Така значи, а!? Инструктури, мускули... мирише ми на здраво кексане тая вечер!
Викче, то и на моя му писна вече от секс по график, ама аз и тоя месец също като миналия съм си дала почивка от мерене и следене! Даже и на ФМ няма да отида, щото.... ми освен, че ми е доста натопорчето откъм работа, ме и мързи! Къде ти в тея жеги да ходя на лекар! То ако е писано да стане, ще стане, нали така! Ааааа ма ха! Едни познати нямаха дете 14 години и мацката сега е бременна! Е, познайте - никога не е ходила на изследвания и прегледи и т.н., ама сега стана бебо, като му дойде времето!
Бисерче, ти мила ще почиваш и ще лежиш колкото каже док! С тебе съм и искрено се надявам ти да отсрамиш отбора с едни тлъсти чертички, по възможност поръчвам да са ДВЕ!
Мими, успех утре и дано всичко да е вече наред и доки да даде зелена светлина за бебеправене!
Нимика и Шушенцето - и на вас ви стискам палци! Хайде, лека по лека всички да тръгваме да бременеем, че ей на - годината се преполови!
Ле-ле! Другата седмица имам рожден ден, ми то наистина половин година ей така се изтърколи!
Роузичка, аз съм наред, миличка, ловуваме с милото за кеф! Дано при тебе нещата скоро да се нормализират! Хайде да дебелеем заедно! И всички тука да се местим в другата тема да си обсъждаме неразположенията!
Данииииииии, къде си!?