0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Filadelfia

• **
  • 122
  • ...бих продавал познайте какво?Надежда за всички!
Re: Съобщение.
« Отговор #80 -: Август 11, 2008, 13:41:53 pm »
Моята информация е, че молбите ще се приемат в края на септември.Момичета някоя от вас знае ли дали изследванията трябва да са направени от същата клиника, в която ще правиш ин витрото или няма значение.Мисълта ми е мога ли да дам иследвания от Майчин дом, а да посоча в молбата АГ-то?

*

audifen

• **
  • 99
  • Обичам да обичам!
« Отговор #81 -: Август 11, 2008, 16:19:22 pm »
Filadelfiaняма значение от къде са ти изследвнаията. Това отлагане нещо вече въобще не ми харесва, както е писала и Дживотинчемай ще трябва отново сами да се оправяме. Поне дано измислят нещата за следващата година, че и стази успеваемост поне за следващите опити да се вредим.
Абе много шум за нищо - отново, не ги ли е срам, ооооо нещо се газирах, ама винаги си е било така, проблема на давещия се си е проблем на самия давещ се!
*

Filadelfia

• **
  • 122
  • ...бих продавал познайте какво?Надежда за всички!
« Отговор #82 -: Август 13, 2008, 11:29:35 am »
Сега пък ново двайсет.Все още не се знае кой център ще извършва процедурите.Нали щяха да бъдат и трите:АГ, Майчин дом и Олимед?Сега май щял да остане само един, кой точно още не се знаело.Информация в края на септември щяло да има.Дрън-дрън...

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #83 -: Август 13, 2008, 21:45:26 pm »
...Дрън-дрън...

Така е!Поне да не бяха давали празни надежди на хората... :?
*
« Отговор #84 -: Август 13, 2008, 23:36:09 pm »
Аз отдавна вече се отказах (почти) от Общината. Една от публикациите, довели до това мое решение е, че се провежда обществена поръчка за избор на аптека, а и на клиника. Което от своя страна почти ограничава избора, да не кажа съвсем. Аз лично съм в АГ и не мисля да я сменям. Дано не съм лош пророк, но имам усещане, че това няма да е избраната клиника..........
Ще следя с интерес темата и дано има нещо положително в цялата работа. Положително за нас, разбира се! Щото вече ми иде тези дето не знаят в детайли проблема, а много приказват да ги .... :fighting:
Съжалявам за негативизма, ама ми писна.
Успех, мили момичета - с или без помощта на управляващите!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*

audifen

• **
  • 99
  • Обичам да обичам!
« Отговор #85 -: Август 14, 2008, 09:51:38 am »
Цитат
Щото вече ми иде тези дето не знаят в детайли проблема, а много приказват да ги .... fighting
:balk_47:
 и мен много ме нерви това, че приказват в ефир небивалици, които дори не знаят дали ще могат да се реализират и после върви обяснявай, че нямаш сестра.
От сто места ми се обаждат близки и познати, които знаят за проблема ни и какво ни придстои да ни поздравяват, че ще получим пари за процедурите - е сега да извикам Гуцанов или Антония Първанова да им обясни, че е така ама не съвсем и едва ли не излиза, че държавата се накъсва от грижа а пък ние с мъжът ми дремем и ни мързида си вземем парите за  процедурите.
Вижте кво да вземем и ние да организираме протести и да запушим някой път, пък може и да ни дадат тия пари...мразя да ме лъжат! Извинете ме за нервното изказване! :oops:
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #86 -: Август 14, 2008, 10:16:50 am »
Ти с Аудито ,а аз със Ситроена.
 :lol:

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #87 -: Септември 04, 2008, 17:55:47 pm »
Някой знае ли как се развива въпроса за средствата за ин витро ,отпускани от община Варна,има ли някакъв срок?Въобще ако имате нова инфо-споделете,моля!
« Отговор #88 -: Септември 04, 2008, 18:50:39 pm »
Ето това знам аз.    Клиниките за ин витро програмата - на конкурс
Източник: в. "Народно дело" 11:09 / 01.07.2008  Отпечатай  Изпрати

Трите лицензирани ин витро центъра във Варна трябва да се явят на конкурс по Закона за обществените поръчки, ако искат да предоставят услуги по общинската програма за бебе в епруветка. Същото се отнася и за аптеките, които желаят да предоставят необходимите за лечение на безплодие лекарства. Бюджетът на начинанието е 250 000 лева. Процедурите вече са обявени, така че общинските чиновници вече очакват офертите, съобщи здравният шеф в администрацията доц. Добрин Радев. Според прогнозите в края на лятото, след като изтекат и сроковете за обжалване, ще са избрани един център за асистирана репродукция и една аптека. Едва тогава варненските семейства, които мечтаят за бебе в епруветка, ще могат да подават молби и да почнат предварителните изследвания, коментира още доц. Радев. 

