0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Клиника Малинов
« Отговор #100 -: Януари 17, 2009, 19:23:56 pm »
Има листа със спешни чакащи за първичен преглед (обикновенно с напреднала възраст  например или други проблеми, нетърпящи отлагане), които всеки ден трептят в очакване да им звъннат ,че се е освободил час за да бъдат приети. И всяка такава смяна на часове между пациенти или неосвобождаването на записан час (ако записаната се е отказала по някаква причина) ги отлага във времето. Просто не е честно! Не всеки ползва интернет и не може да се възползва от такава смяна между пациенти.  И всички ги боли, нека се опитаме да погледнем извън собствената си рамка поне понякога...

:good_post:

Абсолютно подкрепям изказаното! Трябва да уважаваме жените записани преди нас, които също чакат или са чакали около година, и чиято история е не по-малко шокираща от личната ни... Трябва да уважаваме и лекарите и реда, който са създали. Както и самите себе си!
Какво значи да намеря начин да се запиша преди куп други жени. Естествено, че не е честно! Макар, че съм сигурна, че има жени - единици, които го правят/успяват и се възползват.
Естествено, че има спешни случаи и те трябва да са с предимство - защото, ако си с изчерпан яйчников резерв или заболяване, всеки ден е от значение. Така че има и уважителни случаи, които трябва да зачетем. Всичко друго е меко казано...
Предполагам, че Роси е имала уважителна причина от подобен род, и според мен тази дискусия трябва да свърши до тук. А изказвания от рода на малко по-долу (нямам предвид тези на Надеждата и Касси)... просто само могат да направят страданията ни още по-големи (сякаш са малки?!), така че, моля, въздържайте се от такива!
Иначе за начини, може би всеки може да намери някакъв да се вреди,но как ще се чувства всеки от нас, ако бъде предреден по този начин...и толкова ли са едни глупаци да чакат, а други...
Така че нека се уважаваме малко, поне!
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*
« Отговор #101 -: Януари 19, 2009, 21:50:27 pm »
Момичета този ценоразпис актуален ли е? http://www.invitro-bg.com/display.php?page=m16
*
« Отговор #102 -: Януари 19, 2009, 22:34:04 pm »
Момичета този ценоразпис актуален ли е? http://www.invitro-bg.com/display.php?page=m16
май да, поне до края на миналата година беше
*
« Отговор #103 -: Януари 19, 2009, 23:27:50 pm »
май да, поне до края на миналата година беше
Благодаря!
*
« Отговор #104 -: Януари 20, 2009, 09:48:18 am »
Кажете моля в Клиника Малинов има ли ендокринолози.
*

Rib4o

• 211
  • Истински се вижда само със сърцето!
« Отговор #105 -: Януари 20, 2009, 09:55:55 am »
Доколкото знам, работят с д-р Начев.
*
« Отговор #106 -: Януари 20, 2009, 12:42:44 pm »
А д-р Начев къде преглежда?
*
« Отговор #107 -: Януари 20, 2009, 13:42:56 pm »
А д-р Начев къде преглежда?

В Ендокринологията до Министерство но земеделието.
*
« Отговор #108 -: Януари 20, 2009, 14:37:02 pm »
За останалите неща не знам дали е актуален, затова ще коментирам само това което знам. Цената на инсеминацията е 300 лева от октомври 2008 година (но не донорската инсеминация). Поне на мене толкова ми взеха за последната трета инсеминация тогава.
*
« Отговор #109 -: Януари 20, 2009, 19:00:45 pm »
За останалите неща не знам дали е актуален, затова ще коментирам само това което знам. Цената на инсеминацията е 300 лева от октомври 2008 година (но не донорската инсеминация). Поне на мене толкова ми взеха за последната трета инсеминация тогава.
явно имат промяна тогава! И на мен ми се видя  по-евтинко от другите клиники , ама знам ли?   А в клиниката дали имат някъде изнесен ценоразпис?
« Отговор #110 -: Януари 20, 2009, 19:18:37 pm »
Цитат
А в клиниката дали имат някъде изнесен ценоразпис?

Не.
*
« Отговор #111 -: Януари 20, 2009, 22:04:38 pm »
Момичета, някой да знае актуална цена за икси в момента?
И отделно ли се включват сумите за трансфер и пункция или влизат в посочената цена за "Ин витро оплождане - 1450 лв"?
Благодаря предварително!
*
« Отговор #112 -: Януари 20, 2009, 22:16:23 pm »
Момичета, някой да знае актуална цена за икси в момента?
И отделно ли се включват сумите за трансфер и пункция или влизат в посочената цена за "Ин витро оплождане - 1450 лв"?
Благодаря предварително!
отделно са сумите за пункция и трансфер
« Отговор #113 -: Януари 22, 2009, 14:04:28 pm »
А знае ли някой цената на изследването на Антимюлеров хормон?
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #114 -: Януари 22, 2009, 18:12:07 pm »
Инхибин Б и антимюлеров това лято ми излезе 120 лв., но ги пусках в Медикус алфа Пловдив, а те от своя страна го изпращаха в Малинов.Значи по мои груби сметки е към 60 лв.
« Отговор #115 -: Януари 23, 2009, 09:31:49 am »
Благодаря!
« Отговор #116 -: Януари 30, 2009, 08:54:11 am »
alia_alia, нали знаеш - АМХ заедно с фсх, лх, инхибин - б и естрадиол (някъде около 200 лв. излиза пакета) и след това - беж да ти броят антралните фоликули. При мен само АМХ беше в норма, но след прегледа д-р Стаменов ме успокои, че нямам проблем с резерва. Така че, ако питаш мен, ги пусни в комплект, за да е пълна картинката.  :wink:
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*
« Отговор #117 -: Февруари 01, 2009, 21:23:20 pm »
Здравейте момичета, от скоро посещавам клиниката, скоро ми предстои цветна снимка (благодарение на форума тук се запознах подробно за цялата процедура) и проследяване на цикъл, а това което не откривам и ме интересува е за изследване на хормони - записва ли се предварително час (ако да, то колко по-рано става това) и къде е лабораторията в клиниката? Мерси предварително на тези, които ще се включат с отговор  :) 
« Последна редакция: Февруари 01, 2009, 21:26:02 pm от lucky cat »

*
« Отговор #118 -: Февруари 01, 2009, 21:31:46 pm »
Здравейте момичета, от скоро посещавам клиниката, скоро ми предстои цветна снимка (благодарение на форума тук се запознах подробно за цялата процедура) и проследяване на цикъл, а това което не откривам и ме интересува е за изследване на хормони - записва ли се предварително час (ако да, то колко по-рано става това) и къде е лабораторията в клиниката? Мерси предварително на тези, които ще се включат с отговор  :) 
не се записва час за хормони, лабораторията е на 1 етаж, първо се плаща при момичетата вдясно от входа
*
« Отговор #119 -: Февруари 01, 2009, 21:45:43 pm »
pop4o благодаря ти за бързия отговор  :bighug: