Гащите са от материя като мека превръзка, поне на Канпол бяха нещо подобно по спомени. И на мен ми бяха много удобни. Незнам какъв номер бяха, не съм видяла някъде да пише, но ми бяха тамън, леко широки даже, а не бях от най-фините родилки.
А за багажа - аз бях стегнала три чанти за болницата. Едната с много важните работи - джапанки, мокри кърпички за мен и бебето, памперси, шишенце вода, документите, ластик за коса (за раждането, ама ако сте с дълга по-добре я сплетете, ако ще сте естествено раждане). И друга с резервна нощница за мен, че в болницата предлагата само с дълги ръкави април месец, а е топло. Дрехи за бебето, пеленки и одеалце за бебето, за мен книжка, дето не можах да се съсредоточа да чета, доста стотинки за телевизора, чашка, виличка, лъжичка за бъркочите, тоалетна хартия, тоалетни принадлежности, биберон за бебето...
Така че списъка е доста относителен. Зависи от това къде ще раждате и какво предлагат там. Но по-неважните неща могат и впоследствие да се донесат. Най-важни са документите и джапанките, памперси за бебето.