0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Здравейте момичета!
Любче разгледах снимикате и наистна си засужава приключението ала "Биг градър" :lol: !
Мименце , а честито за зелената светлина! Не мисли много за хормоните - щом пиеш лекарства всико ще е ок! Прегръщам те!
Лек ден на всички!

Ей, хубавице, къде се изгуби?
Много ми липсваше! :bighug:
Аз също те прегръщам и целувам страшно много! :bighug: :blowingdust: :balk_21:
Желая ти слънчев и усмихнат ден! :sunshine: :swing: :dance2: :sunshine:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Бре, каква е тая пустош тука?!?!?!  8O
Къде изченахте всички?
*

naskomimi

• 1024
Ехо, къде сте, всички? :(

*
Здравейте милички.След като цял ден нямах желание да пиша вече взе да ми минава :).Но пък за сметка на това тук е много пусто.На мен най-накрая си ми тръгна МЦ нормално,та това малко ме поуспокои :wink:Няма ли някой да се похвали с +++ вместо мен :D

*
Ехее :) Здравейте :)Днеска минахме на психото и всичко е о'к.Нищо не ни питаха..Само ни взеха данните от личните карти и ги записаха в медицинското..Само дето се разкарвахме.. Утре съм пак на сватба,сега пък в Монтана,но поне ще е вечерна ,та няма да пътуваме в тъмните доби... Майка ми също си пристига утре рано сутринта и с нея ще се разправям.. И те така...Това е при мен.. Целувам ви :)
  Момичета, аз днес ходих на черква и запалих една голяма свещ за всички нас в зачатие - помолих се да получим БЛАГА ВЕСТ /тези които още не сме/,а за нашите бременелки - да износят живи и здрави дечица - АМИН!
  Дано Бог изпълни молбата ми, която не е много скромна, но е от сърце. Аз вярвам, че това ще стане и молбата ми е чута, моля ви вярвайте и вие заедно с мен  :balk_22:

Сега се връщам назад да чета, дано има някой  :bfp:
*

naskomimi

• 1024
  Момичета, аз днес ходих на черква и запалих една голяма свещ за всички нас в зачатие - помолих се да получим БЛАГА ВЕСТ /тези които още не сме/,а за нашите бременелки - да износят живи и здрави дечица - АМИН!
  Дано Бог изпълни молбата ми, която не е много скромна, но е от сърце. Аз вярвам, че това ще стане и молбата ми е чута, моля ви вярвайте и вие заедно с мен  :balk_22:
Миличка! :bighug: :bighug: :bighug:
 :thankyousign: :thankyousign: :thankyousign:
Прегръщам те силно и съм сигурна, че Бог ще чуе молбата ти, защото е една обща молба - на всички нас! :grouphug: :grouphug: :grouphug:
Прегръщам те силно! :bighug:
Целувки! :balk_21: :balk_21: :balk_21:

Цитат на: biserche в Днес в 18:01:24
  Дано Бог изпълни молбата ми, която не е много скромна, но е от сърце. Аз вярвам, че това ще стане и молбата ми е чута, моля ви вярвайте и вие заедно с мен 

Миличка!   

Прегръщам те силно и съм сигурна, че Бог ще чуе молбата ти, защото е една обща молба - на всички нас!   
Прегръщам те силно!
Целувки!   

Както гласи поговорката от твоята уста в Божите уши.
Благодаря ти  от мое име най-искрено и да се надяваме . :bighug:

*
Бисерче,дано ти си следващата,която ще се похвали! Пожелавам ти го!
*
Лелеее,тук никога не е било толкова пусто... Къде сте всички ?!
Бисерче,от все сърце ти благодаря!

Любе,както се казва "Аз нали ти казах!" :D.Абе не питай старило-питай патило! :D

И наистина е супер безлюдно!И от не само днес ,а цялата седмица!Още не е започнал отпускарският сезон,а всичкият народ зачезна?Чудя се и се мая!!!!!
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
Здравейте , мацки !
Нямаше ме няколко дни и едва ви изчетох  :D
Любче , много готино там бе  :balk_602:
Ама може ли на маса , без музика !   :balk_77:
Добро утро,милички!!!!!!!!
Ето тази сутрин от мен нещо красиво,екзотично и разхладително!!!!
Каквото ви пожелавам да бъде вашата Събота!!!!!

*
Добро утро момичета! Желая ви слънчев и усмихнат ден!

:DЕТО И ОЩЕ НЕЩО СПЕЦИАЛНО ОТ МЕН!!!!!!!!1 :D
*
Добро утро ! Абе вчера наитина е било доста пусто тука - това е много странно  :ask:,  дано се оправдаят всички с по едно - две  :bfp:
Бисерче благодаря ти много за молитвата! Прегръщам те! 
:bighug: :grouphug2:
*
ехоооооооо ! къде сте всички??? :? наистна тук е доста пусто! :(
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Добро утро! Ами как няма да е пусто, като времето навън е разкошно и е само за излизане! Лято е и народа е излезнал по улиците! Като е студеничко си стоим в къщи и сме само във форума, а сега се стъмнява чак към 21.30 и тогава се сещаме да се приберем! Не оправдавам никой, просто търся причина за отсъствието!
Бисерче, от твоите Уста, в Божиите уши! Молитвата ти ще бъде чута! Готви се да ни съобщиш благата вест!
Любекс, приятно изкарване на сватбата довечера!
Аз предиобеда ще се отдам на чистене, а следобяд сме канени на мохабед, така че сигурно чак довечера ще ви навестя!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
Ехо :) Здравейте и от мен :) Аз посрещнах майка ми сутринта в 5.50 и до сега си лафихме,не сме се виждали половин година..Сега я оставих да си полегне,а аз ще се поприготвя.. Много ми липсвате,къде сте всички?! Аз снощи цяла вечер седя и чакам някой да се появи ,ама нейсе..

Соф,весело на мохабета и да поклюкарствате добре ;)
Целувки на всички и да си починете добре :)
*
здрасти
Любче, да си изкарате страхотно довечера.И да има музикаааааааааааааа.
Мацки във Варна е духливо времето, и малко даже захладня-както Вили ни пожела- ама ние ще ходим за риба.
Соф, права си миличка, аман отг това вкъщи цяла зима.Всички са се юрнали навън.Мен не ме свърта изобщо.Като птичките и пчеличките :lol:
Вилии, кво стова с теб. Само цветя пращаш , а как е работата?
ХАйде на всички много усмивки днес.ДА ви е хубав деня.