...
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=3660
Аз за тия протектори нищо не знам. Изглеждат ми много добре.
На мен свекърва ми ми беше донесла един откровен наелон с още нещо изкуствено отгоре. Нещо подпбно на лигавничетата, които са с наелон отзад.Та това нещо си ми седи в шкафа и си е чисто ново. Ще я почакам да остарее още малко да й го сложа на нея
И аз съм със същата кошара само,че нашата е българска.
http://avmebeli.com/alexl.html
Не съм копувала допълнително матрак.Дунапренения дющек е 8-9см.На дребчо му е удобен,защото не много мек и може да се върти и опитва да пълзи вътре.Незнаех,че трябва да се копува матрак.
Аз не зная дали трябва да е мек матракът - или по-скоро дали това се търси като ефект. Ама тези преносимите кошарки всичките са с такива матраци. Не би трябвало да са чак вредни. Ако се сетиш някой път лятото да го изнесеш един ден на слънце да изтребиш акарите... А иначе това отдолу вече би трябвало да си е матрак. Ако толкова те притеснява - изтърбушваш люлката, така че да останат само решетките и си имаш матрак.
Нашето легло е нещо подобно. Т.е. няма люлка и още отначалото детето си спи на матрака. До скоро ми се виждаше много добра идея този тип легло, а сега се чудя как да се отърва от него... Тази втората рисунка отдолу е толкова красива като си я гледаш така и сигурно би била удобна ако имах халета в апартамента. Но реално не е така. Тази ракла реално е висока колкото нощно шкафче и освен за пейка за друго не става. Отделно само трябва да й се покланяш, за да й ползваш чекмеджетата. Да не говорим колко тъпо се получава като махнеш люлката - имаш някакви табли отгоре и отдолу и нищо отстрани. И детето само се лепи по стената. Т.е. имам си сега играчка да си намеря кой да ми сложи нещо откъм стената и това да заприлича на легло, а не на кутия, в която те хваща клаустрофобия.
И да не забравя любимите ми чекмеджета. За да почистя отдолу трябва да ги извадя, ама те не ми се отварят докрая и ако не всяка седмица, то поне веднъж месечно разглабяме другите мебели... И понеже толкова много ме дразни, вече реших, че и хилядите дупчици са идеално място за развъждане на хлебарки, паяци и какво ли още не.
Да не говорим за размера 180/70 - късо и тясно. Айде вие с момичетата как да е, ама моят след 7-8 години ще го израсте. Та само съм се прекарала. Вместо да си взема бебешко креватче, което да не ми заема много място и после да си направя голямо...
И другото преживяване. Държах си аз предната решетка, за да не пада детето. Ама то мойто вече е на 5, но много се върти. И той хич не искаше да се доближи до това легло. Един ден какво стана, че се озовах аз в кошарата с решетките. Изхвърчах от там като тапа и веднага му махнах решетките. Чувството е ужасно... От тогава той си седи в кревата и няма проблеми. Е пада понякога нощем, ама той така се омотва в одеялата, че пада доста бавно и даже не се събужда.