0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
ОЧАКВАЩИ             

hrisibg                     22-24.05

anjela80                   28-29.05
  Pipi_M                      30.05
  parsi                       1.06
  power                      04.06
  krasiko                    06.06
  ВиЛиЛи                    05-06.06     
  Biserche                  09.06

ЛОВУВАЩИ             

ivaqna
   nezisgbg
   Simoni   
   tina_72
   lqlyo
   aleks
   rossy*
   Dragica
   saraapl
   bibica
   svetal4y
   Raliuna
   tani77
   sof
   tancheto
   nimika
   shu6enceto
   malkoto_dqvolche

сложих се в очакващи,пък ще видим какво ще очаквам

Махам се от очакващи!Съжалявам,но ще ви разочаровам и този месец!Успех на другите!
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!

Нимика, твойто мило е МЕЧТА  mf_bounce8
мечта -мечта -ама ако продължим с  месеци  и секса да е по график ще търся и аз инструктора  :lol:
иначе за тази вечер /ако свекитата не бяха на гости/ епицентъра щеше да е у нас-ама сега ще е само леко трусче
а на всички в темичката -много сте готини тук-аз досега не бях я зачитала-че повече бях в стерилитет и хормонални-ама дано стане чудото и се запиша :balk_87:
И да си ви кажа още нещо момичета-с никого не съм споделила че сега  през няколко дни на доктор съм-клостил -прегнил-като ме питат защо пътуваш-"ами по работа и толкова"-само  милото знае  -не ми с е разправя даже  и с майка ми по въпроса -тук най лесно се споделя и среща разбиране :bighug:
[/quote]

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Re: Майско слънчице ни озарява и с много +++++ то ще
« Отговор #82 -: Май 27, 2008, 22:27:16 pm »
Здраво или не, тая вечер кексене ще има, че милото вече трета вечер остава на сухо, че аз като добър чиляк докат се натуткаме вечерта и взема че заспя... сега обаче ще гледам да остана будна -  :lol: хихихи
На вас лека, и приятна вечер с вашите половинки :)
*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!

ОЧАКВАЩИ    :bori_007: :bori_005: :bori_012:           

eveishan                   25.05

ЛОВУВАЩИ    :bed: :eggsperm: :bed: :bed:           

ivaqna
   nezisgbg
   Simoni   
   tina_72
   lqlyo
   aleks
   rossy*
   Dragica
   saraapl
   bibica
   svetal4y
   Raliuna
   tani77
   sof
   tancheto
   nimika
   shu6enceto
   malkoto_dqvolche
  siska_rs

Успех на всички в лова! :eggsperm: :eggsperm: :eggsperm:Ама моля ви не ме махайте от списъка!Аз усилено ловувам този месец!И даже плануваме успешен улов!

Добро утро от мен!!!!!!!!!
Нямам грам временце да вляза и да ви изчета,но довечера мъж ми е на работа и ще съм на линия,то дано и някой от вас да има,че да си побъбрим!Че съм се затъжила за вас! :DОсвен да ви пожелая един хубав,усмихнат и ползотворен ден,друго не се сещам.И айде почвайте с добрите новини!!!!
 :ballons: Добро утро. На мен снощи фитнеса ми се отрази мноооогооо добре. Изкарах си нервите в тренировка,ама ака. :bighug: По едно време чак инструкторът се притесни с мен и темпото ми. Но съм се заинатила и ще вляза в перфектна форма. Чак снощи мъжо ми вика-" На теб май ти хареса"? А аз- "даааааааа,и инструкторът си го бива" :wink: Тия мускулчета,това стегнато коремче ........ :P ..... но моя си е по-хубав/мъжо де/. Да видим тази вечер дали ще кексим! Няма пък да е на неговата. Ще си хвана овуто и ако е вкъщи ще го спукам от кекс. :oops:
Приятен ден милиииииичкииии. :bighug: :ballons:
Моля ви някой да ме прибави към ЛОВУВАЩИ :P :P :P :P :P :P :P :P :P
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Добро утро, мили мои!
Аз се включвам да давам отчет за изследванията - ох, те ме притесниха още повече....
Аз имах проблеми с ТЗ и МАТ, съответно - ТЗ ми беше 8,07 при реф. ст-сти 1,82-4,62
 а МАТ беше 128,40 при реф. 0-34 8O
Съответно пия лекарства заради тях от близо 6 месеца.
ТСХ си ми беше абсолютно нормален - 1,69.
Все го крънках и умолявах доки още на третия месец да ги порверя как пазат стойностите - той все ми пускаше разни други неща и викаше, че нямало смисъл да си давам парите напразно, че те още дълго време щели да бъдат високи.
Чак сега.. И дори не ми даваше да си пускам и МАТ, че се плаща, че още много време щял да е толкова висок и нямало да има кой знае каква разлика...
Е, ама има.
Сега вижте разликата - Т3 от 8,07 е 4,30 (1,82-4,62)
Дотук добре.
Мат от 128,40 сега е 5 8O 8O 8O (0-34)
А най-лошото в случая е, че ТСХ от идеалното 1,69 сега е 3,20 (0,27-4,20) :( :( :(
Вярно е, че уж по лабораторните стойности е в норма, но знам, че най-новите изисквания са до 3 и особено пък за бременност трябва да е около 1.
И сега незнам вече...
Четох на листовката на лекарството ми, че ако се предозираш от повишена функция може да стане понижена.
А доколкото си спомням ( дано не се излагам :oops:) когато е понижена функцията на жлезата ТСХ се увеличава.
На мен така ми се увеличава...
И сега какво - ще ми спира тези лекарства и ще ми изписва за ТСХ и пак ще ми забранява бебеправене :x :x :x
Незнам вече какво да правя, милички!
Отчаяна съм!
Ами ако не бях си проверила на своя глава МАТ 8O, ами той си отива направо към нулата...
Ох, ще му се обадя на доки , ама много ме ядоса :x
Толкова доверие му имах, а май не трябваше - трябваше да потърся второ мнение.
Ох, милички, помагайте, че много се притесних сега....

