0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Клиника Малинов
« Отговор #60 -: Юли 17, 2008, 15:32:28 pm »
Относно отпуската на клиника...тук някъде бях чела че ще почиват от 10 август до 10 септември, но сега като отида в петък ще разбера.
Не се притеснявай Нинката1, ще ти го дадат и на теб резултата. Като отидеш в клиниката отиваш при секретарките и им казваш че искаш да вземеш резултата от теста и те ще ти го дадат.
А това за мъжа ти....моя е същият, дори когато ме кара до клиниката (аз не искам да карам в София особено пък по пътя до клиниката, защото е супер натоварено)седи долу в колата и чака. В началото беше трудно да го накарам и спермограма да си направи, сега поне за това нямам проблем. Иначе ми казва какво решите с докторката да правим ще го направим. Значи пак аз трябва да вземам решение за нас двамата.
« Отговор #61 -: Юли 17, 2008, 15:44:14 pm »
Благодаря ти Sistur за инфото.И на мен снощи така ми каза-ше отидеш само ти и каквото каже докторката че трябва да права ще го изпълнявам,но невиждам смисъл да ходими и двамата,абе какво да се прави такива са си.Успех Sistur.

*
« Отговор #62 -: Юли 17, 2008, 15:45:59 pm »
Мерси и на теб успех също пък може някой ден да се засечем в клиниката. Пък после заедно с тумбаците при Сигридов ще си ходим.
*
« Отговор #63 -: Юли 17, 2008, 19:04:25 pm »
Само да допълня,че имунологичните струват 260 лв.Кръв се дава долу,където се правят спермограмите.
Успех момичета!
*
« Отговор #64 -: Юли 18, 2008, 07:37:16 am »
Благодаря Елия.А има ли значение кога ще се даде кръв за имунологичните? Дали е като за хормоните, на определен ден от цикъла.
*
« Отговор #65 -: Юли 18, 2008, 08:53:41 am »
Благодаря Елия.А има ли значение кога ще се даде кръв за имунологичните? Дали е като за хормоните, на определен ден от цикъла.
Няма значение на кой ден и по кое време на деня!
« Отговор #66 -: Юли 18, 2008, 12:08:19 pm »
Цитат
Ами SDI теста е 100 лева и спермограмата+морфология 50лв. та общо 150лв.вчера.Казаха ни другата сряда че трябва да е готов и да се обадим по тел.да проверим.А аз се чудя дали ще ми дадът на мен резултата и да го взема направо като ходя другия петък,мислехме да ходим и двамата но решихме само аз да отида,че като го гледам много много не проявява желание добре че поне се съгласява за спермограмите да ходи.Незнам така се притеснявам от този тест ако излезе лош,какво ще следва,предната спермограма беше много зле,сега и ако теста е такъв не ми се мисли.
Резултата от SDI може и по телефона да ти го кажат. Аз така направих. Е, не с подробности, но процентите и заключението. Така съм се обаждала и за спермограма. До сега не са ми отказвали информация. После като отида за консултация с док си вземам и бланките. Мъжът ти не е задължително да е там. Моят често отсъства, за това повечето пъти ходя сама. Може би, ако има нужда от лечение за него трябва да е там за да даде съгласието си, иначе не мисля, че е проблем отсъствието му.
Успех и не се притеснявай.
« Отговор #67 -: Юли 18, 2008, 12:43:00 pm »
Блгодаря Теди за инфото.

*
« Отговор #68 -: Юли 18, 2008, 20:01:38 pm »
Само че имай предвид,че имунологичната лаборатория работи до обед.Не съм сигурна точно до колко часа,защото единия път ми казаха до 12,а другия-до 14 ч.
*
« Отговор #69 -: Юли 19, 2008, 14:55:03 pm »
Само че имай предвид,че имунологичната лаборатория работи до обед.Не съм сигурна точно до колко часа,защото единия път ми казаха до 12,а другия-до 14 ч.
Последно правих изследвания там на 30.04-взеха ми кръвта в 16ч.
А и в ден събота също са ми вземали кръв но тогава беше 13ч.
*
« Отговор #70 -: Юли 19, 2008, 21:35:04 pm »
Може,просто на мен така ми казаха и аз за всеки случай отидох в 12ч,преди две седмици.Но със сигурност ми казаха,че имунологичната лаборатория не работи в събота.А кръв за имунологични взимат само долу на подземния етаж.
*
« Отговор #71 -: Юли 19, 2008, 22:39:15 pm »

Цитат
А кръв за имунологични взимат само долу на подземния етаж.
Да -точно там :)
« Отговор #72 -: Юли 31, 2008, 12:18:49 pm »
Някой дали има представа доколко е работното време на секретарките.Имам час за утре за 17.45 а трябва да взема и резултат от изследване та се чудя дали да ходя по-рано заради това.

*
« Отговор #73 -: Юли 31, 2008, 14:30:08 pm »
Там са през цялото време. Като отидеш за часа ще си вземеш и резултата от изследването, няма проблеми.
Съжалявам, че чак сега отговарям на elliq, но имунологичната лаборатория работи и събота. На мен в събота на 19 юли ми взеха кръв и вече си получих и резултатите.
« Отговор #74 -: Юли 31, 2008, 14:37:00 pm »
Sistur благодаря ти за инфото.

*
« Отговор #75 -: Юли 31, 2008, 18:50:51 pm »
Значи възрастната жена не е много добре ориентирана и ми е дала гршна информация.Обаче пък е много добричка и винаги успява да ми даде час за когата ми трябва  :P.
*
« Отговор #76 -: Август 02, 2008, 01:14:23 am »
Само да допълня,че имунологичните струват 260 лв.Кръв се дава долу,където се правят спермограмите...

Искам да попитам момичета, какво точно се включва в имунологичните за 260 лв.?
Или какви имунологични изискват д-р Стаменов и д-р Персенска?
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
« Отговор #77 -: Август 02, 2008, 08:16:55 am »
Само да допълня,че имунологичните струват 260 лв.Кръв се дава долу,където се правят спермограмите...

Искам да попитам момичета, какво точно се включва в имунологичните за 260 лв.?
Да и аз бих искала да разбера, и като допълнение да попитам - смятам да правя имунологични в Плевен, дали ще ги признаят или държат да са направени при тях?
*

smile76

• *
  • 201
  • Ако искаш да светиш на другите,трябва сам да гориш
« Отговор #78 -: Август 02, 2008, 09:58:46 am »
Признават ги, аз моите си ги правих в Плевен и нямаше никакъв проблем.
Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.

« Отговор #79 -: Август 02, 2008, 14:10:33 pm »
Цитат
какво точно се включва в имунологичните за 260 лв.?

Моите имунологични ги правих първо в Малинов. Да уточня само, че цената в края на януари т.г. беше 215лв. за изследванията и 30 лв за консултиране с имунолог. Сега може и да е 260 - не зная.
Включва:
І. Имунофенотипизиране
CD3+T cells
CD3+CD4+T cells
CD3+CD8+T cells
CD19+B cells
CD3-CD16+56+NK cells
CD3+CD16+56+NKT cells
CD56+CD16+NK cells

ІІ. Автоантитела
Антинуклеарни антитела
Антифосфолипидни антитела

ІІІ. Серумен IgA /RID/.

Правих допълнително показатели в Плевен и тях признават и съответно предписаната от д-р Конова терапия.