Аз търся възможно най-най-лекия вариант за всичко свързано с количката. Но все пак бебиня ще е зимно бебче - очаква се средата на ноември и количката трябва да е едновременно и добре уплътнена, и стабилна. Живея на 4-ия етаж в блока (последен) и нямаме асансьор. Колата ни е двувратка с малък багажник и изборът на количка е съобразен и с тези фактори. Ще съм ви благодарна за всякакви идеи и предложения и за количка, и за столче!
Елма, от самото начало се ровя из нета за всичко свързано с бебето. Гледах колички в наши и чужди сайтове. И аз търся компактна и удобна количка, която изглежда добре. Единственото, което не харесвам на тази, на която съм се спряла са цветовете. http://family-bg.com/prX_3014.htm?ref=19. Ако не се отвори сайта -комбинирана количка Джема Травъл 3 в 1 или 2 в 1. 2 в 1 тук струва 420 лв.
Аз съм с такава количка,само че предишния модел,който няма столче за кола.Ще ви кажа моите коментари за нея ,пък вие ще си преценявате.
Зимния кош е удобен.Количката е лека с него.На нас обаче ни омаля към 5месец,но Мики вървеше доста по-едър за месеците си
.
От тогава е в летния вариант.Когато возите детето напред,количката е лека и маневрена,когато е обърнато към вас тежестта не се разпределя добре и е по-тежка(е,не много,но се усеща).Коша може да се обръща(напред или към вас),а не дръжката.
Недостатък-няма напълно легнало положение и мисля,че за някои деца това е проблем.Имам чувството,че на Мико понякога му се иска да се е опънал,но в този вариант не може
.Друго сега не се сещам да напиша.Ако имате въпроси относно количката ще отговоря.