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

Vickson

• 1201
ОЧАКВАЩИ    :bori_007: :bori_005: :bori_012:           

eveishan                   25.05

ЛОВУВАЩИ    :bed: :eggsperm: :bed: :bed:           

ivaqna
   nezisgbg
   Simoni   
   tina_72
   lqlyo
   aleks
   rossy*
   Dragica
   saraapl
   bibica
   svetal4y
   Raliuna
   tani77
   sof
   tancheto
   nimika
   shu6enceto
   malkoto_dqvolche
   Nowilka
Добро утро, мили мои!
Аз се включвам да давам отчет за изследванията - ох, те ме притесниха още повече....
Аз имах проблеми с ТЗ и МАТ, съответно - ТЗ ми беше 8,07 при реф. ст-сти 1,82-4,62
 а МАТ беше 128,40 при реф. 0-34 8O
Съответно пия лекарства заради тях от близо 6 месеца.
ТСХ си ми беше абсолютно нормален - 1,69.
Все го крънках и умолявах доки още на третия месец да ги порверя как пазат стойностите - той все ми пускаше разни други неща и викаше, че нямало смисъл да си давам парите напразно, че те още дълго време щели да бъдат високи.
Чак сега.. И дори не ми даваше да си пускам и МАТ, че се плаща, че още много време щял да е толкова висок и нямало да има кой знае каква разлика...
Е, ама има.
Сега вижте разликата - Т3 от 8,07 е 4,30 (1,82-4,62)
Дотук добре.
Мат от 128,40 сега е 5 8O 8O 8O (0-34)
А най-лошото в случая е, че ТСХ от идеалното 1,69 сега е 3,20 (0,27-4,20) :( :( :(
Вярно е, че уж по лабораторните стойности е в норма, но знам, че най-новите изисквания са до 3 и особено пък за бременност трябва да е около 1.
И сега незнам вече...
Четох на листовката на лекарството ми, че ако се предозираш от повишена функция може да стане понижена.
А доколкото си спомням ( дано не се излагам :oops:) когато е понижена функцията на жлезата ТСХ се увеличава.
На мен така ми се увеличава...
И сега какво - ще ми спира тези лекарства и ще ми изписва за ТСХ и пак ще ми забранява бебеправене :x :x :x
Незнам вече какво да правя, милички!
Отчаяна съм!
Ами ако не бях си проверила на своя глава МАТ 8O, ами той си отива направо към нулата...
Ох, ще му се обадя на доки , ама много ме ядоса :x
Толкова доверие му имах, а май не трябваше - трябваше да потърся второ мнение.
Ох, милички, помагайте, че много се притесних сега....

