Момочета не си пестете опити...вместо да се чудите дали да действате, ама дали има О дали не...просто опитвайте...от опоти глава не боли.
Аз моята система съм я писала вече не знам колко пъти, но след като при нас вече действа безотказно с първия път, пак ще я напиша, за да я прилагате и се надявам да е полезна и на другимомичета.
Ако тестовете за О се правят както трябва, те действат и си показват точно каквото и когато трябва. Важно е да се започнат на време и да не се прекъсват, понеже един ден на пропуснат тест може да е много важен.
Не винаги тестовете са с добре наситена втора чертичка. Мойте много рядко да са еднакво наситени, но това не значи че не засичат О. За да се разбере кога теста е + то трябва да са правени всеки ден и да се следи. В двата дни на + тест, просто няма как да ги объркате. Разликата с предните тестове и с тестовете след О е просто очевадна. Заредете се с повече тестове и ги правете докато теста покаже + и след това пак видите - тест.
От момента в който видите първия + тест започвате опити ВСЕКИ ДЕН. Сърчица на разстояние м/у 18 и 24 часа - не повече в продължение на 5 дни за по сигурно. Така ще е гарантирано че О сте я нацелили. Дали ще се случат нещата гаранция няма, но до 3 месеца по тази схема и ако нямате проблеми с фертилността ви гарантирам резултат дори от първия път.
При нас нещата вече стават на този принцип. Аз следя ову и БТ за да видя кога е минала. В момента в който БТ покаже че О е минала и се задържи два дни висока спираме опитите. Събират ни сеоколо 4 -5 дни на непрестанни опити и след това резултата е на лице от първия път. Друг е въпроса че при нас не се задържа заради генетични проблеми, нонякой ден и товаще стане.
Моя приятелка, която 4 години се опитва да забременее безуспешно едва ли не на сила и напъхах тестовете в ръцете, понеже не искаше да прави да не се психясва, та по нашата схема от първия път забременя и сега се радва на бременност в 15 та седмица.
Правете тестове и мерете БТ ако имате възможност...така ще сте сигурни в това което виждате, но е наистина важно тестовете да бъдат правени кактотрябва. И не да се хване когато ви скимне един тест и дай да правим. Иска се последователно правене за да се види резултата.
Желая успех на всички.