Ха здравейте и от мен! Аз изпрах, прострях и като гледам как се намръщва времето, май след малко ще прибирам насушилниците, щото може и да завали! Ейййй, Честит ви празник на детето! Тъй като тая седмица нещо не излиза нито един "+", хайде по случай празника, да си пожелаем от тук нататък да последва градушка от положителни резултати! Бисерчеееее, кога е планиран следващия тест? Хайде да ни зарадваш! В теб ми е надеждата и имаш всичките ми стиснати палци! Роузи, теб никаква те няма! Къде си? Всичко наред ли е? Любекс, как изкарахте сватбата! Няма ли да разказваш?! Дани, стига и ти с това обиране на писанията! Моля те, без теб не е същото! ruzka1, ДОБРЕ ДОШЛА при нас! Принципно тук е весело, ама нещо последно време сме на вълна "птички и пчелички", и нещо не можем да се засечем цялата банда по едно и също време тука! Пожелавам ти да дочакаш така мечтаните две чертички! Парси, тоя твой 24-часов цикъл ми мирише на нещо доста приятно, което ще расте в следващите девет месеца! Ха, дано да съм пророк!