0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Клиника Малинов
« Отговор #40 -: Юли 10, 2008, 14:13:37 pm »
Здравеите,искам да попитам тези от вас които знаят за спермограма в клиника малинов записва ли се час и за какъв период напред е горе- долу.Аз съм при д-р Стаменов отскоро и ще трябва да направим.Благодаря на всички които ми отговорят.
Re: Клиника Малинов
« Отговор #41 -: Юли 10, 2008, 15:11:49 pm »
Да записва се час обикновенно за след 3-4 дни на-много седмица.Успех!

*
Re: Клиника Малинов
« Отговор #42 -: Юли 10, 2008, 16:18:47 pm »
В клиника Малинов винаги се записва час предварително!
*
Re: Клиника Малинов
« Отговор #43 -: Юли 10, 2008, 16:37:15 pm »
Искам да попитам след като имам час за 15юли ако се обадя утре има ли вероятност ако им се помоля да ми дадат час за спермограма и за съпруга ми, защото все пак пътуваме и да се мине с едно ходене.Никои не ми беше казал от клиниката че става с записване на час.Казаха като доидеш следващия път ще направим и спермограма.
*
Re: Клиника Малинов
« Отговор #44 -: Юли 10, 2008, 17:19:51 pm »
Да, Веселуша,мисля, че може, но им се обади още утре да го запишеш.

За нищо Нинката1.
Re: Клиника Малинов
« Отговор #45 -: Юли 11, 2008, 12:32:54 pm »
Едно въпросче относно чакането в клиниката-значи нашия час е за 25.07 от 14.00 часа и понеже чета че никога не се спазва има ли смисъл да ходим за 14.00 или направо за по-късно но пък така постоянно ще мисля да не би вече да сме минали и да ни е нямало там.Понеже работата и на двамата ни е такава че много много не е желателно да се излиза през деня та затова се чудя какво да направим.

*
Re: Клиника Малинов
« Отговор #46 -: Юли 11, 2008, 19:17:48 pm »
NInkata1,за всеки случай отидете навреме за часа ти.Това е моето мнение.
*
Re: Клиника Малинов
« Отговор #47 -: Юли 12, 2008, 18:14:00 pm »
veselusha, аз също имам час за 15 юли, ти за колко часа си? Аз съм за 20.00ч. за преглед.Спермограмта се прави до обяд, някъде до към 14.00ч. най-късно. Поне на нас така ни бяха казали и ние имахме час за 12.00ч. за спермограма само.
Re: Клиника Малинов
« Отговор #48 -: Юли 12, 2008, 22:04:05 pm »
На нас пък ни казаха че спермограми се правят от 12 до 16 часа по пет на ден от понеделник до петък.Вчера се обаждах за да запаза час и ни дадоха за 16.07-12.30ч.

*
Re: Клиника Малинов
« Отговор #49 -: Юли 16, 2008, 12:10:15 pm »
Оги, и мен това ме притеснява - ЕГН-то. Затова и не посках да чакам чак до юни догодина. Ще чакам да споделиш впечатления от доктор Персенска. Успех!
[/quote]

Не си сбъркала. Аз съм пациентка на доктор Персенска. Изключително съм доволна от нея.Винаги е мила, внимателна, ако имам въпроси ми обяснява (обаче аз като влезна в кабинета и си глътвам граматиката, но това си е мой проблем). Имам едно успешно инсе при нея, за съжаление за кратко. Сега есента инвитро, или поне аз така си мисля, но в петък съм пак при нея за да се разберем какви изследвания да направя допълнително и каквото тя каже това ще правим. Знам, че ако трябва да ти правят лапароскопия я прави д-р Стаменов, независимо коя пациентка си. Когато се прави пункция при инвитро пак той я прави. Тъй, че те са екип и то според мен много добър.
*
Re: Клиника Малинов
« Отговор #50 -: Юли 16, 2008, 14:50:10 pm »
... Ще чакам да споделиш впечатления от доктор Персенска. Успех!

