0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Ехееееееее Любе появи се!!! Егати ужаса,а ние тайничко ти завиждаме!Съжалявам,че не се опровергаха очакванията ти за пътуването,но вече си тук в Бг и можете да се отдадете на люююбоввввввв с милото.А що се отнася до +++++ резултати имаме няколко от миналата седмица-Вени,Вилма,Бени така че има какво да ни кара да се надяваме и усмихваме.Хайде сваляй снимките та да гледаме и да мечтаем  :wink: :P
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Любеее, миличка! :cuddle: :cuddle: :cuddle:
Толкова ни липсваше! :bighug: :hug2: :bighug: :balk_21:
Айде, да сваляш снимките, че да ти се радваме! :balk_21:
Много те обичкам и те гушкам!
Цунки!!!!

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

naskomimi

• 1024
И като ти гледам графиката, май наистина тук в България вече може да си наваксате. :bed:
Да вземем да те сложим в ловуващи, че от вашата любов да се породи най-сладкото :babyflips:

*
Любе то вашето си е било цяло приключение бе :DНаправо като по филмите докато четох ,пък и ми беше много интересно та няма как и на вас да не ви е било.Важното е че сте се поразнообразили и ще си имате много готини спомени :D

*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Любе то вашето си е било цяло приключение бе :DНаправо като по филмите докато четох ,пък и ми беше много интересно та няма как и на вас да не ви е било.Важното е че сте се поразнообразили и ще си имате много готини спомени :D

:good_post:
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Ех, Любе, а ние наистина си мислехме че си изкарвате супер там и тайничко ви завиждахме хихихихи - но нищо, макар и със смесени чувства - спомените са си спомени, те ще ви останат. С нетърпение чакам снимките  :lol: А иначе сватбата на която бяхте беше ли хубава?
Как върви подготовката за вашата сватба?
*
Re: Майско слънчице ни озарява и с много +++++ то ще
« Отговор #126 -: Май 28, 2008, 17:42:30 pm »
Готови сте :) Направих ново албумче...Ника и паролата са си нашите ,само съм отделила тези снимки от другите :) Четете описанията :)

http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=250156 - може и така да пробвате :)
« Последна редакция: Май 28, 2008, 17:45:01 pm от luba_boiko »
*
Как беше потребителското име и паролата?

*
zachatie2008 e nika
2008 e parolata
*

naskomimi

• 1024
Миличкииииии
Преди малко бях при доки  и съм много доволна  :D
Каза, че всичко е наред ( въпреки, че знам, че ТСХ трябва да е до 2 за бременност, но нищо  :wink:)
Не му харесва само, че ТЗ е пак близо до горна граница, но все пак най-важното е, че вече ми дава зелена светлина за бебеправене  :D :D :D
Изписа ми Л-тироксин - половин таблетка сутрин преди ядене и още малко да продължим с тирозол по едно, но каза, че задължително при бременност трябва да спрем последното.
Най-важното за мен, е че вече можем да опитваме, защото толкова исках да не го послушам и да бебеправим, но една малка част от мен го слушаше и ме беше страх след толкова чакане да не се случи най-лошото ( преждевременен аборт и т.н.) и тогава незнам как щях да го преживея....
И всичко това, защото не съм изчакала още едни-два месеца...
Така че сега съм щастлива!
Още в началото когато каза, че ще се пазим 6 месеца аз се разревах, след това реших да си правя всевъзможни изследвания, гинеколози, хормони и т.н., а той само ми се караше.
Защото всички хормони са свързани и щом щитовидните не са ми добре няма смисъл, защото другите са малко или много разбъркани.
Дори сега сам ми каза да посетя гинеколог да ми огледа яйчниците, да провери за поликистоза и вече да стават нещата
то явно си му е дошло времето, а аз само бързах...
Сега незнам - тъкмо бях решила да го сменям :wink: и си записах час при Орбецова, но ще видим...
Малко ще се притеснявам още за ТСХ, че тирозолчето ми го продължава, но нищо....
То аз няма да съм Мими ако няма за нещо да се притеснявам :oops:
Много, много ви обичкам и ви гушкам силно! :bighug:
Щастлива съм, ч есподелям и радостни новини с вас, а не само сълзи- това ми носи истинско удовлетворение и ви обичкам още повече!
:grouphug:

