Здравейте отново, момичета.
Случи се нещо странно и се надявам да можете да ми помогнете, виждам че голяма част от вас са наясно с нещата около забременяването
Както писах преди няколко дни, започнах с тестовете за овулация, за да видя кога е тя и има ли я изобщо. По принцип средната продължителност на цикъла ми е 32 дни, а датата на последната менструация - 19.04.2014 год. На опаковката пишеше да започна с теста на 15ия ден, аз започнах на 14-ия, който беше 02.05.2014 год. До момента не съм получила 2 еднакви по цвят чертички, за да кажа на 100 %, че съм сигурна за настъпване на овулация
Снощи, когато отидох до тоалетна, видях, че на бельото си имам много леко течение, оцветено в блееедо розово... Сутринта обаче, когато се избърсах със салфетка, видях, че е по-скоро леко червенеещо, все едно е началото на цикъл и през деня стана кафеникаво....
Записах си час за гинеколог, но първият свободен беше чак във вторник, така че представете си до тогава колко информация ще прочета по темата.... Моля ви, ако имате някакви идеи и т.н. да ги споделите