Веднага ще се включа, sistur ! Благодаря за хубавите думи!

Не се съмнявам в д-р Персенска. Спрях се на нея все пак след щателно проучване тук във форума, личен опит и наблюдения на други места, това какво предлага клиниката, и други условия по моя случай... ох, че сериозно стана...(ама така е като не ме взеха на сериозно до сега!)
Дано само й допадна на докторката, защото според мен една част от успеха се дължи и на напасването между лекар и пациент, което си е двустранен процес.
А колкото до ...
Цитат
..., ако имам въпроси ми обяснява (обаче аз като влезна в кабинета и си глътвам граматиката, но това си е мой проблем).
и аз съм така...толкова се шашардисвам, че губя ума и дума, а и нали съм си малко "бавен реотан" включвам с въпросите след 1 ден, докато малко асимилирам сложното инфо... Ето защо и много държа на професионализма и ангажираността на лекаря, не аз след като съм загряла след време да го побутвам "а това какво е? не трябва ли да се направи това и това?..."  и пр.

Цитат
Тъй, че те са екип и то според мен много добър.
Това в лекарската професия според мен е задължително! И това е едно от нещата, което ме привлече към клиниката... За съжаление в България на много места от няколко години работят занаятчийската... без връзка с колеги, с други свързани специалисти... и резултатите са налице... (тук нямам предвид клиниките и екипите по стерилитет, които според мен отговарят на съвременните изисквания за медицинско обслужване!!!Да не се обиди някой.)

Съжалявам, че успехът е продължил за кратко, sistur! Пожелавам ти много скоро да се похвалиш твърдо! yahoo_17 Хайде, можем да се засечем след 2 месеца, ти вече с коремче, а аз за кандидат-коремче  :wink:

Девойки, сори за спама, ама имах нужда да си излея душата малко...
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: Клиника Малинов
« Отговор #51 -: Юли 16, 2008, 23:34:32 pm »
Само да вметна нещо по повод забравянето. Аз понеже нали съм видна забравана, та сега си създадох навик да си записвам предварително въпросите които съм си наумила. Върши работа да ви кажа. Проблема е че ми хрумват нови след като ми кажат нещо, ама ми хрумват на другия ден :wink:
*
Re: Клиника Малинов
« Отговор #52 -: Юли 17, 2008, 02:07:52 am »
О, Pesheck, и това със списъка го практикувам вече от време на време. Проблемът е, че ако водещият ми въпрос е в грешна насока въпросникът ми отива по дяволите  :lol:  Но ако трябва да се разчита само на нашите въпроси, спукана ни е работата...
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*
Re: Клиника Малинов
« Отговор #53 -: Юли 17, 2008, 09:53:12 am »
Да споделя аз какво направих като си записах час за първичен преглед. Преди прегледа като ми дойде цикъла и на 3-тия ден отидох в клиниката долу в лабораторията и казах, че искам да ми вземат кръв за хормони. Изследвахме първите три хормона. Ето че щях да забравя. Няколко дни преди първичния преглед ми звъннаха от клиниката да ме питат потвърждавам ли часа за д-р Персенска. Тогава взе че ми дойде акъла в един момент  :D и докато потвърждавах часа записах и на мъжа ми час за спермограма при тях. И с резултатите отидох на преглед. Беше ми 4-ти ден от МЦ. Притеснявах се дали няма това да пречи на прегледа, но док си ме прегледа и ми записа другите хормони които да изследвам.
Сега след миседа като записах час за преглед реших вместо да чакам док да ми каже за изследванията записах час при генетичката за генетичните изследвания и за SDI тест на мъжа ми. Сега само искам док да ми каже какви имунологични да направя.Ако искате да сте сигурни, да знаете от къде може да изкочи зайчето моят съвет е да направите и генетичните изследвания преди каквито и да е процедури.Резултатите от генетичните излизат след 3 седмици.Съжалявам само че не ги направих преди инсеминацията.
Списък с въпросите не си правя, защото с такъв списък или не просто си глътвам езика и само кимам като кученцето от рекламата на една банка  :D.
*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: Клиника Малинов
« Отговор #54 -: Юли 17, 2008, 12:11:48 pm »
Ами аз имам идея, ако стигна до преглед да си пусна контролно хормоните, генетични имам, едно имунологично, ще направя и хепатитите и ХИВ и за двамата, ще прегледам пак изследванията на една приятелка която скоро прави ин-витро. Друго за сега не се сещам, но ще следя темата и ако още нещо се присетя ще го направя.
Re: Клиника Малинов
« Отговор #55 -: Юли 17, 2008, 12:33:03 pm »
Sistur би ли споделила какви генетични и имунологични си изследвала,a горе-долу какви са цените и има ли значение в кой ден от цикъла се правят или може по всяко време?Аз също искам да направя колкото се може повече изследвания,за да се види ако има нещо да се лекува и тогава да се пристъпва към стимулация.Другият петък е часът ми за Персенска и както се очертава май ще съм в цикъл тогава и това ме притеснява,но ти казваш че теб така са те прегледали,не е ли малко гадно.Вчера мъжът ми пусна спермогарама и SDI тест та ще го нося и него.А се чудя да направя ли цветна снимка на друго място понеже разбрах че в клиниката доста се чака за да се направи,а искам да не губим повече време.
« Последна редакция: Юли 17, 2008, 13:04:52 pm от ninkata1 »