*
Любче, привет.
Голяма одисея сте имали. Снимките са разкошни-много ми хареса тази кола-мотор.Ако ги пуснат и в бг ще е яко.А дугия мотор ти отива много, ако можееш да си го позволиш-давай.
Надявам се твоята сватба да е прекрасна и да не ви носи неприятни емоции , като тази в Рим.
Миме, най-после миряса и ти.Айде дано се получи това бебе бързичко, за да рахатясаш съвсем.
Мацки, тук ли сте?
Парси, честита ви годишнина.И догодина да сте 4-ма от сърце ти пожелавам.
*

Здрасти,банда!!Не че има някой от бандата тука,де! :D
ТАка,
Парси,пожелавам ти всяка следваща година съвместен живот да се обичате и разбирате повече от предходната и скоро да получите най-очакваната радост!!!!!!!!!!!!!!
Любе,сестро,гадно-трудно,ама Рим си е Рим!!!!!!!!!!Ти недей рева,аз съмм съгласна да изпитам твойте мъки и да изгладувам една екскурзийка до вечния град!!!!!!И да знаеш,че мнооооооооооого се радвам,че се върна!!!!! 8)
Миме,споко душко!!!!!!!!Пести ги малко тия твойте нерви!Ще се скапеш от излишни притеснения!Отпусни я малко тая твойта душа!Нема смисъл от толкова тревоги,понякога от престараване по-може да се навредиш,отколкото да си помогнеш!Това разбира се си е лично мое мнение!!!!!!!! :?
Дани,ти защо тази седмица толкова рядко душко!!!!!!!!Не така де!!! :(
Светулчице,кво стааааа при теб!!!!!!!!Кви ги клепаш тия дни!!!!!!!!!!
Аре ввсички казвайте какво става при вас,че се чувствам като в изолатор!!!!! :D
*
Ооо,Вилииии, здрасти.Аз тия дни нищо особено не правя.Един ден чистих , един ден прекарах с една приятелка и бебока й.И неска сготвих света-три манджи.Така де, да не се занимавам излишно.
Ав момента пийвам биричка и си сърфирам...
Абе Соф и Меги и те ни изоставиха тия дни.А Дани само се мярка
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
и аз да  се  включа- вчера  не правих тест за овулация -днес направих -според мен  е положителен :wink:
Снощи сексихме -д-ра поръчва във вторник и четвъртък да се  гушкаме -днес да работим ли по въпроса -както казва  милото  -или вчера и утре е достатъчно-да не разредим  много материла  като количество и качество ,ако правим и днес :lol:

*
АМи аз през ден го мятам мойто мило.Пък да става каквото ще!
И на мен тва ми прави впечатление!
 :DВиж кво,аз биричка нямам за съжаление :((да си бях взела,м...а му),ама съм на чипс и сърфирам! :D
Дай да си спретнем един купон,че да видиш тълпата като ни надуши как ще дойде :D,пък и да ни е весело! :D
Аре ти си първа,ако си навита!!!!!

Нимика,виж ся мойто не особено компетентно мнение по въпроса е следното!Значи,казват че като е през ден, материала е по-качествен!Но лично аз мисля,че трябва да се заложи не само на качеството,а и на количеството!Да не стане да пропуснете момента!Ти се застраховай пък......... :D
*
АМи давай бе душата.

Ето ти и на теб една бирьога щом ти липсва.
*
При нас във Варна нещо трещи и гърми.Поне в нашия квартал, та не се знае нета докога ще се държи.Ама давай да пробваме с купона.
Хайдееее има ли някой тук дето не ловува?
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://vbox7.com/play:a250d6bf
малко ми е лигаво шъ знайш