по възможност поръчвам да са ДВЕ!
Мими, успех утре и дано всичко да е вече наред и доки да даде зелена светлина за бебеправене!
Нимика и Шушенцето - и на вас ви стискам палци! Хайде, лека по лека всички да тръгваме да бременеем, че ей на - годината се преполови!
Ле-ле! Другата седмица имам рожден ден, ми то наистина половин година ей така се изтърколи!
Роузичка, аз съм наред, миличка, ловуваме с милото за кеф! Дано при тебе нещата скоро да се нормализират! Хайде да дебелеем заедно! И всички тука да се местим в другата тема да си обсъждаме неразположенията!
Данииииииии, къде си!?

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
И на мен ми хареса инструктура  :lol:, то като лежа нямам развлечение и това ми дойде дюшеш  :lol:
Рози, Мими, стискам ви палци да имате добри резултати на хормоните на щитовидната и да се развихрите в  :bed:. Моите ТСХ и Т4 също не бяха доскоро добре, но влязоха в граници за 2 месеца и то без да са ми забранявали сексене.
Нимика, твойто мило е МЕЧТА  mf_bounce8
Рози, Бибица, Софи, благодаря за стиснатите палци и аз ви пожелавам скоро да имате тлъсти две ярки черти!!!
Новилке, хващай го на "къс пас" в почивките, че щом е взел извънредна работа, ще вземе и "извънреден секс" и то с "желязно" момиче  :lol: Тъпчи го с магданоз непрекъснато, че да не знае кога си в ову и готово  :lol:
Софи, правилно ти "мирише на здраво кексене тая вечер"
И аз така се надявам, че погледни списъчето с ловуващи .... хи-хи-хи
После чакаме дву-чертичкови резултати  :lol:
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
ОЧАКВАЩИ             

hrisibg                     22-24.05
  eveishan                   25.05
  anjela80                   28-29.05
  Pipi_M                      30.05
  parsi                       1.06
  power                      04.06
  krasiko                    06.06
  ВиЛиЛи                    05-06.06     
  Biserche                  09.06

ЛОВУВАЩИ             

ivaqna
   nezisgbg
   Simoni   
   tina_72
   lqlyo
   aleks
   rossy*
   Dragica
   saraapl
   bibica
   svetal4y
   Raliuna
   tani77
   sof
   tancheto
   nimika
   shu6enceto
   malkoto_dqvolche

сложих се в очакващи,пък ще видим какво ще очаквам
07.10.2009
*
Ехо
Здравейте.Малк пустичко тук.Аз едва успявам да седна чак сега на компа.Че бродихме с милото да търсим аквариум за рибките ми.Ама сега съм ги настанила и си ги глудкам с кеф.
Вчера мъжът заспа, че беше мног изморен и аз само въздъхнах ,че съм в ову май ,ама си го оставих да спи де...
А днес сам кат видя , че случайно си отворих очите сутринта п-раноо докато не  е излязъл и познайте какво се случи- :bed:
Айде успех на ловуващите и на тези с процедури, а на тези които се пазят заради проблеми-по-бързо да отшумяват и да действате