0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Кухня по поръчка
« Отговор #20 -: Май 23, 2008, 17:15:39 pm »
а "тандем-бокс" на какво казват?

Тандембокс е система за чекмеджена на Блум. :) http://www.blum.com/bg/bg/01/30/10/index.php
*
« Отговор #21 -: Май 23, 2008, 21:44:28 pm »
Efirche, май ще си правим като вашата (или нещо подобно кухня)! :)Фирмата предлага ли уреди за вграждане? Имаш ли идея дали предлагат други "гърбове", имитацията на плочки според мен не е функционална...
Извинявай, че пак те притеснявам, но днес си нямам телефон и изгарям от любопитство! :oops:
« Отговор #22 -: Май 24, 2008, 01:06:49 am »
Efirche, май ще си правим като вашата (или нещо подобно кухня)! :)Фирмата предлага ли уреди за вграждане? Имаш ли идея дали предлагат други "гърбове", имитацията на плочки според мен не е функционална...
Извинявай, че пак те притеснявам, но днес си нямам телефон и изгарям от любопитство! :oops:
Да , Lan ,предлага. Котлоните , фурната и абсорбатора са от тях , всъщност на Бош , предлагаха , а миялната машина и хладилника си ги купихме ние .
За гърбовете , не съм много сигурна , не искам да те подвеждам.
Можеш да попиташ(пиши им мейл).
И не ме притесняваш , никак даже! :D

Принцеска ,само аз ли не виждам снимка?
« Последна редакция: Май 24, 2008, 01:15:13 am от Efirche »
« Отговор #23 -: Май 24, 2008, 10:21:03 am »
Не си поръчвай вратичките от ПДЧ! Не си прави дълбоки шкафове, по-добре ги направи чекмеджета. Понеже имам една умна глава вкъщи, сега като ми дотрябва нещо почти сядам на пода, за да го извадя от вътре. От фирмата три пъти връщаха шкафа в София да го оправят, понеже стените са криви и не са взели размерите както трябва.
Мивката ни е от "Раковска", немска, Бланко. Батерията е на Видима, от същата улица, малко по-нагоре на едно кръстовище.
При нас се наложи изцяло да се съобразявам с размерите, щото е адски тясно /цели 170 см!/. Трябваше да се направи максимално функционално. От всичко май най-много си харесвам плочките и луничките :lol: Ето я.
*
« Отговор #24 -: Май 24, 2008, 10:44:01 am »
Eто и кухнята на Принцеска.

http://image66.webshots.com/666/9/25/2/2768925020102437391ADQNYd_ph.jpg

« Последна редакция: Май 24, 2008, 14:24:37 pm от Мели »
*
« Отговор #25 -: Май 24, 2008, 14:10:47 pm »

По неизвестни причини аз пак не виждам! :(

Efirche, много ти благодаря!!!
Направо не мога да се побера в кожата си от радост, че я пуснахме тази тема. Бях се спряла на съвсем друго нещо, но определено това ми е по на сърце. :)
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #26 -: Май 24, 2008, 14:22:26 pm »
Новалекса, помниш ли как се казваха цветовете на твоята кухня - дървесния и светлия цвят на плоскостите?

sia, не се вижда никаква снимка, няма и линк. нещо да помогнем, че сме любопитни да видим кухнята?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #27 -: Май 24, 2008, 16:02:00 pm »
jam, дървесното е някаква червена, мисля беше, череша, а другото - светло бежово, почти отива към жълто. Но пасна идеално с плочките :wink:
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #28 -: Май 24, 2008, 16:28:31 pm »

http://image66.webshots.com/666/9/25/2/2768925020102437391ADQNYd_ph.jpg

ей туй съобщение ми излиза, като опитам да кликна върху линка:
Forbidden

You don't have permission to access /666/9/25/2/2768925020102437391ADQNYd_ph.jpg on this server.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #29 -: Май 24, 2008, 16:37:08 pm »
Копирай го в браузъра.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #30 -: Май 24, 2008, 16:41:21 pm »
Копирай го в браузъра.

уф, жива да си - сега се вижда.
айде, показвай и ти твоята, не се срамувай...

« Отговор #31 -: Май 24, 2008, 18:05:07 pm »
Efirche, много ти благодаря!!!
Направо не мога да се побера в кожата си от радост, че я пуснахме тази тема. Бях се спряла на съвсем друго нещо, но определено това ми е по на сърце. :)

Lan ,радвам се че си намерила това което искаш! :D
В офиса им със сигурност можеш да видиш много повече снимки на различни кухни. Коректни са , търсих ги и година по късно за дреболия ,една пластмасова джаджа счупих , веднага я доставиха.
И ще чакаме и твоята снимка , нали? :P
*
« Отговор #32 -: Май 24, 2008, 21:02:16 pm »
И ще чакаме и твоята снимка , нали? :P
ААаа за мен има време...аз се подготвям от рано, а то още къщата не е готова... :lol:
« Отговор #33 -: Октомври 27, 2008, 15:43:57 pm »
Ето няколко мои мнения...имам известен опит с мебелите- занимавам се с проектиране и съм обзавеждала някои жилища. Не пиша , за да си правя реклама и търся клиенти, просто съм възмутена от работата на някои фирми.
Моля- никога не правете грешката да си поръчате кухня от фирма " СЕНСО ". Намира се на бул.Габрово в София. Имахме 2 кухни- 1.направиха грешки в изпълнението на проекра още при поръчката, после при монтирането-грешки, а и качеството не беше никак задоволително. 2.макар и първото впечатление за консултантите да е добро-повярвйте ми-нищо не разбират!!! 3. не са точни до степен , че дори не мога да повярвам.
След 6месеца, скъсани нерви и корекции по кухните сега пак има грешки , които не поправиха и ние предпочетохме да коригирама канализацията отколкото да имаме нещо общо с тях!!!
Искрено бих ви препоръчала фирма РЕА4- перфектно консултиране, проекти, отношение, монтиране. Имаха забавяне от 1 седмица в един от случаите, но за мебелите по поръчка това е допустимо- ( rea_4@abv.bg ; тел: 02 9434361) Цената е сравнително висока, но напълно отговаря на качеството.
Надявам се да съм била от помощ...ако някои се интересува от моята работа и това би могло да помогне при решението му при избор на фирма- www.bondart.eu
« Отговор #34 -: Февруари 10, 2009, 15:05:53 pm »
Привет,
горещо препоръчвам майстор на кухни по поръчка Тодор Фроликов. Много съм доволна намерих го на http://www.hamali.bg/dm.html. Моята кухня е над 4метра долни и 4м. гони шкафове направи я за 20 дни и ми струваше 4000лв. без никаква забележка. Мога да изпратя и снимки. прави и  антрета, секции, гардероби по поръчка
« Последна редакция: Февруари 10, 2009, 15:12:45 pm от Елфи »
« Отговор #35 -: Февруари 19, 2009, 17:33:38 pm »
И на мен ми предстои поръчка на кухня  8O толкова много и разнообразни идеи.Бяхте ми много полезни.Харесвам кухните на Гарони.Благодаря Ви, бяхте ми много полезни със съветите !
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #36 -: Февруари 19, 2009, 17:42:59 pm »
Нашата кухня я направиха по поръчка от Платан! Страхотни материали, много удобни аксесоари и практични аксесоари, и разбира се гаранция. Техники за вграждане използвахме на Горенйе. Хладилник Самсунг - този двойния