Коментари
  •   публикувай коментар

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #89 -: Септември 05, 2008, 07:59:35 am »
Това пък на какво прилича вече,уж трите и в трите ин витро центъра щяха да се извършват процедурите,пък сега конкурси и тем подобни.Един център как ще смогне,пък и всеки си е избрал къде да ходи,сега какво сменяме клиниката ако тази в която сме не спечели.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #90 -: Септември 05, 2008, 08:08:28 am »
Да,доста тъпо е това новото в развитието на нещата - наистина както казва Марина всеки си е избрал къде ще ходи все пак.
Разбирам от началото да бяха казали,че ще е един ин витро център - ОК,така са решили - това е положението,който го устройва да подава документи.
Ама да раздуват още в началото,че ще има избор от трите клиники и накрая да изтърсят това... :x

Аз лично не бих сменила лекаря и екипа,при който съм - дори да не спечелят те конкурса.
« Последна редакция: Септември 05, 2008, 08:12:11 am от Counterfeit »

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
« Отговор #91 -: Септември 05, 2008, 09:55:33 am »
Момичета, от сигурен източник в АГ знам, че АГ няма да подава документи за участие в този търг. Очакванията са Олимед да го спечели. А аптеката все едно коя ще е. Но в Олимед не отивам и пари да ми дават.
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #92 -: Септември 05, 2008, 11:26:26 am »
За Олимед май само лоши отзиви се чуват,аз лично не съм ходила там ,но от прочетеното тук да не попадаш там май ? Ами нали казаха,че и Майчин дом ще участва.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

audifen

• **
  • 99
  • Обичам да обичам!
« Отговор #93 -: Септември 05, 2008, 11:54:59 am »
Ами защо не им ги дадоха направо парите на Олимед и да не правят тези циркове?!
*
« Отговор #94 -: Септември 05, 2008, 12:35:33 pm »
Щото по закон трябвало да има обществена поръчка. Затова. Пък за Олимед нямам коментари. И аз бях чула, че те ще са печелившата клиника, ама се надявах на чудо. Ази, и аз знам това (за АГ), но все се надявах да се включат. От кога ти е тази инфо? Щото мойта е от преди месец. Какво става с теб - пиши ми на лични, ако искаш.

*
« Отговор #95 -: Септември 05, 2008, 14:51:13 pm »
Ази, и аз знам това (за АГ), но все се надявах да се включат. От кога ти е тази инфо? Щото мойта е от преди месец.

От преди 2 седмици е информацията ми.
А за Олимед никой нищо не може да твърди, както и аз не твърдя, че ще са те, но намирисват нещата в тази посока. Но все едно дали Олимед или Майчин дом. Като няма да е АГ, все едно е кой друг. Не искам да изглежда като реклама или антиреклама, всеки в крайна сметка си избира клиниката.
Осъзнавам, че мнението ми е пристрастно и моля не го приемайте като даване на акъл, просто споделям мисли.
« Отговор #96 -: Септември 09, 2008, 18:06:40 pm »
Много нагласена работа. Хич не ме учудва, че АГ няма да кандидатстват. Те си имат достатъчно пациенти.Лошото е, че пак се опорочават нещата.
*
« Отговор #97 -: Септември 09, 2008, 22:15:13 pm »
Хич не ме учудва, че АГ няма да кандидатстват. Те си имат достатъчно пациенти.

Точно това и аз знам като (евентуално главна) причина да не кандидатстват - те и сега са претоварени и със запълнен график до Нова Година,че и след нея - много трудно биха поели още 50-100 момичета...

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
« Отговор #98 -: Септември 09, 2008, 23:44:10 pm »
Малко инфо и от мен, като не знам доколко информацията ще ни е полезна. Вече са обявени и публикувани обществените поръчки за избор на клиника и аптека. Срока за подаване на офертите е до 23-25.09.08 г. След това, доколкото знам има един период (мисля, че е около месец, но не съм сигурна) за избор на спечелилите и за обжалване и едва тогава можем евентуално да се надяваме.
http://dv.parliament.bg/DVWeb/porachkiList.faces - дано правилно съм сложила линка. Иначе може да се намери на сайта на Държавен вестник, сектор Обществени поръчки, възложител Община Варна.

Мое лично мнение е, че ако наистина АГ няма да участва, процедурата се обезмисля, а и лично си мисля, че с това туткане тя годината ще свърши и за съжаление много хора няма да можем да ги дочакаме. Щото то времето лети.
Успех, мили момичета и дано скоро се реализира идеята!
P.S. Установих, че линка дава списъка на всички поръчки, трябва да се зададе допълнително възложителя
« Последна редакция: Септември 09, 2008, 23:47:06 pm от Дживотинче »

« Отговор #99 -: Септември 26, 2008, 11:21:08 am »
http://varna.dir.bg/2008/09/26/news3413059.html
Защо ли не съм изненадана :x