Здравейте отново:)
имам леко развитие-понеже от скоро сменихме местожителството си туко щo нямаме нито адр.рег, нито договор..все още, та затова реших да отида на частен лекар, платих си за преглед,който уж включва всичко.Занесох последните ми изследвания ми от БГ, прегледа ги,прегледа и мен, каза,че съм добре, имала съм малки кистички,които не били притеснителни..уж. итрябвало да ми дойде до 1 седм.Е да, но не..вече 2 седм минаха и още го няма..и ми прескочи 1 мес..Поисках му цитонамзка и микробиология..каза,че нямало нужда.На края ми изписа Omifin и Utrogetsan..когато го попитах кога да дойда пак..каза след 4 мес..ако нищо не стане или ако пък забременея.Добре, но тъй като аз обичам да чета..влезанах из форуми насам натам и проверих за тези хапчета,че не се вземат току така..трбва да съм под лекарско наблюдение, докато ги пия..и от там си направих извода,че този лекар за съжаление не е никакъв професионалист, а просто ме претупа.
Не знам сега съм леко отчаяна,защото не знам какво да правя..нямаме нито мъжа ми,нито аз tarjeta sanitaria, нито здр.застраховки, явно имам проблем, не знам в Бг ли да се прибера и да се излседвам..или да чакам чудото да се случи....