*
Re: Клиника Малинов
« Отговор #56 -: Юли 17, 2008, 14:17:15 pm »
ninkata1 аз записах час за генетичката без и грам понятие да си имам какво се прави. В понеделник като отидох при нея и жената беше много любезна , каза че по принцип генетични трябва да се правят преди инвитро процедура. Мислех си че само аз трябва нещо да правя, мъжа ми ме чакаше отвън в колата. Обаче тя каза, че се правят на двамата и аз го извиках. Взе ни кръв и каза че резултатите ще излезнат след 3 седмици. За имунологичните искам д-р Персенска да ми каже какво да правя, защото доколкото знам те са много и е най-добре тя да прецени какво да изследвам. Генетичните струват по 150 лв. на човек, та за двамата 300лв.общо. А ти би ли ми казала резултатите от SDI теста кога ти казаха,че ще са готови и каква му е цената?
За генетичните няма значение на кой ден се пускат. Той моя цикъл още не е дошъл след миседа, но въпреки всичко аз си ги пуснах.
За прегледа не се притеснявай. Вярно, че на мен ми беше малко гадно, но пък док предразполага тъй че след няколко секунди и не мислех за това.
Re: Клиника Малинов
« Отговор #57 -: Юли 17, 2008, 15:01:18 pm »
Ами SDI теста е 100 лева и спермограмата+морфология 50лв. та общо 150лв.вчера.Казаха ни другата сряда че трябва да е готов и да се обадим по тел.да проверим.А аз се чудя дали ще ми дадът на мен резултата и да го взема направо като ходя другия петък,мислехме да ходим и двамата но решихме само аз да отида,че като го гледам много много не проявява желание добре че поне се съгласява за спермограмите да ходи.Незнам така се притеснявам от този тест ако излезе лош,какво ще следва,предната спермограма беше много зле,сега и ако теста е такъв не ми се мисли.

Re: Клиника Малинов
« Отговор #58 -: Юли 17, 2008, 15:15:05 pm »
Момичета има те ли представа от коя дата клиниката ще е в отпуск и няма да работи?
Неуспеха не означава, че никога няма да успееш, просто ще ти отнеме повече време.
Re: Клиника Малинов
« Отговор #59 -: Юли 17, 2008, 15:22:56 pm »
Доколкото знам целия август ще почиват,така са били и маиналата година.