Мила,аз ако съм на твое място ще грабна всички изследвания и ще отида за второ мнение при друг лекар. Ще му обясня какво съм правила до сега с докито и според него дали това е правилно лечение. Аз лично съм от типа хора,които не се доверяват само на едно лекарско мнение.
И спокойноооооо. Не се притеснявай,светът не свършва. Пък и то къде бързаш без мен :D- двете ще си бременеем. Нали така?! :P Ще си държим ръчичките в родилното и ще се смеем като си спомняме как сме се чакали и как сме си изживели цялата бременност. :P Много си те гушкам .
*
Добро утро!Днес имам много запланувана работа но ще прескачам от време на време при вас :)Прекрасен ден ви желая

*

Vickson

• 1201
Мими, както казах и преди, аз също имам проблеми с ТСХ, но на  мен никога не са ми забранявали да опитваме, напротив, поощрявали са ме. Условието е да си пиеш редовно лекарствата и ако забременееш, щом разбереш да отиваш при док. Аз мисля че твоя доктор нещо не е много в час и на всяка цена трябва да потърсиш друго мнение. Къде си ти? Ако си в София или близо, мога да ти препоръчам добри специалисти.
*
Забравих да ви кажа-Днес със милото имаме годишнина,но незнам как да си сложа някаква картинка в поста :oops:Довечера много ще празнуваме :D

Забравих да ви кажа-Днес със милото имаме годишнина,но незнам как да си сложа някаква картинка в поста :oops:Довечера много ще празнуваме :D

Честита годишнина миличка. Пожелавам ви много здраве,семейно щастие и.... едно футболно бебешко отборче многооо скоро. :P Най-искрено ти пожелавам да си празнувате и Рубинената сватба.  :P
*

Vickson

• 1201
Re: Майско слънчице ни озарява и с много +++++ то ще
« Отговор #94 -: Май 28, 2008, 08:49:06 am »
Парси  - Честита Годишнина - Още много годишнини да празнувате и до следващата вече да сте ТРИМА  :lol:
*

naskomimi

• 1024
Мими, както казах и преди, аз също имам проблеми с ТСХ, но на  мен никога не са ми забранявали да опитваме, напротив, поощрявали са ме. Условието е да си пиеш редовно лекарствата и ако забременееш, щом разбереш да отиваш при док. Аз мисля че твоя доктор нещо не е много в час и на всяка цена трябва да потърсиш друго мнение. Къде си ти? Ако си в София или близо, мога да ти препоръчам добри специалисти.
Ох, миличка, малко ме успокои, ама малко...
Ох, дано наистина е така, но пък този доки....
Аз също като Нови не се доверявам така лесно, гинеколозите в Пловдив могат да го потвърдят - че съм ги обиколила всичките :D
Но с този доктор беше различно - още в началото се държеше много добре, успокояваше ме и се държеше супер адекватно.
Дори за миг не ме накара да се разочаровам от него и да потърся второ мнение, а това при мен е постижение..
Само напоследък с това пазене взе да ме ядосва, но дотам...
Сега вече незнам какво да си мисля....
Може би наистина трябваше да ми ги пусне по-рано тези хормони, че да ми спре лекарствата още тогава и можеше и ТСХ да не ми се покачи толкова...
Незнам...
Днес ще ида при него и ще го видя какво ще ми каже.
Много ми е чудно как ще ми обясни тази огромна разлика в МАТ - та той ми казваше да не го пускам, че нямало да има кой знае каква разлика и дълго време ще е така висок...
А от 128 до 5 има голяма разлика и той направо си отива към нулата...
Ще го видя какво ще ми каже и изпише и наистина отивам направо при друг лекар....
Аз съм от Пловдив, миличка и нямам възможност да идвам до София - тук съм чувала за доц. Орбецова, но лошото при нея е, че приема само във вторник и незнам дали ще успея да си запазя час при нея за идния вторник...
Много, много те гушкам и целувам!
Ох, тоолкова ми е притеснено........... :? :? :?

*

naskomimi

• 1024
двете ще си бременеем. Нали така?! :P Ще си държим ръчичките в родилното и ще се смеем като си спомняме как сме се чакали и как сме си изживели цялата бременност. :P Много си те гушкам .
Много те обичкам! :bighug: :bighug: :bighug:

*
Честита годишнина!
Весел празник!
*
Благодаря ви момичета :bighug: :bighug: :bighug:

Добро утро и от мен! Днес се събудих в ранни зори - имам предчувствие, че някоя от вас ще ни зарадва...чакам...
.......А на parsi - ЧЕСТИТО!!!
На леля съкровището - 3 години и 8 месеца