Елма, дано не се включвам късно, но да споделя и аз. Моят Мартинчо (сега на два месеца и половина) също много повръща, има рефлукс. Купихме преди около месец шезлонг и не мога да опиша колко съм доволна. Нашият е Пег Перего и коремчето да ти кажа въобще не му е сгънато, а горната част на тялото все пак е леко повдигната. Закопчава се през кръста, което е напълно достатъчно. Гледам, че и краченцата са му в оптимална позиция, както препоръча ортопедът. Аз през повечето дни го гледам сама и без шезлонг това нямаше как да стане, при положение, че първо се кърмим, после дохранвам с АМ и се изцеждам.
За повръщането, определено съм много по-спокойна, въпреки че се случва малко да върне и в шезлонга, но определено е най-добрата позиция, даже като го държа в поза за оригане повръща повече, защото като мърда и си притиска коремчето.
С шезлонгчето си спестих препоръката на доцента-гастроентеролог да надигам матрака на леглото под 30 градуса, струва ми се неудачно.
А в шезлонга дори се е случвало да си поспи сладко, освен това има музики, които много му харесват и конзола с играчки.
Всъщност, това ми е най-сполучливата покупка и даже тия дни си мислих да пусна тема "моята най-сполучлива покупка" и да започна с шезлонга...