За първи път го виждам , ако го вземеш после ще кажеш как е
Смятам да си изчакам М да дойде ида го поръчам, че този месец си поръчах термометър за БТ и ако пристигне без проблем от същия сайт ще поръчам и тестера.
Изглежда супер лесен за правене и най което ми харесва е че не е нужно да се стискаш с часове за да си направиш теста или да не поемаш течности...това се прави сутрин преди да се измият зъбите и да се поеме каквато и да е храна илитечност...слага се малко слюнка, чака се да засъхне и след това се гледа резултата...почиства се с кърпичка и е готово пак да се използв...може да се ползва от първия до последния ден на цикъла без да се притесняваме дали ще почнем на време тестването и далище ни свършат тестовете точно когато не трябва...но всичко ми изглежда прекалено хубаво илесно за да е истина хихихихи и се съмнявам дали ще показв кактотрябва.
С размера на червило е иможе да се носи на всякъде...на мен ми се е налагало да сме цял ден на някъде и да се случа в заведение в часовете когато си правя тестовете и съм си искала пластмасова чашка за да си направя теста в тпалетната на заведение
и за късмет пък е излизал положителен
С това другопредимство което мисля че ще има е че от сутринта ще се знае дали има ову и може да се действа от сутринта а не да се чака до следобеда за да се действа вечерта примерно...
Не знам на мен ми сестори много практично, но в случай че наистина действа...