Мога ли да помоля наскоро родилите мами, или тези, които ще раждат и са се подготвили (за разлика от мен
), каква марка пелени купихте? Под "пелени" разбирам тези мултифункционалните - за покриване, подсушаване и пр., не памперси. Попрегледах минали теми, но май нищо не откривам. Може би не е и толкова важно (какво толкова ще му объркат на тензуха
!), но след като купих чаршафите и успях да сбъркам, реших за това да питам предварително. Тези чаршафи изглеждаха много добре на външен вид, но като ги отворих и пипнах...
То аз не знам ще мога ли да спя на такова твърдо нещо! А пише 100% памук
Дано прането с омекотител помогне, но ме съмнява
Иначе, виждам че много мами сами си шият, но аз като съм с две леви ръце, мисля да купя, та искам да са хубави.
Ако Софийските мами кажат и в кой магазин е най-добре да се свърши цялата работа с покупките по списъка, ще съм много благодарна, че време не остана за обикаляне
Като гледам май повечето пазаруват във Вис Виталис и някакъв бейби мол в Люлин, но Люлин ми е малко далечко...
За юлски бебчета носи ли се повече от едно боди за изписването? При 30+ градуса не виждам как ще се облече всичко от комплектите, но да не ме овикат пък в болницата
И помпа за кърма за първо време трябва да избирам, но и за това сигурно е писано много, така че няма да се разсърдя, ако ме отсвирите по този въпрос
Извинявам се за дългото писание - много въпроси, много нещо