Момичета здравейте..Днес бях много натоварена с работа и емоции..Един път написах дълъг пост и нета ми падна и не можах да го публикувам..
Искам да кажа на Виксън ,че сега организацията по сватбата ни е в разгара си и постоянно уреждаме посрещане изпращане на гости,ресторанта ,украсата ,ритуалите...Не очаквах ,че има толкова ритуали,чудя се как ще ни стигне времето...На една моя приятелка и се е случило нещо ужасно и сега ми е много гадно за нея..Съжалявам ,че не мога да ви споделя,може би когато поутихнат нещата... И сега ми е адски скапано и съм малко в шок...
Искам обаче да ви кажа ,че много ви обичам наистина и както казва Меги,нека всички в един ден да разберем добрата новина,защото чувствам ,че сме изтощени всички вече..Аз напоследък да си призная ,никак не мисля за бебе,защото още 100 неща са ми на главата и наистина не мисля въобще за това..Но знам ,че пак ще се върне тегавото чувство и тогава незнам какво ще правя.. Пожелавам лека вечер на всички и се надявам всичко да е наред при вас,защото на мен мнооого ми се сго...са тази вечер..