Момичета, исках да споделя с вас какво ми се случи този месец след многобройни тестове за овулация..
От 9-10 ден започнах да тествам, на 9тия ден ми беше последното хапче "Кломид" ( в БГ е по-известно като Клостилбегит) Оттогава, тествах всеки ден, и все отрицателни...До един!! Уж Ову е от 5 до 10 дена след последното хапче от Кломид. Да ама не! Поне БТ не показа да е имало О... Миналата седмица, както всеки ден се тествах в 5 и 30 след работа, и пак, много слаба 2ра 4ерта, напълно отрицаелен!! Отидох на фитнес и направо полудях от болки в яйчницте докато бягах, не постоянни, но силни, както обикновено преди Ову. Прибрах се в нас, убедена, че Ову е на път и се тествах пак, въпреки количеството вода, което изпих във фитнес залата.. И ... о, небеса, теста пръкна + , две еднакво наситени черти! Само час половина след поредния отрицателен тест!!!
На следващия ден, се тествах рано рано, с първа урина, любопитна дали ще покаже нещо!!И пак + тест, с втората черта много по-наситеа от контролната... През деня болки като при Ову.. вечерта в 5:30 пак тест, и - отрицателен!!!
В рамките на тези 24 часа, Ову мина, а ако не бях направила няколко теста повече, а си чаках следващия ден в 5:30, така и нямаше да видя + тест..
Използвам Ову тестове от 2008, всеки месец си засичам Ову, Тестовете, плюс БТ, плюс Ову болките(не си засичам ЦС особено добре не знам защо) За първи път ми се случва подобно нещо..